• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Taşınmanın en güzel yanı evde yaramayan ne varsa elden çıkıyor ve tüm ev bir elden geçiyor
Sen nasılsın Bebişin cinsiyeti belli oldu mu adı ne olacak Allah'ın izniyle
Haklısın aynen öyle canım. İyiyim çok şükür 12. Haftada gösterdi oğlum pipiyi sonradan kesinlrşti :)) isim tuğrul düşünüyoruz ama net karar vermedik bakalım hayırlısı... Sen nasılsın

Haklısın aynen öyle canım. İyiyim çok şükür 12. Haftada gösterdi oğlum pipiyi sonradan kesinlrşti :)) isim tuğrul düşünüyoruz ama net karar vermedik bakalım hayırlısı... Sen nasılsın
Benimkide 13 haftada erkek dendi 16. Haftada kesinleşti. Adıyla yaşasın güzel isim
Ben yorgunum birde sık sık idrara çıkmaya başladım sende de varmı sık sık idrara çıkma diyorum üşüttüm mu

Benimkide 13 haftada erkek dendi 16. Haftada kesinleşti. Adıyla yaşasın güzel isim
Ben yorgunum birde sık sık idrara çıkmaya başladım sende de varmı sık sık idrara çıkma diyorum üşüttüm mu
Yorgunluk vardı magnezyum ve kalsiyum içeren bir hapa başlattı dr şimdi daha iyiyim hatta bazen eşim yine çok hareketlendin diyor. Sık idrara çıkma bende de var. Sen tabi ev taşıma yerleşme yorgunluk da normaldir bence ama devlettede olsa bir dr a gitsen ve vitamini başlansa mı acaba tabi eğer kullanmıyorsan..

Arkadaşlar Ankara'da ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz? Benim tamamlayıcı sağlık sigortam ve doğum paketim var. Sgk ile anlaşması olan özel hastanelerde kullanabiliyorum ama ultrasona gelince ultrason yapan doktorun sgk anlaşması yok diyorlar. :sinirli: hastaneler yolunu bulmuş valla. bu konuda bilgisi olan var mı? Araştırdığım kadarıyla servet ünsal tıp merkezinde ali ipek 325 tl, etimed 300 tl, medipark'ta sinan tan hoca 300 tl, özkaya 400 tl.
Tuncay nas ayrintilida çok iyi

Yaa bak ne güzel bi anı işte allah nasip ederse bende eşim yanımda olsun istiyorum eşim ben daha demeden gelmek istiyorum Doğuma diye söyledi zaten kendi istemese zorlamam böyle bişiy için :)
eşim şuanda bebek konusunda eşit olduğumuzu düşünüyor yani atıyorum ismi benim istediğim isim beşik benim beğendiğim olacak kıyafetleri falan hatta geçen akşam neden bana sormuyorsun diye sitem etti ama ben annenin hakkının bi tık fazla olduğuna inanıyorum benim midem bulandı, ben kilo alıyorum, benim vücudum çatlıyor, yüzümü yastığa gömüp pestil gibi yatamıyorum bile şuanda bütün bunlar değer bebeğim için hepsi çok güzel ama babalarla eşit değiliz bence, Doğuma girmesini de eşit olmadığımızı görsün diye istiyorum saygısı sevgisi artar
Bende sırf bu yüzden ve çektigim acıyı hissetmese bile şahit olsun görsün istiyorum dogumdan sonra agrim var dedigimde yada nazlandigimda bi sen doguruyorsun sanki demesin bulantim oldugu zamanlarda serum yiyordum gün aşırı ben sen gibisini görmedim diyordu ee tabi görmezsin herkez 4duvar arasinda ne yaptigini nereden bileceksin çok nazli oldumu söylüyordu işte bunlar için vede dogumdan sonra her konuda yardimci olması üzerime daha çok titremesi ve aile birligimizin dahada güclenmesi icin istiyorum

Bende oluyor bazen enfeksıyon olabılır bol su ic ıcebılıyorsan ben hala cok su ıcemıyorum mıdemı bulandırıyor
Hazır su mu yeketıyorsun ? Bızım cesme duyu cok kotu kokuyor ..
Cesme sıyu tuketıyırsan bırde hazır su tuketmenı tavsıye ederım

sabahları benımde oluyor ben bunu tuvaletın tutulmasından kaynaklı oldugunu dusunuyorum.Gecede ıkı kez fln kalkıyorum gercı ama sıkısıp kalkıyorum mesela o zamanda oluyor gün içinde yine uzun sure gıtmezsem olabılıyor
Bende dedıklerın gıbı dusunuyorum :) tesekkur ederım canım

Mesela bende ilk olduğunda 3 gün sürdü son gun sabaha kadar uyumamıştım dr gittim sonra geçti şimdi tekrar başladı dün baya kötüydüm yine lavobaya gitmek eziyete dönmüştü bu gün azaldı ama sen kontrolüne daha çoksa yinede bi dr git istersen herkezin aynı olmuyo
Bayramdan sonra kontrolum nasıpse olmasa ozaman sorarım

Ben 16.haftada gittigimde doktor kiz demisti. Kızım kızım diye severken su an 18. Hafta kendi doktorum erkek dedi :KK70: herkeslere soyledik bi de kiz diye simdi gordum aslinda pipiyi ama yine de inanasim gelmiyor 3 hafta sora detayliyi duyunca inancam galiba ... uzerine el isareti olan fotoda kiz demisti, diger fotoda erkek dedi kendi doktorum. Kesin erkek mi acaba var mi fikirde bulunabilecek :KK70:

Eklentiler

• IMG-20180801-WA0006.webp
    IMG-20180801-WA0006.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 20180816_161537.webp
    20180816_161537.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 96
Ben 16.haftada gittigimde doktor kiz demisti. Kızım kızım diye severken su an 18. Hafta kendi doktorum erkek dedi :KK70: herkeslere soyledik bi de kiz diye simdi gordum aslinda pipiyi ama yine de inanasim gelmiyor 3 hafta sora detayliyi duyunca inancam galiba ... uzerine el isareti olan fotoda kiz demisti, diger fotoda erkek dedi kendi doktorum. Kesin erkek mi acaba var mi fikirde bulunabilecek :KK70:
Aaa inanmıyorum :olamaz: bize de 13 ve 14.haftada 2 farklı doktor kız dedi birdaha da hiç gitmedim, kontrolumuz yarın.. hep kız alışverişi yaptık aynı şoku ben de yaşar mıyım acaba :KK57::KK57:

Back
X