- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
ya banada bı kac sebebpten dolayı para tuzagı gıbı gelmeye basladı suan gercekten cok kararsızım devletten randevu aldım bırde ona gideceğim bakalım
Hayırlısı olsun hepimiz için canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya banada bı kac sebebpten dolayı para tuzagı gıbı gelmeye basladı suan gercekten cok kararsızım devletten randevu aldım bırde ona gideceğim bakalım
tabikide canim list3mize kaydolmak istersen yas sehir sat dogum kacinci bebek cinsiyet boy baslangic kilo guncel kilo haziran ve temmuz kilosu ❤bu kadarcikkCanım ben de bildirim yapabilir miyim?
listeyi o sekilde yapmak bayagi zor kuzum bastan olsaydi hic aklimiza gelmedi kii zaten listeyi kjbra arkadasimdam ben devralmistim canim51 le başladım 52 ile devam ediyorum :)
Birde boş vaktin olursa listeyi diğer topiklerde olduğu gibi doğum sırasına alabilirsen süper olur kuzumm. Kim önce doğuracak sıra kime gelecek takip ederiz![]()
Yaş 31, şehir Malatya, sat 30 Mart, doğum 4 ocak, 2. bebek, bebeğin cinsiyeti henüz kesinleşmedi, boyum 1.63 kilom 56. Haziran kilom 55 idi. Hamileliğe de 55 ile başladım.tabikide canim list3mize kaydolmak istersen yas sehir sat dogum kacinci bebek cinsiyet boy baslangic kilo guncel kilo haziran ve temmuz kilosu ❤bu kadarcikk
Aaaa gercektenmi valla merkezden oraya giden bir sürü kişi var diye biliyorum demekki gidip muayene olmak daha farklikomsum afşin beye gıtmıstı pek memnun kalmadı acıkcası değiştirdi doktorunu
önemli degil canim bu arada bebegin hareketlerini hissediyor musunYaş 31, şehir Malatya, sat 30 Mart, doğum 4 ocak, 2. bebek, bebeğin cinsiyeti henüz kesinleşmedi, boyum 1.63 kilom 56. Haziran kilom 55 idi. Hamileliğe de 55 ile başladım.
Teşekkür ederim bu arada canım :)
Hissediyorum canım. Geçen haftadan beri hissediyorum.önemli degil canim bu arada bebegin hareketlerini hissediyor musun
doğumlarını pembe mavıde yaptırıyormuş.10bın tl demişler arkadasıma.Ve birazda sert bi doktormus parası olanlara ayrı orta hallılere farklıymıs öyle anlattı doktorum onunda bıyerden tanıdıgı var dıye ilgileniyomus yoksa dıyo du cokta sey degılAaaa gercektenmi valla merkezden oraya giden bir sürü kişi var diye biliyorum demekki gidip muayene olmak daha farkli
ayy ne guzel darisi bana ozlemisim o duyguyu pitt pittHissediyorum canım. Geçen haftadan beri hissediyorum.
ayy ne guzel gozunaydin masallah insallah benimkide kiz olur hareketlerini hissediyormusun canim
Ben suan 69 kilodayim..KIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
@sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Zuhal budak polatPapatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @CrpDm12 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @kanaryamm @oozzee
Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Kartanesii8892 B busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket
bsebse @Katrina_
Papatyamaviss @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55
Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
![]()
Saol canım benim darısı basinaayy ne guzel gozunaydin masallah insallah benimkide kiz olur hareketlerini hissediyormusun canim
Çok güzel bir duygu gerçekten :)ayy ne guzel darisi bana ozlemisim o duyguyu pitt pitt
Vay caninaa ne kadar kötü bişi ya tövbe yarabbim bide doktorların bu baska hastanelerde doğum yaptirmasina çok karsiyom özel muayeneleri var ama doğum hastanede hem hastaneye para ver hem doktora ne saçma pembe mavide 6 bin sanirim normal doğumdoğumlarını pembe mavıde yaptırıyormuş.10bın tl demişler arkadasıma.Ve birazda sert bi doktormus parası olanlara ayrı orta hallılere farklıymıs öyle anlattı doktorum onunda bıyerden tanıdıgı var dıye ilgileniyomus yoksa dıyo du cokta sey degıl
Canım benide ekler misin Sat 16nisan.KIZLAR TEMMUZ KILO BILDIRIMINI YAZALIM.LUTFEN LISTEYE ANCAK GECERIMYTMZ YI ETIKETLEYIP :)
@sedaerg9291 @lemonade_85 @Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii @Manikmidepresifmi @Zuhal budak polatPapatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim @CrpDm12 @bebekaycali @s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa @ellenchurch @kanaryamm @oozzee
Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Kartanesii8892 B busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket
bsebse @Katrina_
Papatyamaviss @kubrafatih @Dido44 @Sim10 @Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55
Ygz2008 @cycas @edosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi @depresif polyanna @Sss33301 listede olanlari yazdim kizlar olmayanlar beni etiketlesin kaydolmak isterlerse
![]()
Beklenen doğum tarihi 21/01/2019Canım benide ekler misin Sat 16nisan.
14+1hamileyim cinsiyet bellidegil İstanbul'da yım ilk cocuk