2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kendi doktorumdan da suphe ettim ya nasil görmedi bugüne kdr diye... bir yandan da kadin belki de yapilacak bir sey olmadigi için bosuna stres yaptirmak istememistir diyorum. Dua edicem artik onemsis bir sey olsun veya yanlis görmüş olsun diye
amın canım ınsallah , sağlıkla gelsın bebeklerımız

Bende baktım ya çok güzel takımlar var tulumlar falan ama alamıyoruz işte eşimde daha erken alma falan dedi hevesimi kaçırdı pis :KK43:
ben bellı olsa hıc esıme sormıcam ınternet uzernden benım ısım gucum zaten öyle anlaştık, ben dogum ıznıne cıkana kadar her ay maasımdam bellı bı butce ayırıp eksıklerı alacagız dıye o yuzden ay bıde onlar gercekten anlamıyor ya ben bunu bı kez daha farkettım , bı kac parca bişey aldım ınterneetn ıc body patıklı alt fln mıınacıklar ama bı gorsen elıme aldım okadar faklı oldum kı durdum durdum onlara baktım ıcının doldugunu hayal ettım ettım de ettım , eşim işten geldı gosterdım 2 dk ılgılendı sonra tvye bakmaya devam ettı :D babalar kucaklarına aldıklarında anlarmıs baba olduklarını dıye bosuna demıyorlar bizim kadar hisli olamıyorlar biz tee en basından anne oluyoruz bebeğimizi tasıyoruz hıssedıyoruz beslıyoruz onlarıda anlamak lazım bu kadar harıka seylerı bılemıyorlar ve hıc bız amanda bılemıcekler malesef :D

Ocak anneleri hepinize merhaba. Bende mart annesi olucam allah nasip ederse. Topigmizde soyle bir soru var merak ediyorus. Sizde bebislernizin cinsiyetini cogunuz ogrenmissinizdir.
Soru su:
Kizsa - idrar kizila calan sari olurmus.
Erkekse-- acik we parlak sari olurmus.
Lutfen cinsiyetini ogrenmis arkadaslar cevaplayin. Simdiden tesekurler..
Benim normaldi koyu değildi ama kızım olcak

Günaydın kızlar:) sabah yürüyüşünü yaptım geldim oksijenimi aldım bol bol :)

Bu arada konu hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum ama,ihbar tazminatı ne kadar sürede yatmak zorunda? Ben haziranda işten çıkarıldım ve hala param yatmadı.sikayet etme hakkım var mı,noterden ihtar cektirsem hemen yatırırlar mı
Canım sen ayrı konu aç bence çünkü yasalar değişip duruyor bilen biri çıkar forum sitesinde

ben bellı olsa hıc esıme sormıcam ınternet uzernden benım ısım gucum zaten öyle anlaştık, ben dogum ıznıne cıkana kadar her ay maasımdam bellı bı butce ayırıp eksıklerı alacagız dıye o yuzden ay bıde onlar gercekten anlamıyor ya ben bunu bı kez daha farkettım , bı kac parca bişey aldım ınterneetn ıc body patıklı alt fln mıınacıklar ama bı gorsen elıme aldım okadar faklı oldum kı durdum durdum onlara baktım ıcının doldugunu hayal ettım ettım de ettım , eşim işten geldı gosterdım 2 dk ılgılendı sonra tvye bakmaya devam ettı :KK70: babalar kucaklarına aldıklarında anlarmıs baba olduklarını dıye bosuna demıyorlar bizim kadar hisli olamıyorlar biz tee en basından anne oluyoruz bebeğimizi tasıyoruz hıssedıyoruz beslıyoruz onlarıda anlamak lazım bu kadar harıka seylerı bılemıyorlar ve hıc bız amanda bılemıcekler malesef :KK70:
Benim ki hiç öyle değil. Farklı renkte 3 tane çorabı bir demet bukete işitirmiş kayınvalidem, hediye etti. Geçen yıkadım çorapları. Eşim aldı özenle katladı, kendi ayağına doğru tuttu, kıyasladı öptü:confused:
Eee herif madem bu kadar istekliydin niye bekledik 10 yıl diyorum:KK70:

Günaydınnn :KK6: bugün saat 11:00 de kontrolüm var. ve artık gizlenmezse bizden miniğim cinsiyetini açıklayacak :spor: 1 aydır görmüyordum özledimmmm :emir_bebek:

Ben 1 saat önce çikolata yiyip su içtim hemen kana karışınca bebek kıpır kıpırdı hiç durmadı dr sizinki show yapıyor dedi ama cinsiyeti net söyleyemedi yinede :/

Ben 1 saat önce çikolata yiyip su içtim hemen kana karışınca bebek kıpır kıpırdı hiç durmadı dr sizinki show yapıyor dedi ama cinsiyeti net söyleyemedi yinede :/
Yaaa inşallah belli olur artık merak ediyorummm :dondurma:

Allah damat olduğu günleride sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah
eşimin tayin çıktı nevşehire yaklaştık Yozgat yeni görev yerimiz bende ev topluyorum gelecek hafta ev bakmaya gideceğiz nasip olursa Yozgat'a

bende iyiyim hala görevdeyim tayinimin çıkmasını bekliyorum. cinsiyet belli oldu ikinci oğluş geliyor teyzesi hayırlısı ve sağlıkla inşallah
amin canım inşallah
aynen baya yakınlaşmışız inşallah istediğiniz gibi bir ev de bulursunuz gerçekten taşınma toplanma valla en çok beyni yoruluyor insanın başına geçince hızlıca oluyor ama ha oldu ha olacak daha çok yoruyor
sizin abide erkek istiyordu herhalde gözünüz aydın:-)
bize de 2. erkek geliyor abiler ne kadar istediyse artık istedikleri oldu :-):-)

Allah damat olduğu günleride sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah
eşimin tayin çıktı nevşehire yaklaştık Yozgat yeni görev yerimiz bende ev topluyorum gelecek hafta ev bakmaya gideceğiz nasip olursa Yozgat'a

bende iyiyim hala görevdeyim tayinimin çıkmasını bekliyorum. cinsiyet belli oldu ikinci oğluş geliyor teyzesi hayırlısı ve sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah gönlünüze göre güzel bir evde bulursunuz, Yozgat'ta arkadaşım oturuyor burdan tayin oldu o da , çok beğeniyor orayida

Benim ki hiç öyle değil. Farklı renkte 3 tane çorabı bir demet bukete işitirmiş kayınvalidem, hediye etti. Geçen yıkadım çorapları. Eşim aldı özenle katladı, kendi ayağına doğru tuttu, kıyasladı öptü:confused:
Eee herif madem bu kadar istekliydin niye bekledik 10 yıl diyorum:KK70:
o kadar oluyor zaten bnimkide aldı omzuna koydu fln baktı ama:D :D bizimki gibi olmuyor malesef ben duygukarı cok derın kokune kadar yasayan bı ınsanım ufacık bıle olsa :D ben gun boyu on bın kez baktım katladım koydum daha farklı hıssedıyrosun yanı :D demek istediğim daha başka bırsey benım biz en basından anne oluyoruz herseyı en derınden en basından yasıyorz ama babalar kucaklarına aldıgında gercekten anlıyorlar baba olduklarını :D

Back
X