aa havuz yasak mı dedi bende gidicem daha konuşmadım drumla güneş kremi öenrisinde bulundu mu dr unMerhaba kizlar sali gunu tatile gidecegiz doktorumla konustum havuz yasak deniz de kiyafet islak kalmama sartiyla cok denizde durmamak sartiyla girebilirmisiz
merhaba banada 11+5 de kız dedi 13+5 de erkeğe benziyo dedi kontrollerim haftalıktı şimdi ayda 1 e dönduk 31 temmuzda gidecegim ozaman netlesir dedi ki 18 haftalik falan olacağız gösterirse netleştir sanirimHadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil.
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
bende 6+1 de gittim , kalp atısı ıcın 8+1 de , 11+1 de son kontrolumuze gittik şimdi sıra 14+1 deBen ilk randevuma 6+1'de gittim. Sonra 8. haftada da çağırdı, ondan sonra 1 aya çıkardı. Şimdiye kadar 3 kerecik gördüm bebeğimiBen de daha çok ve sık görmek isterim
Benim doktorda ayda bir çağırıyor hatta bu ay 35 gün olmuş olacak, 27 gün var daha ben nasıl dayanayım yaaHadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Bi de sizi doktorlar 2 haftada 1 mi çağırıyor? Çok sıklıkla gidiyorsunuz. Benim doktorum ayda 1 gel diyor..
Hayırlı olsun canım negüzel bir kız bir erkek benim hayalimdi:) ama nasibimizde 2 erkek varmış sağlıkla doğsun yavrunArkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))
Bende merak etmeye başladım ya halbuki hiç farketmez cinsiyeti ama burada okudukça ben heyecanlanıyorum :)Cinsiyetleri ogrenen arkadaslarim gozunuz aydin...) heyecanla takip ediyorum.
Beni de ayda 1 çağırdı ama önce de gitsem sorun olmaz tabi ama yine de cinsiyet tamamen belli olsun diye tutuyorum kendimi ay sonuna kadarHadi gözün aydın :)
Bana da 12+6'da erkek gibi demişti; acaba benimki de değişir mi? Bi sonraki randevu 1 Ağustosta. Ben çok aşırı çok kız evlat istiyorum ama eşim de erkek bebekçi :)
Sağlıklı olsun da, gerisi hiiiiiiç önemli değil..
Arkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))
Kendisi bakacak heralde onun 4boyutlu ultrason aleti sen gittiginde başka hastanedeydiler şimdi medical parktaki aletleri farklı olabilir
ohh sonunda bir değişiklik :) darısı bana inşallah. bir oğlum var şimdi de kızım gelirse tadından yenmezArkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))
Hayırlı olsun gözün aydınArkadaşlar bu topikte kızı olana kız oğlu olana oğlan gibi okuyordum hep benimde 13 yaşında kızım var kızıma kız kardeş gelecek herhalde diyordum ama gönül de oğlan istiyordu değişik olsun diye oğlum geliyormuşş... :))
merhaba banada 11+5 de kız dedi 13+5 de erkeğe benziyo dedi kontrollerim haftalıktı şimdi ayda 1 e dönduk 31 temmuzda gidecegim ozaman netlesir dedi ki 18 haftalik falan olacağız gösterirse netleştir sanirim
Canım galiba bu sonuçların bir de raporu olması gerekiyor bir yorumda bulunabilmek için. Benim de kanlar çıkmış ama rapor yok o yüzden bir yorum yapılamadı.Benim ikili test sonuçlarımda çıkmış anlayan varmı acaba pazartesi- salı günü gidicem doktora L yada H yazmıyor hic
Bende öyleyim valla yiyorum yiyorum doktor 12 kiloya kadar izin vermişti ben bu gidişle 22 bile alırım :))Bulantidan 2 kilo veren ben simdi dunyalari yemek istiyorumm :)) istahim bi acildi ki.sormayin. napicam ben boylee :)
Bana da bir erkek bi kız dediler hala tam olarak öğrenemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?