2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar.
Ayrıntılı ultrason için Ankara'da Atatürk Hastanesi'nde Ali İpek adında bir doktor var. Bu doktoru epey öneren var etrafimda. Burda da giden arkadaşlar vardı. Yanlış hatirlamiyorsam.
Ultrason için gün almaya gittiğimde 3 ay sonrasına randevu verdiler. Bu tarih de benim için çok ileri olduğu için başka bir hastaneden randevu aldım.
Azönce aradılar randevuyu bir ay öncesine cektiklerini söylediler. O tarihte 23+1 oluyoruz. Sizce geç mi olur?

2li test yaptırmadım diger hersey norma₺miş ense burun kemiği oluşumu vs hepsi normaldi umarım bidahaki kontrole geçmiş olur

Merhaba Solgar'ın magnezyum citrat ını deneyebilirsiniz, tablet şeklinde. Yatarken alıyorum herhangi bir yan etkisini hissetmedim.

arkadasıma da devlette bulamadıgı ıcın ozel muayenesıne gıttı yaptırdı , ama 23+1 olur bence

Bizim ikinci cnm cinsiyet kız . İlkindeki gibi heyecan var . Kıpırdadıkça mutlu oluyorum babası napoyo diye soruyo iymi diyo oynuyo diyince gözleri doluyo .

masallah benimkide bir sonraki 5 ine bende bugun girdim gozunaydin seninki kac haftalik benimki 21 olduk bugun 347 zayifmi acaba diyorum
Bizim sata gore 11ocak gözüküyor ama
Ultrasona gore seninkinle ayni canim 17 ocak
pazartesi günü 20+4 ayrintiliya girdik canim boyu 23 kilosu 380gram geldi boyu nekadardi bebisinin kuzum kiloya boya çokta takilmamak gerek sanirsam yuzde yuz dogruyu yansitmiyorlarya oyuzden sagligi iyiyse üzülme kilosu boyuda iyidir kuzum

Bu haftalarda +- 50&60 gr değişirmiş (cihazın hesabına göre)

24. haftanın sonuna kadar yapılabildiği için geç değildir. Zaten Ali İpek iyi bi seçim daha önce de konuşulmuştu, ona her durumda gidin bence.

Gögüs ucu için krem kullanmak yerine bu gögüs ucu koruma kapakları var gümüş almayı düşünüyormusun kullanimi nasıldır bilgin varmı canm

Kimse okadar güzelini yapamazdi ben şok oldum kagida bile çizemem maşallah ne tatlî olmuş ooo rabbim kullanmayi nasip etsin canm saglikla gelsin yavrun

Gögüs ucu için krem kullanmak yerine bu gögüs ucu koruma kapakları var gümüş almayı düşünüyormusun kullanimi nasıldır bilgin varmı canm
ben onların ıse yaradıgına ınanıyorum canım ama bana cok pahalı gelıyor malesef , hemen hemen ilk 2 haftalık bır surec bırde gerek duyulmazsa boşyere para gıtmıs olacak bazısının olmuyormus bıle yara fln youtubde bı kadın ızlemıstım lansınoh ve gogus kalkanıyla 2 3 gunde gecırmıs yaralarını en basından kullansam belkı bu kdar yara olmazdı bıle dedı , lansınoh kremın ılk once 10 ml gını alıcam zaten az az suruyorsun en bastan da kalkanları takarsan daha hafıf gecer gıbıme gelıyor

Ben aldım canım duruyor bakalım şimdilik Doğumdan 2-3 hafta önce kullanmaya başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…