2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki vucuduna daha cok vuruyor herseyi elinde oyunvak varsa cingirak gibi hem kafa hem vucuda buruyor surekli evet. Valla bende rahat degilim kv ile bizim gorusler cok farkli surekli kalabalik cagirir operler vs kuvaktan indirmez kendiside opup duruyor.. zateb yasli benim kv 65 falan ve ilk torun.. o yuzden baktirmicam ona o yerinden kalkana kadar benimki 3kere duser bu asiri hareketlu hali ile zaten.. dogar dogmaz kendi ne yersr yedirmis cocuklarina falan. Ben o yuzden rahat degilim ve yalniz birakmiyorum..

Benimkide aynı yaşta canım ama işe gitsin de bakayım diye dört gözle bekliyor. Bizimde ilk torun ve aşırı ilgi var bunalıyorum bazen. Ben ne dersem yapar çocukla ilgili o konuda sıkıntı yok ama genede içten gelen açıklayamadığim bir durum var. Karşıdan bakınca şımarıklık gibi duruyor farkındayım ama elimde değil.

1- bizimkide sikintisi oldugunda yapiyordu. Gazi kakasi vs. Dis kasintisinda eller kulaga gidermis. Oyle bisey mi acaba ?
2- o kadar kanguru denedim rahatini bulamadim. Ergoda pahali geldi ikinci ellere guvenemedim.
3- ben anneme bile guvenmiyorum. En iyi bakan bizleriz. Kayinvalideme hic guvenmem. Kesinlikle haklisiniz. Annem bile sacma sapan seyler yapiyor beni nasil buyutmus diyorum. Zaten bebekligim hep hastanede gecmis anliyorum sebebini simdi :) en son kiraz cekirdegi ile bebegin agzina veriyordu. Egzamali cocuga sirke surelim diyor.Plates hareketi yapacam diye ayagi ile havaya kaldiriyordu. Hep isterdim bor 3 yasina kadar ben bakmak. Gunun sartlarinda zor. Ama cok hakliymisim. Kimse anne gibi olamaz.

1- bizimkide sikintisi oldugunda yapiyordu. Gazi kakasi vs. Dis kasintisinda eller kulaga gidermis. Oyle bisey mi acaba ?
2- o kadar kanguru denedim rahatini bulamadim. Ergoda pahali geldi ikinci ellere guvenemedim.
3- ben anneme bile guvenmiyorum. En iyi bakan bizleriz. Kayinvalideme hic guvenmem. Kesinlikle haklisiniz. Annem bile sacma sapan seyler yapiyor beni nasil buyutmus diyorum. Zaten bebekligim hep hastanede gecmis anliyorum sebebini simdi :) en son kiraz cekirdegi ile bebegin agzina veriyordu. Plates hareketi yapacam diye ayagi ile havaya kaldiriyordu. Hep isterdim bor 3 yasina kadar ben bakmak. Gunun sartlarinda zor. Ama cok hakliymisim. Kimse anne gibi olamaz.

Haklısın gerçekten bide eşim sürekli yorulduysan ver annem baksın deyip duruyor. Veremiyorum işte keşke verebilsem. Işı bıraktım ben ama eninde sonunda yine çalışmak istiyorum.

Gormedin mi fotosunu uykusuzmusmus bir ona bak bir bize. Hatun spora gidemiyor diye evine salon kurdurdu
Ya iste el dogustan şanslı biz oyle koca bulsak zırnık yedirmez gene elde bez tuvalet taşi parlatiriz kimbilir kac bakici var evde onlarin sesine uyuyamamistir o

Ah ah adaletsiz dünya. Bide otel kapattırmışlar çocuklarını göstermemek için.
Nası otel kapatmislar evlerinde degillermi yoksa tatil icinmi eger oyleyse hazir kapanmisken burdan hepimiz toplanip gidelim bizde dogurduk bizimkileride gormesinler diye geldik deriz

Oydu oydu hamileykende buydu
Sen naptin temizlik isleri dogalgaz tammidir

Ah ah adaletsiz dünya. Bide otel kapattırmışlar çocuklarını göstermemek için.
Geri karnına soksun bari oldu olacak şimdi gordum bende yürüyüşe çıkmış bebeğiyle bebek arabasına kamuflaj yapmış çocuk yaşıyorsa içinde iyi gene

Oydu oydu hamileykende buydu
Sen naptin temizlik isleri dogalgaz tammidir
Kız Yeminle hayatımda bu kadar bunalıma girdiğimi hatırlamıyorum.Oruçlu oruçlu evi dip köşe yikad8m günlerce gecelerce abartısız söylüyorum, daha bahar temizliğini bitireli bir ay olmamıştı,baktım benim kocam olucak odun ustaları alıp eve geldi ve güzelim tertemiz evi evi yıkıp geçtiler ev tam deprem oldu .Adam baktı çok kötü haldeyim bir gün ise gitmeyip yardımcı oldu evi birlikte temizledik çünkü çocuk durucak gibi değildi.hala mutfak dolapları perdeler camlar duruyor oğlan bi türlü uyumuyor,uyuduktan sonra yaparım tabi hal kalırsa

Bosver yat uyu yarin yaparsın dinlen uykunu guzelce al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…