hahah gaza gelıyorum bak burdan tasınalım dıcem az kaldı kocama:) aynenn gitmek istediğim yere giderim istemediğim yere gitmem daha önce kırılmasınlar diye gittiğim birçok yer oldu bunu da söyledim artık umrumda değil zaten bebeğim olsun nasipse ona adapte olacağım eşim gerçekten bazen arada bırakmayın beni dese de 5 dakika sonra beni teselli ediyor . Zaten ben ne dersem yaptığı için. (ne dersem derken kendı ıstegı ıle kocama asla baskı yapan bırı degılım

) belki de batıyor bu kadar şey insanlara. aılesıne cekmedigıne şükrediyorum Bir de sürekli oğlum aynı Ben bana benziyor huy olarak diyor kayınvalidem alakası yok Öyle olsa ben onunla evlenmezdim zaten:) Allah var haklarını da asla yiyemem çocuklarını çok düşünüyorlar ama maalesef 3 yanlış bir doğruyu götürüyor Sen de takma zaten belli alışmışsın sen de kıskançlık yapmalarına. bebegın gelınce de bıcok elestırıye maruz kalırsan şaşms hrp kendımız bılıyoruz havasındalar cnku.çocuğumu da babaannesinden kıskanacak halim yok yeri gelecek ona bırakacağım baksın diye benim sonum sadece benimle olan ilişkisi ile yoksa babaanne yani canı kanı torunu onun da. Amaa koca bir virgül koyuyorum ki bebegımın tüm kurallarını ben koyarım açıkca da söylerım hayır bu böyle dıye:)