• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar biraz önce tokluk şekerim 326 bir an bu rakamı görünce şok oldum.okul vs derken baya ac kaldım birden yemek yiyincede fırladı.neyseki bol su yürüyüşle dusurdum.simdi cok korkuyirum.inşallah bi sikinti cikmaz
Aaa dogru mu ölçtü gercekten makine gebelik sekeri mi var sende

ah geçen hafta 19saat 5dk arayla kasıldım sımdı hafıfledı ılaclardan ama taş kesılıyorum mubarek bebegm hareket edemıyor o an resmen. korkma canım coksık olmuyorsa coknornalmıs. Ama tabı korkma deyıp korkuyoruz annelık:anne:

Çok sık olmuyor çok şükür ama her gün 1 kere oluyor normalmiş dediğin gibi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah minnoşları :anne:

Kızlar bugün kıyafetleri yıkamak için deterjanimı aldım yanında yumuşatıci da aldım ama yumuşatıci kullanmak zararlı mı sadece deterjanla mi yıkamam gerekiyor siz nasıl yıkıyorsunuz? o_O

Slm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum:KK43::KK43::KK43::KK43:
benve pedagogla falan gorus ve bu durumu biran once coz, cunku hayatini cok ama cok etkiler, bizede lisedeki stajerler geliyor bazilari o kadar sessiz ki cok eziliyorlar ve bu yastan sonra degismeleri cok zor ve inan is konusunda falan da basarili olamiyorlar olsalsr bile gosteremedikleri icin fark edilmiyorlar

Merhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. Kızım 1618 gr 43 cm. Doktorum bir önceki muayenemde 35 inçi haftaya kadar gelişimde sıkıntı olursa alırız bebeği demişti.şimdi 30+6 dayız şimdilik sıkıntı yok 2 hafta olan kontrolümü 3 haftaya çıkardı.35 Haftaya kadar dayan dedi bebeğimin durumuna göre rahatsızlığım dolayısıyla 40 haftayı göremeyebilirmişim. Dua edin 35 haftadan sonra normal Doğumla gelsin bebeğim normal Doğum deneyimini yaşamak istiyorum. Normal Doğum istememdeki en büyük neden hastalığım dolayısıyla yaşım ve hastalığım sıkıntı çıkarmadan ikinci yılımda tekrar hamile kalmak istiyorum. Doktor şuan bebeğin çok iyi dedi. Doğum konusunda fikir vermenizi rica edeceğim. Acıbadem 14-20 bin arası fiyat verdi. Yalova’da devlette olan çok iyi bir uzman doktor vardı özele geçmiş Doğumu 3bin tl yapıyormuş normal sezeryan farketmiyormuş. Hamilelik öncesi muayene olmuştum iyi birisi bilgilide. Şimdi ben tabii 20 bin tl gibi bir rakam veremem gibi duruyor. Bir yandan da Yalova’daki iyi olan doktora muayeneye gidip Doğumu Yalova’da mı yapsam. Fikir verebilirmisiniz acaba

bende işten güçten fırsat bulamadım bıde burda cıvıl kapattılar , annemlere gıdınceye ayrıdım kafamda hep ordan bakarım dıye artık nasıp ocağa kadar bıter ınsallah hazırlıklar sonra bebıslerımızı beklerız
Insallah canim
Bende civilden aldım canım kadife pijama takımları 22 liraydı ayrı ayrı altlar üstler vardı yelekler kadife 15 16 lira fiyatlar gayet güzeldi 5li takımlar 32 liraydı ben 4 tane 5li takım 2 3 tane kadife pijama ayrı ayrı alt üst aldım ilk 3 ay yetecek kadar aldım cabuk büyüyecekler israfda girmek yersiz insan mağazaya girince herseyi alası geliyor aman dikkat :)
bende sirf 0.3 ay alacagim gerisini de sonra alacagim kilosuna gore oglumda hic 3.6 aydan 1 yasina kadar esofman takimlari pijama hic almamistim masallah ogluma cok kiyafet sirt geldi pijama esofman turu almamistik

Merhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. Kızım 1618 gr 43 cm. Doktorum bir önceki muayenemde 35 inçi haftaya kadar gelişimde sıkıntı olursa alırız bebeği demişti.şimdi 30+6 dayız şimdilik sıkıntı yok 2 hafta olan kontrolümü 3 haftaya çıkardı.35 Haftaya kadar dayan dedi bebeğimin durumuna göre rahatsızlığım dolayısıyla 40 haftayı göremeyebilirmişim. Dua edin 35 haftadan sonra normal Doğumla gelsin bebeğim normal Doğum deneyimini yaşamak istiyorum. Normal Doğum istememdeki en büyük neden hastalığım dolayısıyla yaşım ve hastalığım sıkıntı çıkarmadan ikinci yılımda tekrar hamile kalmak istiyorum. Doktor şuan bebeğin çok iyi dedi. Doğum konusunda fikir vermenizi rica edeceğim. Acıbadem 14-20 bin arası fiyat verdi. Yalova’da devlette olan çok iyi bir uzman doktor vardı özele geçmiş Doğumu 3bin tl yapıyormuş normal sezeryan farketmiyormuş. Hamilelik öncesi muayene olmuştum iyi birisi bilgilide. Şimdi ben tabii 20 bin tl gibi bir rakam veremem gibi duruyor. Bir yandan da Yalova’daki iyi olan doktora muayeneye gidip Doğumu Yalova’da mı yapsam. Fikir verebilirmisiniz acaba
rabbim gonlune gore versinn canim iyi bildigin doktira git bence bilmedigine gdp o kadar para verirsen birde bekledigin gbi cikmazsa cevrene sorabilirsin ama acibademdeki dr lar kotu olmaz diye dusunuyorum

Insallah zamaninda istedigin gibi gelir bebisin diyorlar banada ozelde de ayni isi yapiyorlar devlette de ne para veriyorsun ama seninki ciddi ciddi acibadem cok pahali yani o dedigin yalovadaki dr a git bence sosyal medyada ün yapmis dr lara bile guvenip baska sehire gidiyor millet sende git bisey olmaz

Kızlar azıcık yürüdüm çok yorgunum. Her yerimde ayrı ağrı. Bu katıldığım son toplantı. İzne ayrılmayı dört gözle bekliyorum.
Hepsiburada dan emzirme atleti aldım 18 lira 50 lirayı geçsin diye üç tane aldım lazım zaten yanında emzirme önlüğü hediye edilmiş çok hoşuma gitti . Gerçi dün gece dikmiştim kendime ama güzelmiş. Aklınızda olsun.

Selamlar. Bavul eşya demişken benim de yapmam gereken çok şey var ama hiç enerjim yok :KK43: Eksiğimiz kalmadı gibi ama yıkanıp ütülenecekler var. Lohusa pijama ve geceliğimi bebek eşyalarıyla yıkayıp hepsini tek seferde halletsem yeterince temizlenmiş olur mu eşyalar sizce? Bir de süt sağma makinesi almıştık lansinoh un. Hastane uzak değil ama çantaya koymam gerekir mi lazım olur mu ki orda?

Tek yıkama elbette yeterli olur zaten kirli değiller mağaza kokusu kumaş kokusu var ayrı durulama yap ama mutlaka ;) lazim olursa getirilir bence ama işimizi garantiye almayı seviyoruz yine de :))

Kızlar bugün kıyafetleri yıkamak için deterjanimı aldım yanında yumuşatıci da aldım ama yumuşatıci kullanmak zararlı mı sadece deterjanla mi yıkamam gerekiyor siz nasıl yıkıyorsunuz? o_O
ben henuz yumusatıcı almadm canm aldıgım urunle ztn yumusacık oluyor kullanma talımatında dıyor yumusatıcıya gerek kalmaz dıye. ama kullanabilirsin tabi bence ikisi de aynı mantık bbek ürünü kımysal ıcermıyordur

Kızlar azıcık yürüdüm çok yorgunum. Her yerimde ayrı ağrı. Bu katıldığım son toplantı. İzne ayrılmayı dört gözle bekliyorum.
Hepsiburada dan emzirme atleti aldım 18 lira 50 lirayı geçsin diye üç tane aldım lazım zaten yanında emzirme önlüğü hediye edilmiş çok hoşuma gitti . Gerçi dün gece dikmiştim kendime ama güzelmiş. Aklınızda olsun.
Canım emzirme atletinde göğüs bölümü kendinden süngerli mi yani sütyen kullanmadan sadece atletle durabilir miyiz evde falan

Slm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum:KK43::KK43::KK43::KK43:

Sosyal aktivitelere yönlendiriyor musun hic ? Uzman eşliğinde yardim almanı tavsiye ederim şimdikiler hep el bebek gül bebek yetişiyor ama zararı da olabiliyor malesef ama düzelmeyecek bir durum değil Allah yardımcın olsun

ıstanbulda dogumlar genelde hep yuksek ya 20bın nedır ne olursa olsun bukadar edeceğini düşünmüyorum hıc bır dugumun. sadece ıst.da dıye böyle fıyatlar malesef. sadece ısmı var. iyi ki ıst.da yaşamıyorum dıyorum kendıkendıme. ama şuan senın durumun ayrı sanırım canım bebegın ınsallah hayırlısıyla haftasını tamamlar dualarım sizinle. arada nerdeyse 7kat var bütcenızı zorlmayacaksa ve daha iyi oldugunu düşünüyorsan yapılabılır tabıkı. Ama bence yalovadakı dr.u da gör dedıgın gb ıcın nereye ısınırsa nereye gıdersen aklın dıgerınde kalmaz onu düşün bebeğini korusun rabbim

Yumuşatıcı kullanmayı pek doğru bulmuyorum özellikle bebekler için vücutları cok hassas olacak .Ben sadece deterjanla yıkadım mis gibi kokuyor zaten ;)

ben henuz yumusatıcı almadm canm aldıgım urunle ztn yumusacık oluyor kullanma talımatında dıyor yumusatıcıya gerek kalmaz dıye. ama kullanabilirsin tabi bence ikisi de aynı mantık bbek ürünü kımysal ıcermıyordur

Aynen bende öyle düsündüm canım sonuçta bebek deterjanı daha güzel koksun diye kullanirim

Yumuşatıcı kullanmayı pek doğru bulmuyorum özellikle bebekler için vücutları cok hassas olacak .Ben sadece deterjanla yıkadım mis gibi kokuyor zaten :KK66:
canım yumusatıcının bebek ıcın olanları da kımyasal degıl mı. zararlı mı yani. Ben de almadım yumusack yapıyor dıye deterjanı.

14-20 bin nedir yahu ? Bebeğin kimliğinde doğum yeri Londra Paris mi yazacakmış :KK76:Daha uygun fiyatlı bir yerde yapın tabiki

Back
X