Ah ne güzelGünaydın tatlım :)) mis gibi bir gün yağmurlu serin tam uyumalık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ne güzelGünaydın tatlım :)) mis gibi bir gün yağmurlu serin tam uyumalık![]()
Doktorun telefon numarasini falan verdimi herhangi bi sorun sikintida kafana takilan birşey olursa araya bilirsin diye??![]()
Tam hava serinleyecek bizim is basliycak aralik a kadar yogun okul temposu ben direk ocak gelsin istiyorum :)aynen aynen bende oyle, bende gecen eylulde evlendım eylulun son haftası gayet serındı kısa pıjamalarımı gıyememıstım cok ıyı hatırlıyorumama arada serınledıgı de oluyo eylul de umut dunyası nappcann
Kasıma da daha cok var yaa
emeklı olmak ıstıyorum artık
![]()
Anamm 100gr.Gunaydin..dun kontrolum vardi..test sonucum temiz cikmis cok sukur
Bebiste 15 cm 100 gram dedi.. birkacgun geriydi gec ymrtlamadan dolayi..simdi 2 3 gun onde cikti.
Cinsiyetimizde belli oldu ama evde zarfta duruyo![]()
Evet kuzum netten baktim maşallah çok güzel yorumlar gördüm nasip olursa oraya gitmeyi düşünüyorum biz deva hanima görünuyoruz yunus bey baya iyi galiba buradan bir arkadaşta yunus beye gidiyormuş
Yunus Aydın ın muayane ucretı nekadar ?
İyiyim canım bebişte iyi şükür hareketleini net şekilde hissediyorum eşimde karnımın titrediğini gördü çok güzel duygu sanki ilk kez yaşıyoruz epeyi ara verince tadı bir başka maşallah maşallah kuzularaSağol canımm heyecanla yarını bekliyorum valla :)) İnşallah sonunda bizimde cinsiyetimiz belli olur
Sen nasılsın her şey yolunda dimi?
son 38 e kadar calısıcaksın sanırım sen arkadasım kolaylık versın Rabbim ben işten ayrılmayı dusundugum ıcın zaten 32 de cıkıcam dırek izne inşallah tatilim yok bıseyım yok anam babam uzakta calısıyorum dıye gıdemıyorum gorusemıyoruz cok zor oluyor benım ıcınTam hava serinleyecek bizim is basliycak aralik a kadar yogun okul temposu ben direk ocak gelsin istiyorum :)
bizde cuma günü 84 gramdık :)Anamm 100gr.
Biz kaç olduk acaba![]()
yaw biz de hıssedelım artıkk olmaz mııİyiyim canım bebişte iyi şükür hareketleini net şekilde hissediyorum eşimde karnımın titrediğini gördü çok güzel duygu sanki ilk kez yaşıyoruz epeyi ara verince tadı bir başka maşallah maşallah kuzulara
senden de güzel haberler alırsın inşallah merakla bekliyorum cinsiyetinizi
Saol canım. Benim bakalım doktor hanginr yonlendirircek 20 21. Haftalarda bakiliyor degilmicanım yazıyorum,
Ultramed 430 TL CD var
Bizmer 250TL CD yok
Bilson 1050 TL CD var
Tomomar 250 TL CD var
15. güne kadar sende hissedersin o mucizeni canım çok normalyaw biz de hıssedelım artıkk olmaz mıı![]()
![]()
20-22 dedi bana doktor ama bana cok pahalı geldı ozellıkla bazıları benim hastanede radyolojı uzmanı 3d dopplerle 65 tl ucret ıle yapıyormus , 4d olmasada olur yanı suan bunu dusunuyorumSaol canım. Benim bakalım doktor hanginr yonlendirircek 20 21. Haftalarda bakiliyor degilmi
Gercekten pahali bin lira nedir ya eşyasını alirsin o parayi vericegine Bursa sağlık konusunda hep böyle çok pahalı bir yer20-22 dedi bana doktor ama bana cok pahalı geldı ozellıkla bazıları benim hastanede radyolojı uzmanı 3d dopplerle 65 tl ucret ıle yapıyormus , 4d olmasada olur yanı suan bunu dusunuyorum
İyiyim canım bebişte iyi şükür hareketleini net şekilde hissediyorum eşimde karnımın titrediğini gördü çok güzel duygu sanki ilk kez yaşıyoruz epeyi ara verince tadı bir başka maşallah maşallah kuzulara
senden de güzel haberler alırsın inşallah merakla bekliyorum cinsiyetinizi
Bize herhangi bir numara vermediler oraya gittigin zaman ilgi güzel ama kapidan çiktigin an hiç bir bağlantin kalmiyor eşimi ikna edebilirsem erkek doktora degiştirmeyi düşündüm şuanDoktorun bi cep numarası var (kişisel değil), ona asistanı bakıyor. Oradan istediğin zaman arayabiliyorsun ya da whatsapp'tan yazabiliyorsun. Hemen dönüş yapıyor asistanı.. Zaten çoğu şey hakkında asistanının bilgisi oluyor; altından kalkamadığı yerde Yunus beye danışıp öyle dönüş yapıyor gene. Çok ilgililer gerçekten.
hımm 15 gün diyorsunn15. güne kadar sende hissedersin o mucizeni canım çok normal
sevket yılmaz da da sıra bulamazsın dedı benım doktorum ayrıntılı ıcın yaGercekten pahali bin lira nedir ya eşyasını alirsin o parayi vericegine Bursa sağlık konusunda hep böyle çok pahalı bir yer
Bazen hissediyorum sanki ben ya uyduruyor muyum diye düşünüyorum ama böyle her gün değil bi kere tam yattığımız zaman hissettim bi kere de sabah uykudan uyanınca değişik sanki kıpırtı böylehımm 15 gün diyorsunn![]()