- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
inşallah canım bıay once dr.umla detaylı tarhını konstgumuzda ben yaptım zaten muayene esnasında. yıne haftası gelınce yaptırırz dedı cogu seyıne baktı.parmakların sayımını yapmadı bır o harıc şükür kötü bsy yoktu ıc organlarda kalpte vs. bakalm daha detaylısını gorecegız:) mevlüt elbisemizi de aldık geldı:) bugun de ıhtıyac lıstelerını btırıcem nasıpse gerıye bebek odası falan kalsın istiyoruz eşimn de işleri yogunlasıyor dıye lısteyı bıtırelımdedıkOlsun canım önemli değil:) evet zaman biyandan çabul geçti ne ara 6. Aya geldik diyorum biyandanda ohoo daha bugün bitcekte yarın olcak diyorum :)) vaktinde sağlıkla kavuşalım inşallah. Evet yaptırdım ama ben malatyadayım ve burda devlette yapılıyor. Ondanda sıra almak çok zor ki alamadım zatenözellerdede tam detaylı değil sanırım ama yaptırdım mecbur. Radyolog bakıyor burda 25 tl ye adıyamandada 350 liraya yaptırdım ikiside radyologdu farkı neydi bilmiyorum ama sonuçlara göre bi sıkıntı yoktu çok şükür :) sennde güzel geçer inşallah mutlu mutlu dönersin :)
Haftada 1 güncük. 2 saatçi canımya ne güzel kurslar fln ohh :) benımde vaktım olsada bende gıdebılsem keskemm
bızım buralarda yok oyle seyler sadece devlet hastanesınde var gebe sınıfları oda kendı belırledıgı derslerı verıyormus , senınkı ayrı ozel bıyer sanırımHaftada 1 güncük. 2 saatçi canım
ay ben onlara baktım ama markasını bılmedıgım ıcın acaba nasıldır emın olamadım gelınce mutlaka bılgılendır bızıııkızlar morhıpodan cok tatlı tulum zıbınsetlerı falan aldım ındırım var epey. bır bakın derım erkek ve kız bebeklere cokguzel seyler varr:)
Aynı şeyi dr banada söylemişti ayrıntılı ultrasona girdiğimde dr a sordum bunun genellikle bütün bebeklerde olduğunu ve geçtiğini dr un bunu bana söyleyip beni tedirgin etmemesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Dediği gibi bebeğimdeki kist geçmişti. Ancak ikili test sonuçlarında eşlik eden bir aksilik varsa düşündürücü olacağını ve amniyosentez önerileceğini söyledi. Senin ikili test sonuçlarında akdi bir durum varmıydı kiBeyinde koroid plexus kisti çıktı malesef tek taraflı degil 2 taraflıymış diger herşey normalmiş doktor endişe etme geçer dedi ama takmamak ne mümkün amniyosentez yapabilirsin kesin tanı için ama bence gerek yok dedi biliyor Rabbimden geleni her rğrlü kabul edeceğimizi gerisi Allaha kaldı dua edin 27 eylülde tekrar bakılacak inşallah o zamana kadar geçer
Ne güzel anlattın ya :) dahada yazsan okurdum :))) haklısın vücudumuzuda fazla dinlememek lazım aslnda. Ki internet malum. Baş ağrısı yazıyorsun öldürüyor google :) neyse sakin davranmaya çalışıcam artık. Bebişlerimizle geçiriceğimiz güzel gnleri düşünelim birazda:) sağlıkla gelsinler inşaAllah :)Canım bağlar genişlediği için normalmiş aslında ama ağrıyı çok hissetmemizin sebebi magnezyummuş. Aslında herkesin yaşadığı şey :) Endişelenme bazen bana regl sancısı gibi sancı geliyor ama kısa sürüyor. Bi kere okuyayım dedim aman Allahım erken doğum bilmem ne neler neler yazıyor. Şiddetli dayanılması güç ağrılar yoksa endişeye gerek yok. En güzeli düzenli ve sık kontroller. Onun dışındaki ağrımız sızımız bence çok normal. Benim yürürken kalçam popomdan ayrılıyor bacaklarım cindy bebek bacakları ayrılır ya öyle ayrılcak gibi hissediyorum. Vücut değişiyor genişliyor bundan doğalı olamaz. O yüzden ciddi dinlenince bile geçmeyen şiddetli ya da şiddetli olmaya yakın ağrıların varsa doktora görün. Diğer türlü sorun yok diyorlarsa duyma o ağrıları hissetmemeye çalış
Çok geçmiş olsun canım benim. Herşey Allah tan işte. Çok şükür bişeyin yokmuş dilerim olmazda. sağ salim kavuşuruz hepimiz. Bugünlre gelmiş kuzucuk maşallah nazarlardan korusun rabbimYeni gördüm mesajını benim daha önce üç düşüğün var ve bazı kadın hastalıklarım endometriozis sorunlarım şuanda plesenta aşağıda ve miyomum var plesenta tam miyomun ustunde ya nı bir kactane erken dogum riskim var dr her an şiddetli kanamam olabileceğini söyledi ama allaha şükür lekelemem dahi olmadı
canım onlar guvenlr by leyal kıds missemo vs o markalar normalde magazalarda cok pahalı bıde morhipoa orjınal hep urunler. Benim arkadaşlarım da çok aldı bebek kıyafeti Ben de zaten kaç yıldır oradan alışveriş yapıyorum bak sunları aldım gormussundr belkı. bugun de butun kalanları carsıya ckıp alıcaz :) cokheyecanlymay ben onlara baktım ama markasını bılmedıgım ıcın acaba nasıldır emın olamadım gelınce mutlaka bılgılendır bızııı
Maşallah kuzucuğa annesi :) e zaten herşeyine bakmış bi minnoş parmakları sayarsınız artıkinşallah canım bıay once dr.umla detaylı tarhını konstgumuzda ben yaptım zaten muayene esnasında. yıne haftası gelınce yaptırırz dedı cogu seyıne baktı.parmakların sayımını yapmadı bır o harıc şükür kötü bsy yoktu ıc organlarda kalpte vs. bakalm daha detaylısını gorecegız:) mevlüt elbisemizi de aldık geldı:) bugun de ıhtıyac lıstelerını btırıcem nasıpse gerıye bebek odası falan kalsın istiyoruz eşimn de işleri yogunlasıyor dıye lısteyı bıtırelımdedık
evet ınsallah bir sorun cıkmaz bornoz.setı hastane cıkısı fln da aldk buyumus de kuculmüş bır kız olck sanırım tam tarzı annesıne cekıcek heheh:) yaa ben cok yoruldum kapısüsünü yaparken okdr meşakatlymıs kı kendım yapmayı severım ama en zoruydu bu yaptıgım çalışmalar arasında bukadar zor olcagnı bılsem yaptırırdım. zor bıseye kalkısma ztn yapmaya heryerım tutuldu vallahı:)Maşallah kuzucuğa annesi :) e zaten herşeyine bakmış bi minnoş parmakları sayarsınız artıkinşallah herşeyi yolundadır güzel haberler alırsın canım :)) ve bu aldıklarına bayıldımmm mevlütte bunu giydirip tatlı niyetine yedircen heralde kızçeni kapı süsünde çok güzelmiş canım Allah gğld güle kullanmayı nasip etsin. Kapı süsünü benm küçük bi görümcem var sanırım o yapıcak güzelde yapıyor valla bakalım artık :)
ay cok kucuk cıkmıs soyle yapayım bırdeeYorumlarımı da kataraktan bir liste temize geçtim:)
Canim cok sukur iyiz nasil mutluyum anlatamam artik hareketlerinide hissediyorum sukurler olsun bagislayan rabbime hastaneden snra uzun sure evimi ozlemistim evimde zaman gecirmek istiyorumcanım nasıl oldunuz daha ıyımısınız son durum nedır
güzel güzel dinlen kuzum massallah :)Canim cok sukur iyiz nasil mutluyum anlatamam artik hareketlerinide hissediyorum sukurler olsun bagislayan rabbime hastaneden snra uzun sure evimi ozlemistim evimde zaman gecirmek istiyorum
Bizimkide öyle aynı seninki gibi çıkıyor kendini kôtü hissetmiyorsan iyi demişti ebe hamileye göre normalmiş deger hamile olmayana göre düşük cnmkizlar tansiyonunuz kaç çıkıyor?benim hep 10.6 ve 9.5çıkıyor çok düşük değilmi?
Ee sana çekcek tabi :)) ben henüz iki üç parça birşey aldım. Korkuyorum hala almaya :)evet ınsallah bir sorun cıkmaz bornoz.setı hastane cıkısı fln da aldk buyumus de kuculmüş bır kız olck sanırım tam tarzı annesıne cekıcek heheh:) yaa ben cok yoruldum kapısüsünü yaparken okdr meşakatlymıs kı kendım yapmayı severım ama en zoruydu bu yaptıgım çalışmalar arasında bukadar zor olcagnı bılsem yaptırırdım. zor bıseye kalkısma ztn yapmaya heryerım tutuldu vallahı:)
Faydalı oldu bu bizler için ama eşler için bilemicemay cok kucuk cıkmıs soyle yapayım bırdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?