• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım erkek. yıllarca kendim ağda yaptım. hamıleyken malum en son cok zorlanınca bı sonrakınde gıttım hastanede yaptrmaya guzellık bolumune bu sıddetlı kasılmalarım başlamadan bir hafta önceydı ve bildiğin yarıda bıraktırdım agladım nerdyse kasıyorm ıster ıstemez. üstüne kasılma sorunum olunca mecbur Gillette Venüse basladım ona uzuluyrm cok ama napalm bebıs ıcn mecbur. Doğumdan sonra inşallah devam edeceğim agdaya
Bende sen gibiyim kuzum yillarca agdanyaptim 39gun icin jilet vurmim diyorum bikere agdaya gittim şimdi zamani geldi bakalim napacam gidecegim dayanirmiyim
Sen gibi kalkarmiyim :-)

plasentada ne bantı var yahu ay cokcahılım:) aynen canım ya zaten doğumu yaklaşanlarda doğum olsun diye rıskı yoksa ilişki önerıyorlar onun gibi bir şey işte ilişki daha çok tetikliyor o yüzden ki bunu zaten tetıklesın diye veriyor Doktorlar değil mi yani
Bende var canim.plasentada bant. Tam olarak neye sebep oldugu bilinmiyor gelisim geriligine neden olabilir diolar. Cok sukur bebegim hep onde gitti simdiye kadar insallah boyle devam eder ❤

Aynı şeyi düşünüyoruz bende tırsıyorum o çatı muayenesinden ilişkiyi saymıyorum bile ilk 3 ay ittim eşimi yapamadım korkudan kasmaktan kendimi, şimdi zaten hamileyim diye ilişki yok yasak değil bi sorun yok ama yapmıyoruz da, kendimi nasıl doktora bırakacağım parmaklasın diye bilemiyorum :olamaz:
İyi demissin :-) bu karinla zaten zor eline hakim ol de doktora :-) senin kiyamadigini el çatir catir kiyiyor bacim

kizlar ilk defa çatı muanesi olacaklar veya çatı muanesinden korkanlar için söylüyorum çok çok basit bişey doktorunuz sadece az bisey sizi parmaklicak afdersiniz:KK70:yani hiç korkulacak bi durum değil.kizim haftasını aştığı için hiç abartmadan söylüyorum kizlar belki 20defa bakilmiştir bana:KK73:hele ki doğumda acilmam olmayınca her gördüğüm hemsireye kendimi elletiyordum:-):confused:
Sende bagimlilik yapmistir elletmeden duramamisindir :-)) bizdemi ole olacaz yoksa :-) siradaki gelsin derim artik ayy ay ne gunlere kaldik ruh sagligim bozulmaya basladi:KK61:

Bende sen gibiyim kuzum yillarca agdanyaptim 39gun icin jilet vurmim diyorum bikere agdaya gittim şimdi zamani geldi bakalim napacam gidecegim dayanirmiyim
Sen gibi kalkarmiyim :-)
ay hep buyuk konustum basıma geldı kuzum ımkanı yok kasılmalarım olmasa belkı yapardm ama onlar.engel ztn ıns jılete gecmek zorunda kalmazsın hastanedym dr.u beklyrz cok heycnlıymm bebısım de kıpır kıpr

ay hep buyuk konustum basıma geldı kuzum ımkanı yok kasılmalarım olmasa belkı yapardm ama onlar.engel ztn ıns jılete gecmek zorunda kalmazsın hastanedym dr.u beklyrz cok heycnlıymm bebısım de kıpır kıpr
Hadi hayirli haberlerle gel kuzum en buyugumuz olarak bi aydinlat biizi

mrb. bi sorum olacak, lansinoh krem aldınız mı, sizce doğumdan önce almak gerekiyor mu bir de alanlar 10mg mı 40 mg mı aldınız? bu akşam sipariş verecektim ama kararsız kaldım, sona doğru sıkışmaya başladık boşa para vermek istemiyorum da.

Ya canım ben göğüs kalkanı aldım Onunla beraber kremi kullanmam gerekiyor mu acaba Ben de alıp almamakta Kararsızım

Ben 10 ml lik bir lansinoh almıştım indirimden 23 e sanirsam şimdi epey pahalı ama jepsiburadan bakabilirsiniz, birde komşum lanolin adlı krem verdi 20 ml zaten lanolin içerikli kremler aynı etki lansinohla şimdiden bol bol sur dedi emzirirkenaz sürersin zaten dedi benim yara olmadı doktor yazmış lanolini belki o şekilde alabilirsiniz saf lanolin 17 tl fln 30 ml var çeşitleri nette , göğüs kalkamıyor birlikte de devam edicem ben kullanmayı canım zaten çok çabuk emiyor hiçbişey kalmamış gibi oluyor kremden

edosko edosko CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM aynen bende tüp bebek ve anestezisiz rahim filmi gecmisim var gecirdigim muayenelerde cerezi zaten Allah o yollara düşürmesin kimseyi
Amin cnim İNŞALLAH Rabbim emsklerimize degdirsin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin:) Darisi bütün isteyen kardeşlerimize olsun inşaAllah.

Kendi yazlık kışlık kıyafetlerimi ayirayim
dedim bu sene gec kaldim biraz. Cok zorlanıyorum yahu :/ esim de yardımcı olmuyor hic sag olsun :/ hareketlerim kısıtlanmış hakkaten cok
Canım geç kalmışsın esine çok kızdım benimki söylenir ama yapar

Yavaş yavaş yap canım

Selam kizlar S Sevimlipanduf bende evimee döndüm bebiş kıyafetlerini yıkadım hemen bugün astım, bi kaç parçayı elimde yıkadım belim şimdiden pert :D doktorun gelip gelmemesinden konuşulmuş benim doktorda 1 hafta önce arkadaşım doğum yaptı çok memnun kalmışlar gece akşam hep gelmiş ilgilenmiş inşallah bende memnun kalırım :D ben şahsen çatı muayenesinden hiç korkmuyorum içerden bir damarım patladığı için canlı canlı 2 dikiş atmışlardı devlet hastanesinde uyuşturmadan fln hayvan gibi davranmışlardı travma olrak kalmadı allahtan o yüzden aman me olabilirki diyorum ben ona dyanmisim 2 parmağa mi dayanamicam. :D

edosko edosko CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM aynen bende tüp bebek ve anestezisiz rahim filmi gecmisim var gecirdigim muayenelerde cerezi zaten Allah o yollara düşürmesin kimseyi
Amin insallah canim..maddi manevi :(
Benimde hep kotu sonlanan gebeliklerim oldu..
Cok sukur dogal yolla kaldim en sonunda..
Rahat bir hamilelik gecirdim.geciyo..
O yuzden belki muayeneler cerez gibi..tabi kizlarda korkmakta hakli..bizim tecrube var kotude olsa:KK39:

Back
X