Ya kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı? Bugün kullanışımın 2. günü ve şu an hafif mide bulamtısı ve ishal başladı bende.. Magnezyum yapıyomuş bunu ama fena oluyorum nasıl geçecek hamilelik böyle???
Ya kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı? Bugün kullanışımın 2. günü ve şu an hafif mide bulamtısı ve ishal başladı bende.. Magnezyum yapıyomuş bunu ama fena oluyorum nasıl geçecek hamilelik böyle???
Toz olanından kullanmıştım ben ishal yapıyor evet genelde kabızlık tedavisi için kullanılıyor şayet krampların için verildi işe kanıtlanmış bir faydası malesef yokmuş bir dr öyle demişti
Günaydın anneler :) bugün kontrole gideceğim bebişimi göreceğim 12 de randevum kan tahlili vereceğim o yüzden aç gitmem gerekiyor açlıktan bayılmazsam 12 ye kadar inşaallah
Günaydın anneler :) bugün kontrole gideceğim bebişimi göreceğim 12 de randevum kan tahlili vereceğim o yüzden aç gitmem gerekiyor açlıktan bayılmazsam 12 ye kadar inşaallah
Günaydın bende 15 hafta oldum dün kontrolu vardı Dr tahlilden söz etmedi siz neden veriyorsunuz yani ne için şu ana kadar 1 defa tek kan tahlili yaptım
Ne kadar güzel bir duygu bende hissetmek için gün sayıyorum Dr 17de hissedersin demişti ben cinsiyetini öğrendim 2 ayrı doktorda erkek dedi sende öğrenirsin inşallah
SSevimlipanduf
canim ben geçen gittim tok karnaydim onlar sormadi bende hic demedim tahlilleri yaptilar acaba sonuclar yanlis mi cikar benim ikili test için di ayy korktum bi an
Ben iki gebeliğimde de kullandım kramplar için evet bağırsakları güzel çalıştırıyor ama bulantı yapmamıştı suda eriyenlerden kullanmıştım ve gece yatmadan önce alırsan çok iyi oluyor hem bulantım olmadı hemde gebelik kabızlığı yaşamadım her sabah düzenli çıkıyorsun wc ye Benim kramplarım çok fazlaydı bazen sabah akşam bile kullandım ve benim kramplarımı azalttı
SSevimlipanduf
canim ben geçen gittim tok karnaydim onlar sormadi bende hic demedim tahlilleri yaptilar acaba sonuclar yanlis mi cikar benim ikili test için di ayy korktum bi an