Benimki vucuduna daha cok vuruyor herseyi elinde oyunvak varsa cingirak gibi hem kafa hem vucuda buruyor surekli evet. Valla bende rahat degilim kv ile bizim gorusler cok farkli surekli kalabalik cagirir operler vs kuvaktan indirmez kendiside opup duruyor.. zateb yasli benim kv 65 falan ve ilk torun.. o yuzden baktirmicam ona o yerinden kalkana kadar benimki 3kere duser bu asiri hareketlu hali ile zaten.. dogar dogmaz kendi ne yersr yedirmis cocuklarina falan. Ben o yuzden rahat degilim ve yalniz birakmiyorum..Ya kızlar size birkaç şey sornak istiyorum birbirinden alakasız.
Soru 1: Benim bebeğim eliyle kafasına çok vuruyor norma mi?
Soru 2: Öne doğruda kullanılan bir kanguru istiyorum marka önerir mısınız?
Soru 3: Ben kv ile alt üst oturuyorum daha önce söylemiştim. Her konuda yardıma hazır kötü birşeyini görmedim bugüne kadar. Ama ben çok samimiyeti seven bir insan değilim haliyle her dakika görüşmek istemiyorum. Bebeğimi hiçkimseden kıskanmıyorum ama bazen bakmaları için verdiğimde hiç rahat olamıyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Ben bırakıp nasıl işe gideceğimi bilmiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz?
Benimkide aynı yaşta canım ama işe gitsin de bakayım diye dört gözle bekliyor. Bizimde ilk torun ve aşırı ilgi var bunalıyorum bazen. Ben ne dersem yapar çocukla ilgili o konuda sıkıntı yok ama genede içten gelen açıklayamadığim bir durum var. Karşıdan bakınca şımarıklık gibi duruyor farkındayım ama elimde değil.Benimki vucuduna daha cok vuruyor herseyi elinde oyunvak varsa cingirak gibi hem kafa hem vucuda buruyor surekli evet. Valla bende rahat degilim kv ile bizim gorusler cok farkli surekli kalabalik cagirir operler vs kuvaktan indirmez kendiside opup duruyor.. zateb yasli benim kv 65 falan ve ilk torun.. o yuzden baktirmicam ona o yerinden kalkana kadar benimki 3kere duser bu asiri hareketlu hali ile zaten.. dogar dogmaz kendi ne yersr yedirmis cocuklarina falan. Ben o yuzden rahat degilim ve yalniz birakmiyorum..
1- bizimkide sikintisi oldugunda yapiyordu. Gazi kakasi vs. Dis kasintisinda eller kulaga gidermis. Oyle bisey mi acaba ?Ya kızlar size birkaç şey sornak istiyorum birbirinden alakasız.
Soru 3: Ben kv ile alt üst oturuyorum daha önce söylemiştim. Her konuda yardıma hazır kötü birşeyini görmedim bugüne kadar. Ama ben çok samimiyeti seven bir insan değilim haliyle her dakika görüşmek istemiyorum. Bebeğimi hiçkimseden kıskanmıyorum ama bazen bakmaları için verdiğimde hiç rahat olamıyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Ben bırakıp nasıl işe gideceğimi bilmiyorum. Siz nasıl hissediyorsunuz?
1- bizimkide sikintisi oldugunda yapiyordu. Gazi kakasi vs. Dis kasintisinda eller kulaga gidermis. Oyle bisey mi acaba ?Ya kızlar size birkaç şey sornak istiyorum birbirinden alakasız.
Haklısın gerçekten bide eşim sürekli yorulduysan ver annem baksın deyip duruyor. Veremiyorum işte keşke verebilsem. Işı bıraktım ben ama eninde sonunda yine çalışmak istiyorum.1- bizimkide sikintisi oldugunda yapiyordu. Gazi kakasi vs. Dis kasintisinda eller kulaga gidermis. Oyle bisey mi acaba ?
2- o kadar kanguru denedim rahatini bulamadim. Ergoda pahali geldi ikinci ellere guvenemedim.
3- ben anneme bile guvenmiyorum. En iyi bakan bizleriz. Kayinvalideme hic guvenmem. Kesinlikle haklisiniz. Annem bile sacma sapan seyler yapiyor beni nasil buyutmus diyorum. Zaten bebekligim hep hastanede gecmis anliyorum sebebini simdi :) en son kiraz cekirdegi ile bebegin agzina veriyordu. Plates hareketi yapacam diye ayagi ile havaya kaldiriyordu. Hep isterdim bor 3 yasina kadar ben bakmak. Gunun sartlarinda zor. Ama cok hakliymisim. Kimse anne gibi olamaz.
Ya iste el dogustan şanslı biz oyle koca bulsak zırnık yedirmez gene elde bez tuvalet taşi parlatirizGormedin mi fotosunu uykusuzmusmusbir ona bak bir bize. Hatun spora gidemiyor diye evine salon kurdurdu
Nası otel kapatmislar evlerinde degillermi yoksa tatil icinmiAh ah adaletsiz dünya. Bide otel kapattırmışlar çocuklarını göstermemek için.
Oydu oydu hamileykendeKızlar kactir söyleyeceğim diyorum bi türlü aklıma gelmedi, hazır gelmişken söyleyeyim.kadinlar k.ne zamanki tlflardaki emojilere serbestlik getirdi o zamandan beri kimse sitenin emojilerini kullanmaz oldu.durun sizin yerinize az bisey kullanayim yazık tarih olucajlarkiz özge en çok kullandigin emoji buydu demi
Taille gidiyorlarmış canim.Nası otel kapatmislar evlerinde degillermi yoksa tatil icinmieger oyleyse hazir kapanmisken burdan hepimiz toplanip gidelim bizde dogurduk bizimkileride gormesinler diye geldik deriz
Geri karnına soksun bari oldu olacakAh ah adaletsiz dünya. Bide otel kapattırmışlar çocuklarını göstermemek için.
Kız Yeminle hayatımda bu kadar bunalıma girdiğimi hatırlamıyorum.Oruçlu oruçlu evi dip köşe yikad8m günlerce gecelerce abartısız söylüyorum, daha bahar temizliğini bitireli bir ay olmamıştı,baktım benim kocam olucak odun ustaları alıp eve geldi ve güzelim tertemiz evi evi yıkıp geçtiler ev tam deprem oldu .Adam baktı çok kötü haldeyim bir gün ise gitmeyip yardımcı oldu evi birlikte temizledik çünkü çocuk durucak gibi değildi.hala mutfak dolapları perdeler camlar duruyor oğlan bi türlü uyumuyor,uyuduktan sonra yaparım tabi hal kalırsaOydu oydu hamileykendebuydu
Sen naptin temizlik isleri dogalgaz tammidir
Kız kimden bahsedyinuz?Ya iste el dogustan şanslı biz oyle koca bulsak zırnık yedirmez gene elde bez tuvalet taşi parlatirizkimbilir kac bakici var evde onlarin sesine uyuyamamistir o
Tam beş buçuk aylık olduk. Havuç,kabak, patatesten başka kullanabileceğimiz başka sebze yok mu demek istemiştim canım.cnim bi avuç kadar pilâvda ekleyebilirsin. Kaç aylik oldunuz?
Yok canım ya gelmedi dahaS Sevimlipanduf sizin boyun simidi geldi mi? Denediniz mi?
Bosver yat uyu yarin yaparsın dinlen uykunu guzelce alKız Yeminle hayatımda bu kadar bunalıma girdiğimi hatırlamıyorum.Oruçlu oruçlu evi dip köşe yikad8m günlerce gecelerce abartısız söylüyorum, daha bahar temizliğini bitireli bir ay olmamıştı,baktım benim kocam olucak odun ustaları alıp eve geldi ve güzelim tertemiz evi evi yıkıp geçtiler ev tam deprem oldu .Adam baktı çok kötü haldeyim bir gün ise gitmeyip yardımcı oldu evi birlikte temizledik çünkü çocuk durucak gibi değildi.hala mutfak dolapları perdeler camlar duruyor oğlan bi türlü uyumuyor,uyuduktan sonra yaparım tabi hal kalırsa
Kız nerde oğlan ortalığı ayağa kaldırdı.uyumuyir inatla!!!!!Bosver yat uyu yarin yaparsın dinlen uykunu guzelce al
Kız bizim ust komşudanKız kimden bahsedyinuz?
Vah vah sakin ol cinnet falan gecirmeKız nerde oğlan ortalığı ayağa kaldırdı.uyumuyir inatla!!!!!
Kuzu sen gün asiri mi mama veriyorsun, emzirme vs nasıl gidiyor? 15gunde 300gr çok iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?