• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlarrr , bugün son mesai günümm .... Bundan sonra işe dönmeyi düşünmüyorum Rabbim zor durum yaşatmasın tabiki :) bi yandan havalara uçucam bir yandan da üzülüyorum öyle yada böyle 9-10 aydır buradayım alışmışım epey birr :) pazartesi günü de annemlere gidicem pek takıp edemeyebilirim önümüzdeki hafta :) telefondan da zorayacak benı alısmısım pc den herkesı tek tek okumaya :D artık olduğu kadar :D o yuzden ben sımdıden kilo bildirmini de yapayım kaynamasın arada ay sonu geldı nerdeyse zaten 70 kılo ıle yola devam @Ytmz 'cim :D

bu cok zıt renkler falan olan esyaların rengı bırbırne karsımasın dıyeymıs canım :KK70: bende mesela bı hastane cıkısı var tulumun yarısı beyaz yarısı lacıvert :KK70: lcıvert beyaza gcermı dıye bı korktum onun ıcın dırek bunuda atıyorsun renkler bırbırne karısmıyormus :KK70:
kız ben kendım bazen kullanıyordum o mendılden uzun zman oldu kullanmadım ama bebegımın kıyaftlerınde hıc bısey karısmadı renklı desenlı beyazlar oluyor ya mesela yazıları figur vs o beyazları beraber attm duz beyazlarla attıgım da oldu hıc karısmadı. renklılerde de benzer olarak attm.mesela kırmızı lacı. moru fln ayrı ayrı sttm ama o yazılar desenler fln mendıl kullanamsan da gecmıyor beyazlara. ama mendılım olsa beyazla kırmızıyı bıle bır atardm

Kızlarrr , bugün son mesai günümm .... Bundan sonra işe dönmeyi düşünmüyorum Rabbim zor durum yaşatmasın tabiki :) bi yandan havalara uçucam bir yandan da üzülüyorum öyle yada böyle 9-10 aydır buradayım alışmışım epey birr :) pazartesi günü de annemlere gidicem pek takıp edemeyebilirim önümüzdeki hafta :) telefondan da zorayacak benı alısmısım pc den herkesı tek tek okumaya :KK70: artık olduğu kadar :KK70: o yuzden ben sımdıden kilo bildirmini de yapayım kaynamasın arada ay sonu geldı nerdeyse zaten 70 kılo ıle yola devam @Ytmz 'cim :KK70:
Hadi gözün aydin canim darisi çalisan diger annelere aldin mi raporunu

kız ben kendım bazen kullanıyordum o mendılden uzun zman oldu kullanmadım ama bebegımın kıyaftlerınde hıc bısey karısmadı renklı desenlı beyazlar oluyor ya mesela yazıları figur vs o beyazları beraber attm duz beyazlarla attıgım da oldu hıc karısmadı. renklılerde de benzer olarak attm.mesela kırmızı lacı. moru fln ayrı ayrı sttm ama o yazılar desenler fln mendıl kullanamsan da gecmıyor beyazlara. ama mendılım olsa beyazla kırmızıyı bıle bır atardm
benımde beyazla koyu zıt renk var malesef hafıf gecıslı tonlar olsa bencede karısmaz ama dırek byeazla lacıvert beyazla kırmızı korktum acıkcası karısmaz dımı hala endıselyım :D

bu cok zıt renkler falan olan esyaların rengı bırbırne karsımasın dıyeymıs canım :KK70: bende mesela bı hastane cıkısı var tulumun yarısı beyaz yarısı lacıvert :KK70: lcıvert beyaza gcermı dıye bı korktum onun ıcın dırek bunuda atıyorsun renkler bırbırne karısmıyormus :KK70:
Allah allah işk kez duydum :D nerde bulabilirim bende alayım bari lazım olur belki :) gerçi benm koyu renk yok hiç genelde açıl renkler. Ay nasıl yıkıcam hepsini birliktemi atıcam ayırayımmı. Sanki hiç çamaşır yıkamamış gibiyim :D

bence cok sıkmada yapma canım 600 devırde sıktırcam ben hafıf ıslaklıgını alsın yeter bence mınnacıklar zaten buzus buzus olmasınlar ıyıcene bende 28 dk var onda 30 derece de yıkarım
Tamam canım bende 30 derece 30 dk olan kısa prog. Da yıkayayım :)

Allah allah işk kez duydum :KK70: nerde bulabilirim bende alayım bari lazım olur belki :) gerçi benm koyu renk yok hiç genelde açıl renkler. Ay nasıl yıkıcam hepsini birliktemi atıcam ayırayımmı. Sanki hiç çamaşır yıkamamış gibiyim :KK70:
ben rossmandan aldım belkı mıgrostada vardır ama nettende alabılırsın 10 tlye aldım :D valla bende öyleyim gelişine bam bam bam yanı naapalımm :D bazı seylerı ayırırm 2 3 parca olurdaa 14 dk da bı tozunu attırırmmm artık bakıcam bısey de yok suan pek yıkancak gıbıı ya :D annemlere gıdeyım orda da bıraz alısverıs yapıcam artık gelınce ne var ne yok girişcem

benımde beyazla koyu zıt renk var malesef hafıf gecıslı tonlar olsa bencede karısmaz ama dırek byeazla lacıvert beyazla kırmızı korktum acıkcası karısmaz dımı hala endıselyım :KK70:
yok canım karısmaz bence buyuk kıyaftlerde bıle ıseyarıyor mendıl cekıyor renklerı. zten benzer renkler ıcın kullanma bosa gtmesın beyazlarla renklılerı berabrr atarken kullan oh hepsı toptan:) ben de alıcam sureklı kıyaft degstrcez ugrasamam ayrı ayrı yıkamayı valla enguzeli mendıl cıdden

İzne çıktın mı canım. Geçmiş olsun annene
Neyi var seninde ağırlaştığın zamana denk gelmiş
çıktım canım, hepsi birden çok zorlamaya başladı çünkü
Birden bel ve kasıkta ağrı, yürüyememeye başladı, 15 gündür tedavi görüyor, 2 güne bir hastanedeydik şükür şuan biraz daha iyi, 2 güne memlekete dönecek

Kızlar vajinamın kemikleri ağrıyor 2-3 gündür, hani spor yapınca oralar bile hamlar ya. Ama bebek baskı yapmıyor.. Doğuma mı hazırlıyor acaba kendini vücut? Var mı aynı şeyleri yaşayan??

Kızlar vajinamın kemikleri ağrıyor 2-3 gündür, hani spor yapınca oralar bile hamlar ya. Ama bebek baskı yapmıyor.. Doğuma mı hazırlıyor acaba kendini vücut? Var mı aynı şeyleri yaşayan??
Sürekli degil ama arada bende sızı şeklinde hissediyorum benim bebekte en son dönmemişti daha
Baskida degil ama dedigin gibi kemikler agriyor

ben rossmandan aldım belkı mıgrostada vardır ama nettende alabılırsın 10 tlye aldım :KK70: valla bende öyleyim gelişine bam bam bam yanı naapalımm :KK70: bazı seylerı ayırırm 2 3 parca olurdaa 14 dk da bı tozunu attırırmmm artık bakıcam bısey de yok suan pek yıkancak gıbıı ya :KK70: annemlere gıdeyım orda da bıraz alısverıs yapıcam artık gelınce ne var ne yok girişcem
Battaniyeleri kiyamadim ben ya butun kiyafetleri yikadim utuledim battaniyeler baya çok yikayincada kötü olacak diye yikamadim daha bi diyorum öyle kullanayim bir diyorum zararı olur tozu gidecek kadar yika napacam bilemedim dikimden gelenleri yikadimda hazir aldiklarimiz duruyor

Battaniyeleri kiyamadim ben ya butun kiyafetleri yikadim utuledim battaniyeler baya çok yikayincada kötü olacak diye yikamadim daha bi diyorum öyle kullanayim bir diyorum zararı olur tozu gidecek kadar yika napacam bilemedim dikimden gelenleri yikadimda hazir aldiklarimiz duruyor
yıka gıtsıınn elbet yıakancak onlar bebıs kuscak edecek yere dusecek kıy annesı kıy daha nelere kıyacaz oyle :)))

yıka gıtsıınn elbet yıakancak onlar bebıs kuscak edecek yere dusecek kıy annesı kıy daha nelere kıyacaz oyle :)))
Cocuk icin kiyamadim ya bikerelik bile olsa guzel kullandin diye :-)) su degdimi
Mafoluyorlar eşimlede baş edemiyorum ölmezya bu yikama ne varsa cirkin ettin diyo :-))

Muayeneden geldik 34+1 de 45 cm boy ve 2365 gr kilomuz. 3 hafta once 1750 gr di doktor kilo alımı iyi dedi. Yuzunu gene göstermedi bizim oglan cok nazlı ya :) eliyle yüzünü kapatmıştı bir de. Coraspini bırakalım artık dedi. Ins bırakınca gelişiminde bir sıkıntı olmaz. Bu arada 2 hafta once acilde kafası 3 hafta ilerde şeker yuklemesi yaptırmadın mi ondan olabilir vs diyen devletteki acil doktoru icin kadin doğumcu muydu bunu diyen dedi doktorum :KK70: 14.haftadan sonra karin cevresi ve bacak boyu uzunluğu takibi önemlidir bzm icin dedi. Baş çevresi bu haftalarda zaten ilerde cikar çoğu bebekte şekerle veya gelişim bozukluğuyla alakası yok dedi

Ben battaniyeyi ayrı yıkadım peluş almıştım kuruyunca hicbir sey olmadi hatta daha yumuşak ve kokulu bekliyor:) o kadar detay düşünme hem ya at gitsin :halay:

Back
X