kesinlikle katılıyorum canım. Kim ne derse desin. Ben normalde de Çan’ımın kıymetini çok bilirim de şu süreçte çok daha hassasım. Hamile kalalı 2 kere mutfak süpürgesi açtım okadar :) ama domestoslayın lafına katılmadım bi tek, normalde bile zararlı. Hele ki hamilelikte .. bitkisel çamaşır suyu kullanıyorum ben. Yeşilanne ürünleri, şiddetle tavsiye ederim. İçine sinmezse haftada bir eşine söyle tuvaleti domestoslasın, ama sen hiç kullanma bence
Ben bübchen kullanıyorum canım oğlumda 3 yıldır. Bitkisel çok memnunum. Pahalı gibi geliyor ama okadar uzun süre gidiyor ki. Senede 3 kutu anca kullanıyoruzdur
travazol çok ağır bi krem dedi bana doktorumuz, zaten piştikten ziyade mantar için verilir, ama çabuk geçirdiği için doktorların da kolayına gidiyor galiba, en fazla 2 gün kullanılmalı canım. Biz sudocrem den memnunuz. Ama birkaç kere ilerleyen pişikte fayda etmedi, onda da bi arkadaş tavsiyesi ile kırmızı kantaron yağı sürdüm. Aman allahım bu nasıl bir mucize. O gün bugündür evimden eksik etmem. Düştüğünde bile sürüyorum. Morarmayı bile alıyor. Şimdiden ayarlayın derim