2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba T tanem-tane20 bebek arabasi bizde bakıyoruz sanırım baktığınız Mima marka bende düşünüyorum ama çok ta emin olamadım. İnglesina da var aklımda??? Yüksek ihtimalle Mima olacak siz araştırma yaptınız mi acaba???
Yok kuZum bi yanlişin var ben o arabalari deri oldugu için hiç begenmiyorum kullanişini bilemem ama görüntü içime sinmedi biz kraft profit modelini almayi planliyoruz istersen o tarzlarda farkli bir model var mima modellerine yakın onuda düşune bilirsin book51 completo foto paylastim altta

Eklentiler

• 0B7DC7B4-10A7-4E93-A340-BB0AFCB31349.webp
    0B7DC7B4-10A7-4E93-A340-BB0AFCB31349.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 95D320CD-7F97-437C-96DD-AF8108ECB1F4.webp
    95D320CD-7F97-437C-96DD-AF8108ECB1F4.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 2BA828A1-AD7E-435B-ADB5-F967F04B20DE.webp
    2BA828A1-AD7E-435B-ADB5-F967F04B20DE.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
Bende canim sadece terligini yaptiracagim bu terligi nerede giyecez :KK70::KK71: bazi şeyleri almak içinmi aliyoz ne :KK70::KK70::KK70:
bence almak için alınıyor ben gerk duymuyorum şahsen kalın bır ıkı cıft corap yeterlı benım ıcın ha tabı foto cekımı falan olacaksa olabılır ayaklarınız gozucekse tabı :D

Kızlar bebek bezlerine göz gezdiriyorum ne marka alıcaz ne yapacaz hiç bir fikrim yok hepside zamlanmış.. önerisi olan varmı henüz erken lakin araştırmak istedim markaları
ben ılk basarda prıma sonrasında sleepye gecmeyı dusnuyorum sahsen bızım gelın de yegenıme oyle yaptı 2 3 ay prıma sonra sleepy bı sıkıntıda yasamadı

Ben aldım bile :) hem de indirimden.yenidogan için en iyisi bu dediler.gobek bağı oyuntulu.iki paket aldım.simdilik yeter.

Eki Görüntüle 2188317
2 paket fazla almıssın kuzum , bı paket alsaydın keske 2 no ları bıle 3 ile 6 kılo arası yanı bebısler hemen 2 numaraya gecıyor hatta kılolu dogarsa sıkabılır bıle bende suan 2 no var , bitane kucuk paket 1 no alıcam sadece

Maşallah canım iyi dayanmışsın. Yalnız bunu bile okurken gözüm karardı kızlar. Siz nasıl video vs izliyosunuz :skandal:
Ben çok korkuyorum normal doğumdan. O yüzden okumuyorum, izlemiyorum. Bi yandan da normal doğum istiyorum. Napıcam bilmiyorum :KK17:

kızlar ben zılıyorum edıyorum falan dıye rahat rahat dedım ama herkesın kaldırabılecegı bırsey degıl sakın acıpta du bende bı bakayım fln demeyın , ben sağlıkla her zaman cok ılgılı oldum,hep bır sağlıkcı olmak ısteedım küçüklüğümden berı her zaman bu tarz vıdeolar ızlerdım normal amelyt vıdeoları fln sımdıde dogum vıdeolarına bakıyorum o yuzden kaldırabılıyorum ama gercekten bu tarz seylere ılgılı oldugum için nasıl oldugunu bılmek görmek benı bılgılendırıyo gıbı onunla alakalı yanı acıp ta bakmayın benım dedıklerıme rahatlıgıma bakarak

HANImlar bımın bezını kıllandım ben primadan sonra ve cok memnun kalmıştım .. simdi de ılk bımın bezını alayıım dıyorum yenıdoganu varsa veya evybaby de olabılır ıkısı aynı uretımmiş

HANImlar bımın bezını kıllandım ben primadan sonra ve cok memnun kalmıştım .. simdi de ılk bımın bezını alayıım dıyorum yenıdoganu varsa veya evybaby de olabılır ıkısı aynı uretımmiş
Var canım ben baktım bütün bezleri araşyırıyorum benim eltimde a101in bezini çok beğeniyor primadan başka kullanamazken oda çok iyi geldi onlara

Bu travel sistem bebek arabalarının hafif olanı aynı zamanda fiyat olarak uygunu var mı acaba ? Yorumlara bakıyorum hep sürüş yonunden cok rahat ama tek basina oldugun zaman katlamadir taşimadir zor oluyormuş hala arastirma aşamasındayiz

bence almak için alınıyor ben gerk duymuyorum şahsen kalın bır ıkı cıft corap yeterlı benım ıcın ha tabı foto cekımı falan olacaksa olabılır ayaklarınız gozucekse tabı :KK70:
Bebek mevludunde sehzade takimi almayi dusunuyorum bebise sehzadenin ayakkabisini degilde yapirdim ayakkabiyla bende altina o terligi giysem diye dusundum eve gereksiz birsey ama insan heves ediyor

Kızlar moralim çok bozuk. Dün sağlık ocağında kan verdim biokimyama baktılar. Kan b12 bunlar düşüktü. Magnezyum orta seviyede.. kan ve b12 içtiğim halde düşük.. gebelikten normaldir okey ama diyabet başlangıcından şüphelendi doktor ve hiç yanılmadım dedi.. diyabetin gebelikte sıkıntısı benim bildiğim erken doğum riski vs. Yarın aç gideceğim yeniden yapılcak test

kızlar ben zılıyorum edıyorum falan dıye rahat rahat dedım ama herkesın kaldırabılecegı bırsey degıl sakın acıpta du bende bı bakayım fln demeyın , ben sağlıkla her zaman cok ılgılı oldum,hep bır sağlıkcı olmak ısteedım küçüklüğümden berı her zaman bu tarz vıdeolar ızlerdım normal amelyt vıdeoları fln sımdıde dogum vıdeolarına bakıyorum o yuzden kaldırabılıyorum ama gercekten bu tarz seylere ılgılı oldugum için nasıl oldugunu bılmek görmek benı bılgılendırıyo gıbı onunla alakalı yanı acıp ta bakmayın benım dedıklerıme rahatlıgıma bakarak

Yok kuzum merak etme. Ben zaten üstüne para verseler izlemem :KK71:

Zaman ne kadarda cabuk geciyor hepimiz kaygilaniyorduk kalp atisini duagacak miyiz bir sonraki kontrolumuze heyecanli gidisimiz jnsallah bebegim sagliklidir kaygisiyla sonra testler ne gunlerdi simdide kiyafet ve arac gerec alisverisine basladik rabbim saglikla gelmelerinj nasip etsin bebeislerimizin

Back
X