Kızlar ben bgn trafik kazası yaptım okula giderken. Hızım çok azdı, aradan çok süratli bi adam çıkıp çarptı, hastaneye kadar bebeğim hiç hareket etmedi, okadar ağladım ki bişey oldu diye, şükür şuan o da bende iyiyiz. Kurşun yelek giydirerek filmler çekildi mecburen ( eve geldik artık. 24 saat dikkat edicekmişiz, dua edin nolur
Kızlar ben bgn trafik kazası yaptım okula giderken. Hızım çok azdı, aradan çok süratli bi adam çıkıp çarptı, hastaneye kadar bebeğim hiç hareket etmedi, okadar ağladım ki bişey oldu diye, şükür şuan o da bende iyiyiz. Kurşun yelek giydirerek filmler çekildi mecburen ( eve geldik artık. 24 saat dikkat edicekmişiz, dua edin nolur
Kimse okadar güzelini yapamazdi ben şok oldum kagida bile çizemem maşallah ne tatlî olmuş ooo rabbim kullanmayi nasip etsin canm saglikla gelsin yavrun
Ee sana çekcek tabi :)) ben henüz iki üç parça birşey aldım. Korkuyorum hala almaya :)
ben zaten el işi şeyler yapmayı hiç sevmem :)) huyum değil yani. Çok hazırcı biriyim bu konularda. O yüzden hiç el emeği bişey yapmam heralde keşke sevsemde yapsam o yüzden bebişimin el emeği şeylerini halaları ananesi babannesi falan hallediyorlar saolsunlar
İyi yapmışsın canım güzel hatıralar gerçekten maneviyat çok önemli Korkma canım Allah korusun her an her şey olabilir Geçenlerde eşimin iş arkadaşı doğum yaptı fakat 22 günlük ken bebeğini kaybetti O yüzden hayırlısıyla dua edelim hazırlıklarımızı yapmak zorundayız Bizler Ben eşimin işlerinin yoğunluğundan dolayı erken bitiriyorum sadece yoksa zaten geç değil daha tabıkı
Ya canım süsleme yapan yerler çok pahalı bence. Süslemeleri biz yapacağız görümcemde çok hevesli. Malzemelerimizi aldık bazılarının kargosu gelmedi. Eğer memnun olursam size burdan mutlaka yazacağım. Diğer kızlarda okursa bu yazdığımı acele etmesinler ben en uygun fiyatlı şekilde siteler buldum. Tüm süslemeler 250 tl falan tuttu. Sadece masa için aksesuar lazım onlar da evimde var zaten vazosu çiçeği vs. Biz ailecek abartı seven insanlar değiliz nişan salonu gibi yapmayacağız sade ve şık olcak. Kızımın hastane çıkışını da alacağım bir kaç güne onu da yapan yer buldum. Özellikle İstanbulda olmayanların çok işine yaracaktır :) İnstagram hesabı mı açsam acaba aldıklarımı vs paylaşsam diyorum herkese fikir olur. Ben çok araştırıyorum çünkü yaşadığım şehirde imkanlar kısıtlı çok çeşit bulmak zor varsa da binlerce kiraya mâl oluyor:/
kizlar kizcemin puset ortusu ve alt acma cantasi cok susluyuzz simdiden instagramda yaptirdim havale islemi ile sagolsun yaptirdigimiz sayfa cok iyi cikti
Eki Görüntüle 2186572
kizlar kizcemin puset ortusu ve alt acma cantasi cok susluyuzz simdiden instagramda yaptirdim havale islemi ile sagolsun yaptirdigimiz sayfa cok iyi cikti
Çookk geçmiş olsun.Rabbim korusun. Muhakkak yaparsınız ama belki telaşla aklınıza gelmez büyükler böyle şeyler atlatıldığında bir çocuk sevindirmek yada birisine sadaka verin derler. Tekrar geçmiş olsun canım
Kızlar ben bu tarz birşey yapicam kız için olanın erkek olarak düşündüm böyle sade birşey yada ayıcıkklı olan gibi bisey biraz daha sade ikea çerçeveler bunlar 21 tl ye satılıyor sanırım arka fon çıkartmak ve pleksi harflere bakıyor iş gerisi hayal gücünüze kalmış:)
pinterestte boll boll örnek var
Kızlar ben bu tarz birşey yapicam kız için olanın erkek olarak düşündüm böyle sade birşey yada ayıcıkklı olan gibi bisey biraz daha sade ikea çerçeveler bunlar 21 tl ye satılıyor sanırım arka fon çıkartmak ve pleksi harflere bakıyor iş gerisi hayal gücünüze kalmış:)
pinterestte boll boll örnek var
Çok tatlılar, herkes çok güzel hastane çıkışları, süslemeler yapıyor. Benim ikinci çocuğum, ilkinde hiç bişey yapmamıştım bu tarz şimdi ikinciye yapsam diye aklımdan geçtiğinde haksızlık gibi geliyor elim gitmiyor. Yaptıranlar sağlıkla kavuşup sevgiyle kullansın dilerim.
Ya canım süsleme yapan yerler çok pahalı bence. Süslemeleri biz yapacağız görümcemde çok hevesli. Malzemelerimizi aldık bazılarının kargosu gelmedi. Eğer memnun olursam size burdan mutlaka yazacağım. Diğer kızlarda okursa bu yazdığımı acele etmesinler ben en uygun fiyatlı şekilde siteler buldum. Tüm süslemeler 250 tl falan tuttu. Sadece masa için aksesuar lazım onlar da evimde var zaten vazosu çiçeği vs. Biz ailecek abartı seven insanlar değiliz nişan salonu gibi yapmayacağız sade ve şık olcak. Kızımın hastane çıkışını da alacağım bir kaç güne onu da yapan yer buldum. Özellikle İstanbulda olmayanların çok işine yaracaktır :) İnstagram hesabı mı açsam acaba aldıklarımı vs paylaşsam diyorum herkese fikir olur. Ben çok araştırıyorum çünkü yaşadığım şehirde imkanlar kısıtlı çok çeşit bulmak zor varsa da binlerce kiraya mâl oluyor:/
İndirimli uygun dedigin bile süs malzemesi 250tl maşallah canim demekki yaptirilsa daha çok tutacakmiş tanidigimiz cicekci var biz oraya yaptiracagiz hastane suslemesini simdiden kolay gelsin tatlim