2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah yardimciniz olsun..en iyi sekilde atlatirlar umarim

ilginçmiş 5.ayda sonra kalp atısıda duyulabılır yazıyor steteskopla

Diğer hamileliğimde çalışabilir raporu almak için sağlık ocağına gitmiştim. Oradaki ebe karnımı bisiklet kornası gibi birşeyle dinleyip eliyle yokladıktan sonra 32+2 günlüktür diye rapor verdi :)) Bana da çok ilginç gelmişti.

Şöyle bir baktım sendroma çok çok zor.
Doğum oldu mu? Gelininiz nasıl?

Bence bugün git doktora

Merhaba hanımlar
Spinal epidural dogum ile ilgılı bılgınız var mı ? Epidurali oek tavsiye etmıyorlar (sakat kalma vs gıbı )

Benim bilincim kapalı olmalı bu yüzden genel anestezi ile sezeryan olacağım benim psikoloji kaldırmaz
Benim de öyle ya ben de genel anestezi isticem ama diyorlar ki bebeğe geçer anestezi iyi de eskiden belden uyuşturma mı varmış her sezeryan olana genel anestezi veriyorlarmış. Benim teyzemle aramda çok yaş farkı yok ve teyzem iki cocuğunda da genel anestezi oldu maşallahları var cocukların

bildiğim kadarıylaa genel anestezi artık yapmıyorlar cok farklı bır durum olmadıgı surece isteğe gore benim de yakınlarımdan isteyen oldu ama yapmadılar canım

Kızlar Allaha cok sukur ikili test sonucum iyi cikti. Darisi sizlerin basina ❤
Çokkkk sevindimmm. İnşallah hepimizin iyi çıkar stres yaşamayız. Nasıl mutlu oldum. Cevremde hep kötü çıkanlar, sonra bundan dolayı yaptırma diyenler vardı. Biz de 4 gün sonra alacağız inşallah sonuç iyi olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…