günaydın kızlar dün cinsiyet için doktora gittim erkek gibi dedi ama net diyemem daha dedi bsy alırsanız beyaz alın dedi:) 15+2 idim. bakalım bi sonraki kontrole kaldı sanırım
Günaydınlaarrrrrrrrrrrrr
Bugün küçük kelebegimizi görmeye gidecez:) çok heyecnliyim sanki aylardır görmüyorum bakalim dr bu defa cinsiyet için kesin bise diyecek mi
Günaydın anneler :) bugün kontrole gideceğim bebişimi göreceğim 12 de randevum kan tahlili vereceğim o yüzden aç gitmem gerekiyor açlıktan bayılmazsam 12 ye kadar inşaallah
günaydın kızlar dün cinsiyet için doktora gittim erkek gibi dedi ama net diyemem daha dedi bsy alırsanız beyaz alın dedi:) 15+2 idim. bakalım bi sonraki kontrole kaldı sanırım
Günaydınlaarrrrrrrrrrrrr
Bugün küçük kelebegimizi görmeye gidecez:) çok heyecnliyim sanki aylardır görmüyorum bakalim dr bu defa cinsiyet için kesin bise diyecek mi
Günaydınlaarrrrrrrrrrrrr
ya ben anladığım kadarıyla arkadasım bu mıde yanmasına care yok , kım hang şurubu ıcse ıse yaramıyor devam edıyor dıyor buda bebısımız ıcın göz yumacagımız seylerden bırı herhalde :)
ya ben anladığım kadarıyla arkadasım bu mıde yanmasına care yok , kım hang şurubu ıcse ıse yaramıyor devam edıyor dıyor buda bebısımız ıcın göz yumacagımız seylerden bırı herhalde :)
Acikcasi bukadar erken beklemiyordum ilk gebelikte 7den sonra baslamisti sanirim .. 1 ay omce dr gaviscon yazmisti ama almamistim birdaha yazdircam artik belki ise yarar
Karaciğerimde sorun var canım onun için kan veriyorum karaciğer buyumesi yaşıyorum bi önceki gebeliğimde de buyume sorunu yaşadım gebeliğim sonlanınca karaciğerim de kendiliğinden küçülüyor değişik bişiymiş ondan kan veriyorum
Günaydın bende 15 hafta oldum dün kontrolu vardı Dr tahlilden söz etmedi siz neden veriyorsunuz yani ne için şu ana kadar 1 defa tek kan tahlili yaptım