2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ahh emzirme ne unuttum çok özlüyorum ama dönmedi ne yaptıysam biberona alıştı sağa sağa süt de azaldı. Yeni mamaya geçmiştik onun etkisi oldu canım
canı sağ olsun cnim nasibi yokmuş.saglikla büyüsün prensesin..üzülme binlerce bebek mama ile besleniyor sutum çok çok az oğlumda mama içiyor gittiği yere kadar diyorum.Rabbim acılarını gostermesin

1- benim kız kafasına vurmuyor ama elleri ile vücuduna vuruyor ayakları ile heryeri herşeyi tekmeliyor ben dahil .

2- hiç kullanmadım fikrim yok ama mantıken yazın pek kullanılacağını düşünmüyorum hava sıcak bizim sıcaklığımız kanguru sıcaklığı çocuğu pişirebilir.

3- ben eşime bırakırken bile rahat değilim kv Kayseri’de bakma şansı yok şükür işebaşladım yarım gün çalışıyorum 1.5 aydır bebeğimi de götürüyorum. anneme bırakmaya bile cesaret edemiyorum biliyorum çok saçma diğer ay tam güne başlayacağım nasıl bırakırım anneme diye kara kara düşünüyorum maalesef ha benden iyi bakar ama içim rahat değil

L Lmnhn bu kadar yakın oturunca mesafe koymak çok zor olur bence.
Eşim de kanguru istiyor ama sıcaklarda zor olur... Bebekte büyüdü maaşallah... Araba daha rahat. Hoş artık arabasında da durmuyor.....
Kızım, saçımı çok çekiyor.... Hem de çok.... Bir bayan bana bunun normal olmadığını, doktoruna sormam gerektiğini söyledi :)) ne diyecek ki doktor :))
Kaynanan yardımcıymış, hiç bir yanlışını görmemişsin.... Ne mutlu sana. Keşke bende de öyle olsa....

Iyi geceler hanımlar 3 gün sonra 180 günü tamamlıyoruz inşallah eşim 2 numara mamayi almışti 6 ay tamamlanınca hemen geciliyomu bilginiz varmı yoksa dr un 2 numaraya geçin falan demesinimi bekliyecegiz arada nasıl bi fark var bilmiyorum 2 numarada iyot ilaveli yaziyo

evet Cnim hemen geçiliyor.içeriğini bilmiyorum ama besin değeri her ay daha yükseliyor.hangi mama kullaniyirsun

Ya bu bebe neden hep geceleri Kaka yapıyor anlamıyorum doğduğundan beri bayılıyor gece uykudan kalkıp kaka yapmaya

Gunaydin
Sabahın beş bucugunda kalkiyor artık oğlum
Uğraş uğraş altı buçuk gibi tekrar uyutuyorum o zaman da büyük oğlum kalkıyor. Ben hiç uyuyamıyorum gündüz de biri uyusa diğeri kalkıyor uykusuzluktan zombi gibiyim artık

AkşamdN beri toplasam 3 saat uyumuşluğum yok 5 te de biz kalktık bi de tek çocukla böyleyim 2 olsa naparım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…