Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlık hast.de Yunus Aydın'a gidiyorum.
Magnezyum eksikliğinden dedi. İlaç verdi ve günde 4-5 sade maden suyu içmemi söyledi.. Sen de mi Denizli'desin?
Canım ekmeği daha az tüketmiştim ben ilk hamileliğimde. Hamur işini de arada sırada yemiştim. Kilom daha kontrollü arttı. Yoksa bir ayda 3 kilo aldığımı hatırlıyorum. Sen de dene istersen.
Canım ekmeği daha az tüketmiştim ben ilk hamileliğimde. Hamur işini de arada sırada yemiştim. Kilom daha kontrollü arttı. Yoksa bir ayda 3 kilo aldığımı hatırlıyorum. Sen de dene istersen.
Evet 1-2 defa gebelik öncesinde Deva hanıma da gitmiştim, tatlı birisiydi. Yunus beyi sevdim ama ben; güven veriyor, ilgili, anlayışlı.. O yüzden onunla başladım onunla devam ediyorum şu an.
Evet 1-2 defa gebelik öncesinde Deva hanıma da gitmiştim, tatlı birisiydi. Yunus beyi sevdim ama ben; güven veriyor, ilgili, anlayışlı.. O yüzden onunla başladım onunla devam ediyorum şu an.
Evi topladık biraz eşimle taşıma şirketi camları toplayacak tek mevresimler havlular kıyafetler derken epeyi hurç doldu
öbür hafta ev toplamaya gideceğiz
bende şiştim ama henuz dediğin gibi 1 kg fln aldım zaten en saglıklısı ac karna üzerinde hemen hemn aynı kıyafetlerle tartılmak bakalım bu ayıda guzel kapatırsak kılo bakımından cok super olur :d
Evi topladık biraz eşimle taşıma şirketi camları toplayacak tek mevresimler havlular kıyafetler derken epeyi hurç doldu
öbür hafta ev toplamaya gideceğiz
Benim de devam ediyor canım özellikle ani kalktığımda hapşırdığımda wc de zorlandığımda falan oluyor bazen korkuyorum ama bazende ya şimdide hapşırdım neden acımadı kasığım falan diye kafama taktığım da oluyor
Ben kilo bildirimi hiç yapmadım biliyorum ki çok olucak kimsenin moralini bozmayayım dedim şimdi 7 kilo aldım bugün 15 haftalık oldu 25 almıştım ilk hamileliğimde