• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kızlar benim kafama bir sey takıldı. Şimdi doktorlar bebişlerin boyu ve kilosu için haftasına göre ileri diyorlar ya, peki organ gelişimi ne oluyo acaba? Bizim doktor başlarda organlara tek tek bakıyordu söylüyordu ama son gittiklerimde dikkat etmedim hatırlamıyorum. Annelik deli işiymiş, şimdi de buna sardım :işsiz:

Kızlar süt sağma Makinesi konuşulmuş
Ben lansinoh almıştım, çiftlisini, çok da güzel sağıyordu .. ama çalışan bi bayan olduğum halde çok kullanamadım, ilk başlarda çok sağdım, bigün oğluma lazım oldu dolaptan çıkardık sütü. Oğlum resmen öğürdü, sonra ne kadar uğraşırsam uğraşayım sağılmış sütü içmediğini gördüm, öğürüyordu resmen, babası gibi buzluktan çıkan şeyleri sevmediğini görmüş olduk :) paket paket sağdıcım sütlerde çöpe gitti malesef
Benim oğlumun süt alerjisi var o yüzden çok lazım oldu mama yiyemiyordu süt bırakıyordum az da olsa içerdi ,dogumda hastanede aceleye gelmiş esim chicco manuel almıştı uygun elektrikli alıp bi kenara koymak da mantıklı ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor çok abartmaya gerek yok iş görecek bişy yeter

ilkı cok mu hasta oldu sezeryan olunca
Canım inek sütü alerjimiz var zaten alerjik bi çocuk bünyesi zayıftır evet özellikle ilk haftalar süt emmedi uyanmadı sarılık oldu ne bileyim belki normal olsa da bunlar olurdu ama ister istemez akla sezaryen etkisi geliyor

Canım inek sütü alerjimiz var zaten alerjik bi çocuk bünyesi zayıftır evet özellikle ilk haftalar süt emmedi uyanmadı sarılık oldu ne bileyim belki normal olsa da bunlar olurdu ama ister istemez akla sezaryen etkisi geliyor
yok canım normal dogumda da oluyor malesef yazdıkların

Benim oğlumun süt alerjisi var o yüzden çok lazım oldu mama yiyemiyordu süt bırakıyordum az da olsa içerdi ,dogumda hastanede aceleye gelmiş esim chicco manuel almıştı uygun elektrikli alıp bi kenara koymak da mantıklı ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor çok abartmaya gerek yok iş görecek bişy yeter
anne sütü içebiliyor ama inek sütü mü içemiyordu canım? Alerjik çocuk çok zor, rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inş

anne sütü içebiliyor ama inek sütü mü içemiyordu canım? Alerjik çocuk çok zor, rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inş
Evet canım sütumden etkilenmiyordu şükür ama hala inek sütü içemiyor,içeren hiçbişey yiyemiyor aklı erdikçe daha zor alerji sureci inşallah tüm kuzucuklar sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün

Selam kızlar nasılsınız bugün başka bir doktora gittim oğlumu renkli gördüm ilk defa çok değişik hissettim 29+6 ıydı bugün 1276 gr dedi güzel dedi sizce nasıl.?
Canım haftasıyla uyumlu olsunda gerisi önemli değil...bence kilosuda iyi sağlıklı olsunlarda dogunca alirlar.

Normal işlerimin hepsini de ben kendim yapıyorum. Ayda bir temizlikçi alıyorum sadece cam dip köşe için. Değerli yani yemek ütü temizlik bide üstüne yoğun bir işim var yalnız değilsin yani canım
Öyle canim aman allah güç kuvvet versinde kendimiz yapalim kimseye muhtaç olmayalim

Kizlar ben daha alisveris bile yapmadim gec mi kaldim sizce bir turlu firsat olmuyo ama bu ay sonu gelmeden alacagim kv ustumuze ev yaptirdilar evimiz mustakil tasindilar onun telasi gelen gidenden disari bile cikamiyoruz

Kizlar ben daha alisveris bile yapmadim gec mi kaldim sizce bir turlu firsat olmuyo ama bu ay sonu gelmeden alacagim kv ustumuze ev yaptirdilar evimiz mustakil tasindilar onun telasi gelen gidenden disari bile cikamiyoruz
Internetten alacaksan cabuk halledersin dolasip alacaksan onuda bilindik biyere gidip bi anda alip cikmak en iyisi ufaktan basla artik onlari birde yıkaması var

Back
X