2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktorun telefon numarasini falan verdimi herhangi bi sorun sikintida kafana takilan birşey olursa araya bilirsin diye??:KK70:

Doktorun bi cep numarası var (kişisel değil), ona asistanı bakıyor. Oradan istediğin zaman arayabiliyorsun ya da whatsapp'tan yazabiliyorsun. Hemen dönüş yapıyor asistanı.. Zaten çoğu şey hakkında asistanının bilgisi oluyor; altından kalkamadığı yerde Yunus beye danışıp öyle dönüş yapıyor gene. Çok ilgililer gerçekten.

aynen aynen bende oyle, bende gecen eylulde evlendım eylulun son haftası gayet serındı kısa pıjamalarımı gıyememıstım cok ıyı hatırlıyorum :KK70: ama arada serınledıgı de oluyo eylul de umut dunyası nappcann :KK70: Kasıma da daha cok var yaa :KK70: emeklı olmak ıstıyorum artık :KK70:
Tam hava serinleyecek bizim is basliycak aralik a kadar yogun okul temposu ben direk ocak gelsin istiyorum :)

Evet kuzum netten baktim maşallah çok güzel yorumlar gördüm nasip olursa oraya gitmeyi düşünüyorum biz deva hanima görünuyoruz yunus bey baya iyi galiba buradan bir arkadaşta yunus beye gidiyormuş

Evet ben de diyecektim unuttum (:
Ygz2008 Ygz2008 ile ikimiz Yunus beyin hastasıyız :) Özelden de konuşuyoruz bazen onunla, o da çok memnun.

Sağol canımm heyecanla yarını bekliyorum valla :)) İnşallah sonunda bizimde cinsiyetimiz belli olur :KK76:
Sen nasılsın her şey yolunda dimi?
İyiyim canım bebişte iyi şükür hareketleini net şekilde hissediyorum eşimde karnımın titrediğini gördü çok güzel duygu sanki ilk kez yaşıyoruz epeyi ara verince tadı bir başka maşallah maşallah kuzulara
senden de güzel haberler alırsın inşallah merakla bekliyorum cinsiyetinizi

Tam hava serinleyecek bizim is basliycak aralik a kadar yogun okul temposu ben direk ocak gelsin istiyorum :)
son 38 e kadar calısıcaksın sanırım sen arkadasım kolaylık versın Rabbim ben işten ayrılmayı dusundugum ıcın zaten 32 de cıkıcam dırek izne inşallah tatilim yok bıseyım yok anam babam uzakta calısıyorum dıye gıdemıyorum gorusemıyoruz cok zor oluyor benım ıcın

İyiyim canım bebişte iyi şükür hareketleini net şekilde hissediyorum eşimde karnımın titrediğini gördü çok güzel duygu sanki ilk kez yaşıyoruz epeyi ara verince tadı bir başka maşallah maşallah kuzulara
yaw biz de hıssedelım artıkk olmaz mıı :D :D

Saol canım. Benim bakalım doktor hanginr yonlendirircek 20 21. Haftalarda bakiliyor degilmi
20-22 dedi bana doktor ama bana cok pahalı geldı ozellıkla bazıları benim hastanede radyolojı uzmanı 3d dopplerle 65 tl ucret ıle yapıyormus , 4d olmasada olur yanı suan bunu dusunuyorum

20-22 dedi bana doktor ama bana cok pahalı geldı ozellıkla bazıları benim hastanede radyolojı uzmanı 3d dopplerle 65 tl ucret ıle yapıyormus , 4d olmasada olur yanı suan bunu dusunuyorum
Gercekten pahali bin lira nedir ya eşyasını alirsin o parayi vericegine Bursa sağlık konusunda hep böyle çok pahalı bir yer

Maşallah size :nazar::KK9:
Arada bende hissediyorum ama en neti 16 Temmuzdu :)) Bakalım ne kadar büyüdüğünü merak ediyorum yaa özledim resmen 1 ay oldu :))

Doktorun bi cep numarası var (kişisel değil), ona asistanı bakıyor. Oradan istediğin zaman arayabiliyorsun ya da whatsapp'tan yazabiliyorsun. Hemen dönüş yapıyor asistanı.. Zaten çoğu şey hakkında asistanının bilgisi oluyor; altından kalkamadığı yerde Yunus beye danışıp öyle dönüş yapıyor gene. Çok ilgililer gerçekten.
Bize herhangi bir numara vermediler oraya gittigin zaman ilgi güzel ama kapidan çiktigin an hiç bir bağlantin kalmiyor eşimi ikna edebilirsem erkek doktora degiştirmeyi düşündüm şuan

hımm 15 gün diyorsunn :KK70:
Bazen hissediyorum sanki ben ya uyduruyor muyum diye düşünüyorum ama böyle her gün değil bi kere tam yattığımız zaman hissettim bi kere de sabah uykudan uyanınca değişik sanki kıpırtı böyle

Back
X