2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
inşallah canım bıay once dr.umla detaylı tarhını konstgumuzda ben yaptım zaten muayene esnasında. yıne haftası gelınce yaptırırz dedı cogu seyıne baktı.parmakların sayımını yapmadı bır o harıc şükür kötü bsy yoktu ıc organlarda kalpte vs. bakalm daha detaylısını gorecegız:) mevlüt elbisemizi de aldık geldı:) bugun de ıhtıyac lıstelerını btırıcem nasıpse gerıye bebek odası falan kalsın istiyoruz eşimn de işleri yogunlasıyor dıye lısteyı bıtırelımdedık

Eklentiler

• CYMERA_20180906_131451.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 70
kızlar morhıpodan cok tatlı tulum zıbınsetlerı falan aldım ındırım var epey. bır bakın derım erkek ve kız bebeklere cokguzel seyler varr:)

kızlar morhıpodan cok tatlı tulum zıbınsetlerı falan aldım ındırım var epey. bır bakın derım erkek ve kız bebeklere cokguzel seyler varr:)
ay ben onlara baktım ama markasını bılmedıgım ıcın acaba nasıldır emın olamadım gelınce mutlaka bılgılendır bızııı

Aynı şeyi dr banada söylemişti ayrıntılı ultrasona girdiğimde dr a sordum bunun genellikle bütün bebeklerde olduğunu ve geçtiğini dr un bunu bana söyleyip beni tedirgin etmemesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Dediği gibi bebeğimdeki kist geçmişti. Ancak ikili test sonuçlarında eşlik eden bir aksilik varsa düşündürücü olacağını ve amniyosentez önerileceğini söyledi. Senin ikili test sonuçlarında akdi bir durum varmıydı ki

Son düzenleme:
Ne güzel anlattın ya :) dahada yazsan okurdum :))) haklısın vücudumuzuda fazla dinlememek lazım aslnda. Ki internet malum. Baş ağrısı yazıyorsun öldürüyor google :) neyse sakin davranmaya çalışıcam artık. Bebişlerimizle geçiriceğimiz güzel gnleri düşünelim birazda:) sağlıkla gelsinler inşaAllah :)

Çok geçmiş olsun canım benim. Herşey Allah tan işte. Çok şükür bişeyin yokmuş dilerim olmazda. sağ salim kavuşuruz hepimiz. Bugünlre gelmiş kuzucuk maşallah nazarlardan korusun rabbim

ay ben onlara baktım ama markasını bılmedıgım ıcın acaba nasıldır emın olamadım gelınce mutlaka bılgılendır bızııı
canım onlar guvenlr by leyal kıds missemo vs o markalar normalde magazalarda cok pahalı bıde morhipoa orjınal hep urunler. Benim arkadaşlarım da çok aldı bebek kıyafeti Ben de zaten kaç yıldır oradan alışveriş yapıyorum bak sunları aldım gormussundr belkı. bugun de butun kalanları carsıya ckıp alıcaz :) cokheyecanlym

Eklentiler

• Screenshot_20180906-013854.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20180906-013845.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20180906-013838.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20180906-135349.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 60
bu da kapısusumuz sonumda bitirdım:)) O Otb Eki Görüntüle 2186456
Maşallah kuzucuğa annesi :) e zaten herşeyine bakmış bi minnoş parmakları sayarsınız artık inşallah herşeyi yolundadır güzel haberler alırsın canım :)) ve bu aldıklarına bayıldımmm mevlütte bunu giydirip tatlı niyetine yedircen heralde kızçeni kapı süsünde çok güzelmiş canım Allah gğld güle kullanmayı nasip etsin. Kapı süsünü benm küçük bi görümcem var sanırım o yapıcak güzelde yapıyor valla bakalım artık :)

evet ınsallah bir sorun cıkmaz bornoz.setı hastane cıkısı fln da aldk buyumus de kuculmüş bır kız olck sanırım tam tarzı annesıne cekıcek heheh:) yaa ben cok yoruldum kapısüsünü yaparken okdr meşakatlymıs kı kendım yapmayı severım ama en zoruydu bu yaptıgım çalışmalar arasında bukadar zor olcagnı bılsem yaptırırdım. zor bıseye kalkısma ztn yapmaya heryerım tutuldu vallahı:)

Reactions: Otb
Ee sana çekcek tabi :)) ben henüz iki üç parça birşey aldım. Korkuyorum hala almaya :)
ben zaten el işi şeyler yapmayı hiç sevmem :)) huyum değil yani. Çok hazırcı biriyim bu konularda. O yüzden hiç el emeği bişey yapmam heralde keşke sevsemde yapsam o yüzden bebişimin el emeği şeylerini halaları ananesi babannesi falan hallediyorlar saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…