Heelp sendromundan dolayıymış ve durumu ciddi, bebekten geçtik artık anneyi kurtarma derdinde doktorlar anne de ölebilirmiş ve lanet gidesice İstanbul'da sevkli hasta alacak hastane yok yer yok özel hastanelerin tümü arandı kabul etmiyorlar insanın eli kolu oyle bağlanıyor oyle çaresiz kalıyor ki allahım sen yardım et
Diğer hamileliğimde çalışabilir raporu almak için sağlık ocağına gitmiştim. Oradaki ebe karnımı bisiklet kornası gibi birşeyle dinleyip eliyle yokladıktan sonra 32+2 günlüktür diye rapor verdi :)) Bana da çok ilginç gelmişti.
Heelp sendromundan dolayıymış ve durumu ciddi, bebekten geçtik artık anneyi kurtarma derdinde doktorlar anne de ölebilirmiş ve lanet gidesice İstanbul'da sevkli hasta alacak hastane yok yer yok özel hastanelerin tümü arandı kabul etmiyorlar insanın eli kolu oyle bağlanıyor oyle çaresiz kalıyor ki allahım sen yardım et
Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Benim de öyle ya ben de genel anestezi isticem ama diyorlar ki bebeğe geçer anestezi iyi de eskiden belden uyuşturma mı varmış her sezeryan olana genel anestezi veriyorlarmış. Benim teyzemle aramda çok yaş farkı yok ve teyzem iki cocuğunda da genel anestezi oldu maşallahları var cocukların
Benim de öyle ya ben de genel anestezi isticem ama diyorlar ki bebeğe geçer anestezi iyi de eskiden belden uyuşturma mı varmış her sezeryan olana genel anestezi veriyorlarmış. Benim teyzemle aramda çok yaş farkı yok ve teyzem iki cocuğunda da genel anestezi oldu maşallahları var cocukların
bildiğim kadarıylaa genel anestezi artık yapmıyorlar cok farklı bır durum olmadıgı surece isteğe gore benim de yakınlarımdan isteyen oldu ama yapmadılar canım
Çokkkk sevindimmm. İnşallah hepimizin iyi çıkar stres yaşamayız. Nasıl mutlu oldum. Cevremde hep kötü çıkanlar, sonra bundan dolayı yaptırma diyenler vardı. Biz de 4 gün sonra alacağız inşallah sonuç iyi olur. :)