2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağlık hast.de Yunus Aydın'a gidiyorum.
Magnezyum eksikliğinden dedi. İlaç verdi ve günde 4-5 sade maden suyu içmemi söyledi.. Sen de mi Denizli'desin?
Çok geçmiş olaun canim
Evet bizde özel saglikta deva hazar var ona gidiyoruz kuzum

Kiloyu hiç sorma ben 7 kilo aldım bile almıyorum diye sevin bence çünkü bebek her halükarda büyüyor
Canım ekmeği daha az tüketmiştim ben ilk hamileliğimde. Hamur işini de arada sırada yemiştim. Kilom daha kontrollü arttı. Yoksa bir ayda 3 kilo aldığımı hatırlıyorum. Sen de dene istersen.

Canım ekmeği daha az tüketmiştim ben ilk hamileliğimde. Hamur işini de arada sırada yemiştim. Kilom daha kontrollü arttı. Yoksa bir ayda 3 kilo aldığımı hatırlıyorum. Sen de dene istersen.
Kahsen Kahsen kilo demişken kilo bildirimleri zamanıda yaklastıı :D nasıl gıdıyo hanımlar kılolarla durum :D

Çok geçmiş olaun canim
Evet bizde özel saglikta deva hazar var ona gidiyoruz kuzum

Teşekkür ederim, sağlıkla gelsin yavrularımız.

Evet 1-2 defa gebelik öncesinde Deva hanıma da gitmiştim, tatlı birisiydi. Yunus beyi sevdim ama ben; güven veriyor, ilgili, anlayışlı.. O yüzden onunla başladım onunla devam ediyorum şu an.

Evet 1-2 defa gebelik öncesinde Deva hanıma da gitmiştim, tatlı birisiydi. Yunus beyi sevdim ama ben; güven veriyor, ilgili, anlayışlı.. O yüzden onunla başladım onunla devam ediyorum şu an.
Dogrudur canim
Eşim bayan doktor istedi icin biz başkasina bakmadik zümrüt hanima gittik bikere begenmedik deva hanim cana yakin ilgili geldi

İkili tarama testi sonucun nasil geldi kuzum

1 kilo aldım bugün tartıldım aç karna bile 69 olmuşum, ama halime bakan 6-7 kilo almışsın der bi değişik oldum ya
bende şiştim ama henuz dediğin gibi 1 kg fln aldım zaten en saglıklısı ac karna üzerinde hemen hemn aynı kıyafetlerle tartılmak :D :D bakalım bu ayıda guzel kapatırsak kılo bakımından cok super olur :d

@Katrina_ canım çok geçmiş olsun. bende progestan kullanıyorum. ilacım bitince bırakalım dedi doktorum. 15.haftama girdim çok şükür.

çok korkuyorum bu kanama olayından bazen rüyama giriyor. inşallah ilacı bırakınca kanamalarımız olmaz.

Evi topladık biraz eşimle taşıma şirketi camları toplayacak tek mevresimler havlular kıyafetler derken epeyi hurç doldu
öbür hafta ev toplamaya gideceğiz
Kolay gelsin taşınmak çok zor :110: hele ki hamilesin. Çok dikkatli ol canım yorma kendini

Benim de devam ediyor canım özellikle ani kalktığımda hapşırdığımda wc de zorlandığımda falan oluyor bazen korkuyorum ama bazende ya şimdide hapşırdım neden acımadı kasığım falan diye kafama taktığım da oluyor :KK43:

Benim de çok var, ters haraket yapınca, fazla yan yatınca, fazla yürüyünce oluyor özellikle
Benim de aynısı doktora sordum bir kaç sefer normal dedi rahim büyüdüğü için geriliyor dedi
Dr tek taraflı giren sancılar daha önemli dedi

Evet beyaz ekmek yemiyordum midem bulanınca yemeye başladım bugün yine kepekliye başladım iki dilim yedim beyaz ekmekte kendimi kaybediyorum =)

Kahsen Kahsen kilo demişken kilo bildirimleri zamanıda yaklastıı :KK70: nasıl gıdıyo hanımlar kılolarla durum :KK70:
Ben kilo bildirimi hiç yapmadım biliyorum ki çok olucak kimsenin moralini bozmayayım dedim şimdi 7 kilo aldım bugün 15 haftalık oldu 25 almıştım ilk hamileliğimde

Back
X