- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
günaydıııın
bu cumartesi çalışıyorum![]()
Günaydın canım allah kolaylık versin.ben de evdeyim ama eşim ufak bi operasyon geçirdi 10 gün raporlu evde onunla uğraşıyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıııın
geçmiş olsun canım.Günaydın canım allah kolaylık versin.ben de evdeyim ama eşim ufak bi operasyon geçirdi 10 gün raporlu evde onunla uğraşıyorum:)
amın canım ınsallah , sağlıkla gelsın bebeklerımızKendi doktorumdan da suphe ettim ya nasil görmedi bugüne kdr diye... bir yandan da kadin belki de yapilacak bir sey olmadigi için bosuna stres yaptirmak istememistir diyorum. Dua edicem artik onemsis bir sey olsun veya yanlis görmüş olsun diye
ben bellı olsa hıc esıme sormıcam ınternet uzernden benım ısım gucum zaten öyle anlaştık, ben dogum ıznıne cıkana kadar her ay maasımdam bellı bı butce ayırıp eksıklerı alacagız dıye o yuzden ay bıde onlar gercekten anlamıyor ya ben bunu bı kez daha farkettım , bı kac parca bişey aldım ınterneetn ıc body patıklı alt fln mıınacıklar ama bı gorsen elıme aldım okadar faklı oldum kı durdum durdum onlara baktım ıcının doldugunu hayal ettım ettım de ettım , eşim işten geldı gosterdım 2 dk ılgılendı sonra tvye bakmaya devam ettıBende baktım ya çok güzel takımlar var tulumlar falan ama alamıyoruz işte eşimde daha erken alma falan dedi hevesimi kaçırdı pis![]()
el kaldırıyorum bnde varım , günaydınnngünaydıııın
Benim normaldi koyu değildi ama kızım olcakOcak anneleri hepinize merhaba. Bende mart annesi olucam allah nasip ederse. Topigmizde soyle bir soru var merak ediyorus. Sizde bebislernizin cinsiyetini cogunuz ogrenmissinizdir.
Soru su:
Kizsa - idrar kizila calan sari olurmus.
Erkekse-- acik we parlak sari olurmus.
Lutfen cinsiyetini ogrenmis arkadaslar cevaplayin. Simdiden tesekurler..
Canım sen ayrı konu aç bence çünkü yasalar değişip duruyor bilen biri çıkar forum sitesindeGünaydın kızlar:) sabah yürüyüşünü yaptım geldim oksijenimi aldım bol bol :)
Bu arada konu hakkında bilgisi olan var mı bilmiyorum ama,ihbar tazminatı ne kadar sürede yatmak zorunda? Ben haziranda işten çıkarıldım ve hala param yatmadı.sikayet etme hakkım var mı,noterden ihtar cektirsem hemen yatırırlar mı
Gunaaydinn ❤❤ hadi insallah gostersin kendini minnaginn ❤❤ bekliyoruzzzGünaydınnnbugün saat 11:00 de kontrolüm var. ve artık gizlenmezse bizden miniğim cinsiyetini açıklayacak
1 aydır görmüyordum özledimmmm
![]()
Çikolata falan yiyip girin daha hareketli oluyorlarmışGünaydınnnbugün saat 11:00 de kontrolüm var. ve artık gizlenmezse bizden miniğim cinsiyetini açıklayacak
![]()
Yiyorum şu anÇikolata falan yiyip girin daha hareketli oluyorlarmış![]()
Benim ki hiç öyle değil. Farklı renkte 3 tane çorabı bir demet bukete işitirmiş kayınvalidem, hediye etti. Geçen yıkadım çorapları. Eşim aldı özenle katladı, kendi ayağına doğru tuttu, kıyasladı öptüben bellı olsa hıc esıme sormıcam ınternet uzernden benım ısım gucum zaten öyle anlaştık, ben dogum ıznıne cıkana kadar her ay maasımdam bellı bı butce ayırıp eksıklerı alacagız dıye o yuzden ay bıde onlar gercekten anlamıyor ya ben bunu bı kez daha farkettım , bı kac parca bişey aldım ınterneetn ıc body patıklı alt fln mıınacıklar ama bı gorsen elıme aldım okadar faklı oldum kı durdum durdum onlara baktım ıcının doldugunu hayal ettım ettım de ettım , eşim işten geldı gosterdım 2 dk ılgılendı sonra tvye bakmaya devam ettıbabalar kucaklarına aldıklarında anlarmıs baba olduklarını dıye bosuna demıyorlar bizim kadar hisli olamıyorlar biz tee en basından anne oluyoruz bebeğimizi tasıyoruz hıssedıyoruz beslıyoruz onlarıda anlamak lazım bu kadar harıka seylerı bılemıyorlar ve hıc bız amanda bılemıcekler malesef
![]()
Günaydınnnbugün saat 11:00 de kontrolüm var. ve artık gizlenmezse bizden miniğim cinsiyetini açıklayacak
![]()
Yaaa inşallah belli olur artık merak ediyorummmBen 1 saat önce çikolata yiyip su içtim hemen kana karışınca bebek kıpır kıpırdı hiç durmadı dr sizinki show yapıyor dedi ama cinsiyeti net söyleyemedi yinede :/
amin canım inşallahAllah damat olduğu günleride sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah
eşimin tayin çıktı nevşehire yaklaştık Yozgat yeni görev yerimiz bende ev topluyorum gelecek hafta ev bakmaya gideceğiz nasip olursa Yozgat'a
bende iyiyim hala görevdeyim tayinimin çıkmasını bekliyorum. cinsiyet belli oldu ikinci oğluş geliyor teyzesi hayırlısı ve sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah gönlünüze göre güzel bir evde bulursunuz, Yozgat'ta arkadaşım oturuyor burdan tayin oldu o da , çok beğeniyor orayidaAllah damat olduğu günleride sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah
eşimin tayin çıktı nevşehire yaklaştık Yozgat yeni görev yerimiz bende ev topluyorum gelecek hafta ev bakmaya gideceğiz nasip olursa Yozgat'a
bende iyiyim hala görevdeyim tayinimin çıkmasını bekliyorum. cinsiyet belli oldu ikinci oğluş geliyor teyzesi hayırlısı ve sağlıkla inşallah
o kadar oluyor zaten bnimkide aldı omzuna koydu fln baktı amaBenim ki hiç öyle değil. Farklı renkte 3 tane çorabı bir demet bukete işitirmiş kayınvalidem, hediye etti. Geçen yıkadım çorapları. Eşim aldı özenle katladı, kendi ayağına doğru tuttu, kıyasladı öptü
Eee herif madem bu kadar istekliydin niye bekledik 10 yıl diyorum![]()