- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuZum bi yanlişin var ben o arabalari deri oldugu için hiç begenmiyorum kullanişini bilemem ama görüntü içime sinmedi biz kraft profit modelini almayi planliyoruz istersen o tarzlarda farkli bir model var mima modellerine yakın onuda düşune bilirsin book51 completo foto paylastim alttaMerhaba T tanem-tane20 bebek arabasi bizde bakıyoruz sanırım baktığınız Mima marka bende düşünüyorum ama çok ta emin olamadım. İnglesina da var aklımda??? Yüksek ihtimalle Mima olacak siz araştırma yaptınız mi acaba???
evet 23 aylık oğlum var şimdi kız geliyor![]()
bence almak için alınıyor ben gerk duymuyorum şahsen kalın bır ıkı cıft corap yeterlı benım ıcın ha tabı foto cekımı falan olacaksa olabılır ayaklarınız gozucekse tabıBende canim sadece terligini yaptiracagim bu terligi nerede giyecezbazi şeyleri almak içinmi aliyoz ne
![]()
malesefkı ,nstagram bunuda yuttuAa kacirmisim demek ki canimm guya okumaya calisiyorum her aksam :)evet artil takipciye baglamis demek ki![]()
yenı aldım yennıı vallaaBak bunlardan haberim yoktuuu :)))
ben ılk basarda prıma sonrasında sleepye gecmeyı dusnuyorum sahsen bızım gelın de yegenıme oyle yaptı 2 3 ay prıma sonra sleepy bı sıkıntıda yasamadıKızlar bebek bezlerine göz gezdiriyorum ne marka alıcaz ne yapacaz hiç bir fikrim yok hepside zamlanmış.. önerisi olan varmı henüz erken lakin araştırmak istedim markaları
Bir arkadaş sleyepyi ısrarla önerdi bana bende deneyeceğimben ılk basarda prıma sonrasında sleepye gecmeyı dusnuyorum sahsen bızım gelın de yegenıme oyle yaptı 2 3 ay prıma sonra sleepy bı sıkıntıda yasamadı
2 paket fazla almıssın kuzum , bı paket alsaydın keske 2 no ları bıle 3 ile 6 kılo arası yanı bebısler hemen 2 numaraya gecıyor hatta kılolu dogarsa sıkabılır bıle bende suan 2 no var , bitane kucuk paket 1 no alıcam sadeceBen aldım bile :) hem de indirimden.yenidogan için en iyisi bu dediler.gobek bağı oyuntulu.iki paket aldım.simdilik yeter.
Eki Görüntüle 2188317
Maşallah canım iyi dayanmışsın. Yalnız bunu bile okurken gözüm karardı kızlar. Siz nasıl video vs izliyosunuz
Ben çok korkuyorum normal doğumdan. O yüzden okumuyorum, izlemiyorum. Bi yandan da normal doğum istiyorum. Napıcam bilmiyorum![]()
amin canım hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla sıhatle gelsinler ve mutlu mesut bir ömür yaşasınlar :)İkisini de Allah bağışlasın. ne mutlu:)
Var canım ben baktım bütün bezleri araşyırıyorum benim eltimde a101in bezini çok beğeniyor primadan başka kullanamazken oda çok iyi geldi onlaraHANImlar bımın bezını kıllandım ben primadan sonra ve cok memnun kalmıştım .. simdi de ılk bımın bezını alayıım dıyorum yenıdoganu varsa veya evybaby de olabılır ıkısı aynı uretımmiş
Bebek mevludunde sehzade takimi almayi dusunuyorum bebise sehzadenin ayakkabisini degilde yapirdim ayakkabiyla bende altina o terligi giysem diye dusundum eve gereksiz birsey ama insan heves ediyorbence almak için alınıyor ben gerk duymuyorum şahsen kalın bır ıkı cıft corap yeterlı benım ıcın ha tabı foto cekımı falan olacaksa olabılır ayaklarınız gozucekse tabı![]()
kızlar ben zılıyorum edıyorum falan dıye rahat rahat dedım ama herkesın kaldırabılecegı bırsey degıl sakın acıpta du bende bı bakayım fln demeyın , ben sağlıkla her zaman cok ılgılı oldum,hep bır sağlıkcı olmak ısteedım küçüklüğümden berı her zaman bu tarz vıdeolar ızlerdım normal amelyt vıdeoları fln sımdıde dogum vıdeolarına bakıyorum o yuzden kaldırabılıyorum ama gercekten bu tarz seylere ılgılı oldugum için nasıl oldugunu bılmek görmek benı bılgılendırıyo gıbı onunla alakalı yanı acıp ta bakmayın benım dedıklerıme rahatlıgıma bakarak