• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allaha sukur gecti o agrim sanirim gaz sancisiydi ama allah kimseye yasatmasin birden tum modum dustu sicak suyla dus aldim sizlayan yerlere su tuttum gevsemek icin iyi geldi rahat yatabildim:KK54:
Karnına sıcak su tutma canım. Özellikle doğum sancısıysa ısı yükselince bebek kakasını yapabiliyormuş

Anne karnında hangi saatte hareketli iseler doğunca da o saatte uyanırmış bebekler, doğru mu?
Saat 5 uyanıyor :halay:
1 saat sürüyor kızlar aynı noktada tık tık tık atıyor. Bu hıçkırık mıdır? 1 saat sürer mi allahım yarabbim ya. Bunu Dr. Sormalıyım:110:

Ya evet cidden çok şartlıyorum illa soluma yatmalıyım diye diye ama her uyandığımda ya sağ tarafımdayım ya da sırt üzeri uyur vaziyette gözümü açıyorum, ben kendim her turlu rahat ediyorum ama bebeğe zarar vererim korkusu oluyor bacaklarımı tam açıp gerinemyorum bile :KK43:
bıraz rahat olmak lazım canım benım , bebeğe anne karnında zarar vermek o kdar kolay değil ki :)

Ayyyy bunlar iyi gunlerinciler hic bitmiyor zaten sinir oluyorum ya banada ayni sey sanki benim çocuğum yok sanki ben bebek buyutmemisim gibi gecenlerde ikide bir bunlar iyi gunlerin durdum duramadim dedim bende bebek buyuttum heralde ilk olmayacak hemde alasina kadar yaşadım lohusa terlemerini,uykusuzlugu, gaz sancısını ,diş stresini bi millet doğurup sıkıntı cekiyor:sinirli:
Of aynen ya bitmiyorlar. Şuan iş yerinde karın ağrısı çekiyorum millet gülüyor bana. Ben hamilelikten önce gittim dişlerime dolgu vs yaptırdım hamilelikte acı çekmeyim diye 1 haftadır dolgu yaptırdığım dişim beni mahvetti. Hamilelikten nefret ediyorum ne kusma bitti ne tansiyon ne hastalık..

Anne karnında hangi saatte hareketli iseler doğunca da o saatte uyanırmış bebekler, doğru mu?
1 saat sürüyor kızlar aynı noktada tık tık tık atıyor. Bu hıçkırık mıdır? 1 saat sürer mi allahım yarabbim ya. Bunu Dr. Sormalıyım:110:
Aynı ritimdeyse hıçkırıktır. Bizim genelde 15 dk falan sürüyor bazen daha kısa. Benim ki eşkiden gece 5 gibi uyandırırdı şimdi alarmla uyanıyoruz :))) O da alıştı alarm sesini duyduğuna adım gibi eminim artık :))

Sana şunu söyleyim aylar yıllar geçince kimsenin bilmediği şeyleri bilir olacağız inşallah burda
ben 2007 kasim annesiyim hala 15 e yakın anne ile gorusruz arada denk gelirsek buluşmalarda oldu bu yillar boyunca birinde kizkadesim ile gitmiştim bulusmaya
gruptaki kızlar ben birşey demeden o Duygu okul bitti ise girdin nasılsın muhabbeti ile onunla konuşup Muhabbet edince orda kızkardeşim abla internetten forumdan nasıl güzel birbirinizi eslerinizi cocuklari ailelerinizi biliyorsunuz çok şaşırdım dedi
Çocuklar kocaman oldu ilk yıllar kyvde eşler çocuklar ile muhabbet akiyordu şimdi sınavlar dersler ergenlik dönemleri hakkında zamanla ileriki yıllarda damat ve gelinleri cekistiririz diyor kızlar :))
nekadar güzel canım masallah sen baya kalifiyesin burda tam kadın dayanışması evet. Hala görüşüyor musunuz peki. yaş ilerledikçe önemli olan sorunlar değişiyor sana bunllar da ne ki gb gelıyordur şimdi ah keşke biz de o evrelere gelsek tamamen olgunlaşmış olsak yaşaya yaşaya artık işte. çocuk olunca eşle tartışmaya dahi vakit kalmıyor der çevremdekiler sanırım dogru anne de baba da buyuk anne buyuk babalar da cocuga yöneliyor. sizin de o sorunlar 2.planda kalmış biz de arkanızdan geliyoruz:)

pes yani canım bukadar olur. Kime ne istersen bütçen yeterliyse yüzbin verirsin. Fikir hırsızlığı çok bizim ülkede. Bunlar eltilere görümcelere kaynanalara kadar yayılmış. Fesatlık dizboyu yani. iyi demişsin. sen söylersın sonra yaparlar sen ondan görürsün konumuna düşürür seni bana da cok yapıldı artık hiçbişey söylemiyorum. hatta ben eşimn canı elmalı kurabıye ıstemısti 1ay once görumcem varken kurabıye konusu actılar dedım ben de abının de canı ıstıyor çok elma aldık baya yapacagım dedım. ertesı gün ne göreym kv elmalı kurabiye yapmıs ve bıze yolladı sinirimden agladım eşim dedi neoldu. anlttım ben yapıcam demiştm kocama bu yapılmaz ıste süreklı yaptıkları bu dedım o da sen de bdha yapcagn seylerı söyleme sakın fln dye tesellı ettı.benı cok basıt belkı butarz bıdunya sey.
Ay ay kocana üzüldüm iki arada kalmiş şanslisin yine bak teselli ediyor boşver daha sinir et onları evin ayrı kapini kapattigin zaman kocan destekcin gerisi önemli olmasın yarin birgunde bebek geldimi senden mutlusu olamaz kapini kapat kaynananlar zile bastimi açma hiç evine biri gelecek oldumu arar zaten seni canim kaynananlar basip basip gitsinler ararlarsada acma :-))

Doğumdan sonra yapabileceğimi zannetmiyorum . Rutin işler +yemek +ütü yapabilsem:21: ne mutlu bana
Serde titizlik te var, sinir oluyorum . İnşallah bebişim az pasaklı olmayı öğretir bana .
Ahh iyi bir yardımcı bulabilsem :dua:
İnsallah huysuz olmaz bebekler kolik olmayan uslu bebekler olsunlar

Of aynen ya bitmiyorlar. Şuan iş yerinde karın ağrısı çekiyorum millet gülüyor bana. Ben hamilelikten önce gittim dişlerime dolgu vs yaptırdım hamilelikte acı çekmeyim diye 1 haftadır dolgu yaptırdığım dişim beni mahvetti. Hamilelikten nefret ediyorum ne kusma bitti ne tansiyon ne hastalık..
Acip bi taraflarina gülsünler hamilelikte dis tedavisi olabiliyormus asil yaptirmazsan kotuymus canim dis iltihabi ve idrar yolu iltihabi cok tehlikeli iltihap mi olustu bilmiyorum ama 6 yil cocugu olmamis biri olarak söylüyorum canim boşver sen yinede isyan etme Allahin izniyle gececek bu gunler saglikli bebeklerimiz olsun napalim zor oluyor ama geçiyor illaki

nekadar güzel canım masallah sen baya kalifiyesin burda tam kadın dayanışması evet. Hala görüşüyor musunuz peki. yaş ilerledikçe önemli olan sorunlar değişiyor sana bunllar da ne ki gb gelıyordur şimdi ah keşke biz de o evrelere gelsek tamamen olgunlaşmış olsak yaşaya yaşaya artık işte. çocuk olunca eşle tartışmaya dahi vakit kalmıyor der çevremdekiler sanırım dogru anne de baba da buyuk anne buyuk babalar da cocuga yöneliyor. sizin de o sorunlar 2.planda kalmış biz de arkanızdan geliyoruz:)
Canım hala görüşürüz watshaptan grup var artık yıllar oldu çoğu arkadaş artık forum filan girmiyor bir çoğu peşi sıra ikinci kuzuları da doğurdu onlar bile kocaman oldu
Hepimiz o yıllarda yeni evli idik farklı sorunlar farklı beklentilerimiz vardı ama şu bir gerçek bebek geldimi eve tam bir aile oluyorsun
Olgunlasirken hata yapmak ohatadan ders cikarmak karsindakini oldugu gibi kabul etmekzaman alıyor ama oluyor ilk yıllarda takıldığım üzüldügum konular şimdi gereksiz geliyor
Evliliklerinizin ilk yılları için keskeleriniz olmasın size tavsiyem tadını çıkarın herşeyin az üzülün çok mutlu olun

Ay ay kocana üzüldüm iki arada kalmiş şanslisin yine bak teselli ediyor boşver daha sinir et onları evin ayrı kapini kapattigin zaman kocan destekcin gerisi önemli olmasın yarin birgunde bebek geldimi senden mutlusu olamaz kapini kapat kaynananlar zile bastimi açma hiç evine biri gelecek oldumu arar zaten seni canim kaynananlar basip basip gitsinler ararlarsada acma :-))
hahah gaza gelıyorum bak burdan tasınalım dıcem az kaldı kocama:) aynenn gitmek istediğim yere giderim istemediğim yere gitmem daha önce kırılmasınlar diye gittiğim birçok yer oldu bunu da söyledim artık umrumda değil zaten bebeğim olsun nasipse ona adapte olacağım eşim gerçekten bazen arada bırakmayın beni dese de 5 dakika sonra beni teselli ediyor . Zaten ben ne dersem yaptığı için. (ne dersem derken kendı ıstegı ıle kocama asla baskı yapan bırı degılım :21:) belki de batıyor bu kadar şey insanlara. aılesıne cekmedigıne şükrediyorum Bir de sürekli oğlum aynı Ben bana benziyor huy olarak diyor kayınvalidem alakası yok Öyle olsa ben onunla evlenmezdim zaten:) Allah var haklarını da asla yiyemem çocuklarını çok düşünüyorlar ama maalesef 3 yanlış bir doğruyu götürüyor Sen de takma zaten belli alışmışsın sen de kıskançlık yapmalarına. bebegın gelınce de bıcok elestırıye maruz kalırsan şaşms hrp kendımız bılıyoruz havasındalar cnku.çocuğumu da babaannesinden kıskanacak halim yok yeri gelecek ona bırakacağım baksın diye benim sonum sadece benimle olan ilişkisi ile yoksa babaanne yani canı kanı torunu onun da. Amaa koca bir virgül koyuyorum ki bebegımın tüm kurallarını ben koyarım açıkca da söylerım hayır bu böyle dıye:)

Merhaba bayanlar,
Buğün 32.hafta kontrolüm vardı. Dr bebeğin göbeği 3 hafta önden gidiyor,kilosu 2300 gr dedi. Bende bu bir sorun teşkil eder mi diye sormayı unutmuşum. Benzer durumu yaşayanlarınız ya da bu konu da bileği Sahibi olanlarınız var mı?

Merhaba bayanlar,
Buğün 32.hafta kontrolüm vardı. Dr bebeğin göbeği 3 hafta önden gidiyor,kilosu 2300 gr dedi. Bende bu bir sorun teşkil eder mi diye sormayı unutmuşum. Benzer durumu yaşayanlarınız ya da bu konu da bileği Sahibi olanlarınız var mı?
Merhaba aynı gün ve haftadayiz pazartesi günü benimde Dr kontrolum vardı benim kuzu da 3 hafta önde çikti geçen ayda öyle idi şekerden şüphe etti Dr 50 ve 100luk şeker yüklemesi yapıldı
Birşey çıkmadı Dr bu şekilde gelismeye devam ederse Aralık'ta doğum olur dedi bana açlık tokluk şeker ölçümü istedi 15 te bir kontrole çağırdı

Canım hala görüşürüz watshaptan grup var artık yıllar oldu çoğu arkadaş artık forum filan girmiyor bir çoğu peşi sıra ikinci kuzuları da doğurdu onlar bile kocaman oldu
Hepimiz o yıllarda yeni evli idik farklı sorunlar farklı beklentilerimiz vardı ama şu bir gerçek bebek geldimi eve tam bir aile oluyorsun
Olgunlasirken hata yapmak ohatadan ders cikarmak karsindakini oldugu gibi kabul etmekzaman alıyor ama oluyor ilk yıllarda takıldığım üzüldügum konular şimdi gereksiz geliyor
Evliliklerinizin ilk yılları için keskeleriniz olmasın size tavsiyem tadını çıkarın herşeyin az üzülün çok mutlu olun
Canım peki çocuklu bir aile olunca eşle olan ilişkiler değişiyor mu öncelik çocuk mu oluyor

Sağolasın canım haklısın çok haklısın kendı hayatımızı başkalarının bozmasına kendımız izin verıyoruz aslında. Daha Sorumluluk nedir bilmiyorum tabii ki şu an eşimin sorumluluğu bende Benim de eşimde. Ikimiz de bir bebeğin sorumluluğunu alınca anlayacağız her şeyi. Eşim de benden bunu istiyor kimseyi takma diyor. he de geç takılma karşındaki kim olursa olsun saygımızı bozmadkkca tamam de sen yine bildiğini yap bizi etkılemesın dıyor. Sanırım onun kadar olgunlaşamadım daha 27yaşındayım ama artan bir ay bıle farkedıyor ınsanın olgunlasmasında. ya da hamile olduğum için böyle duygusalım. ne kadar güzel birbirinize hep görmeden de olsa destek oluşunuz. Ben Ocak ayında buraya Üye oldum bu ikinci üyelik bir öncekini kapattım zaten kapalı bundan devam ettim yüz yüze görüşmesek de WhatsApp'tan konuştuğum 3 arkadaşım var benim de. azıcık demek istediğini anlayabiliyorum Hatta biri benimle aynı şehirde görüşeceğiz kısmetse. bir kısmet olmadı o dısgebelık fln gecırdı derken. Eşimin de senin de tavsiyeni uygulayacağım gerçekten biz herkes için bir başkasıyız Ayşe,fatma da bir başkası için başkası, ben de.. E ozaman 'kime ne' dıyorum artık:)

Kızlar merhaba beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum nasılsınız nasıl gidiyor? Ben Haziran ayında kaybetmiştim bebeğimi burada sizlerle çok yazıştık. Şimdi tekrar hamileyim 9+2 olduk çok şükür.
Ama iki gün önce kanamam oldu hastaneye yattım şimdi kahverengine döndü bebeğim iyi ama endişelerim devam ediyor böyle bi tecrübe yaşayıp şuan sağlıkla devam eden var mı?

Merhaba bayanlar,
masallah bebişine. benim.bilgim yok ama genetik olabılır mı acaba o geldı aklıma benım:) vucut yapısı ıle alakalı falan mı diye düşündüm

Kızlar merhaba beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum nasılsınız nasıl gidiyor? Ben Haziran ayında kaybetmiştim bebeğimi burada sizlerle çok yazıştık. Şimdi tekrar hamileyim 9+2 olduk çok şükür.
Ama iki gün önce kanamam oldu hastaneye yattım şimdi kahverengine döndü bebeğim iyi ama endişelerim devam ediyor böyle bi tecrübe yaşayıp şuan sağlıkla devam eden var mı?
Ayy ben hatırlıyorum seni canım gözün aydın hayırlısıyla sağ Salim kucağına da alırsın inşaallah, bizim grubumuzda çok var kanaması olup gebeliği sağlıkla devam edenler kalbini ferah tut yeterki :KK36:

Bana hıckırik değil dedi o aynı yere düzenli vurmaya bebek hareketi dedi

Back
X