2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uykusuz birgecenin ardından herkeze günaydın akşam 9 da başladım planım 12 de kalkar altını üstünü değiştirir doyururum uyur ama nerde saat 1 hala uyumamıştı derin uykuya geçemiyoruz bi türlü yatağına alıyorum uyaniyo yatağı derken baybynestin içinde yanımda yatiyo beşik falanda değil koynumda uyudu saat 2 falandı standardımız değişmez 4.30 uyanır uyandı emdi yerine almaya korktum yatağa öylece bıraktım bana yatacak yer kalmadi
Bizde de dün durum bu idi kucakta yatıyor yatağında yatmıyor bizim yatakta ona yastıklarla çevrili yer yaptım bu sefer bana yatacak yer kalmadı

A anneveoglusu zor stresli ama cok guzel bol sevgi dolu bir duygu :)) ❤ gecirebildigim kadar zaman gecireyim diyorum ama eve kapanmaktan da bunaldim. Bunaldikca ise baslicam zamani dusunup bunaltimi atiyorum :))
Zor denklem :)) zaman hızla akıyor benim Mart 14 te izin bitiyor yıllık izinler başlayacak tadını çıkaralım kuzular ile bu zamanların benim ikinci kuzu o yüzden iyice tadını çıkarmak istiyorum

Merhaba kizlar bugun tam 1 aylik olduk biz asimizi yaptirdik cok agladi kizim ve kalca testi icin randevumuz var 2 de kilosuda 4.300 gr olmus masallah 1 ayda 1.300 gr almis 3.000 gr di dogdugunda simdi 4.300 üz masallah boyumizda 49 cm di simdi 55 cm olmus 1 ayda kuzum masallah
Maşallah allah nazarlardan saklasın yavrularımızı

Aşımızı olduk.13 martta 3 aşı birden, Allah yardımcımız olsun :dua:
Ayrıca ağızdan verilen bir aşı varmış. Yeni çıkmış ,ücretli bir aşı. Bunu da yaptıracağız allahın izniyle

Kızlar eşimle biraz tartıştık sizlere danışmak istiyorum darlandım iyice,
Kızlar biz Beylikdüzü (İstanbul) ‘nde oturuyoruz yani ben eşim kızım, başka kimseyi tanımıyoruz buradan, eşimin işi dolayısıyla buradayız ( memur değil) hadımkoyde iş yeri de, eşim Bilgi işlem müdürü 30. Şubeleri var bunlara bakıyor şirkette söz sahibidir istediği zaman izin alır istediği zaman maaşının 3-4 katını kredi vs olarak alabilir şirket Arabası kullanıyoruz şahsi işlerimizde de benzin vs masrafımız da yok, maaşı ortalamanın üzerinde ama şehir dışı işleri oluyor ayda bir veya 2 kez, benim kendi ailem Ümraniye de oturuyor şehir dışına giderken beni genellikle ailemin yanına bırakıyor, bu hamileyken bile sorun olmuyordu ama şimdi bebekle o kadar zor ki bi gece falan olsa idare ediyorum evde duruyorum ama insan tedirgin oluyor bebeğe bişiy olsa kapısını çalabileceğim kimse yok, velhasıl Bugün eşime resti çektim Anadolu yakasından amnemlere yakın bi yerden ev tutmasını istedim gerekirse ayrı yaşayalım ya da istemezsen boşanalım a kadar getirdim konuyu,eşim işini bırakmak istemiyor tabiri caizse borusunu öttürüyor iş yerinde ondan, kendisi de Ümraniye’ye taşınsa sabah 2 saat akşam 2 saat yol sürecek en iyi ihtimalle, eşimde kızdı tamam oradan ev tutalım ben hafta sonları gelirim sadece dedi nereye kadar gider ki bir ay değil İki ay değil sürekli hafta da bir gun mu göreceğiz eşimi, eşim de iş yerinde yabancı uyruklu çalışanlar var onların yatması için yatakhane tarzı bi yer yapmışlar iş yerinde orada yararım falan diye acındırdı kendini gonul koyarak dedi tamam ev bakalım diye hatta baktı da sinirle söyledi şurası olur mu burası olur mu diye ben hiç bozuntuya vermedim olur Ya da olmaz dedim taşınacakmış gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana :KK43:
Bende aynı durumdayım allahın selamını bile almayanlar var sitede kimseyi tanımıyorum yeni yapılanma bi bölge market bile yok annem gelip gidiyordu ama kadının gelmesi 2 saati geciyo sürekli gel diyemiyorum eşime bizi bırak desem sorun oluyo tartışma boyutuna getirmedim ama bu psikoloji iste kendi kafamda boşanmayı bile düşündüm ama sonra napiyorum diye kendimi bi silkeledim bugünler geçecek inşallah sabret biraz daha

Canım Yemekler pişerken mi konuyor ki kimyon bana yerken üstüne at dediler kaşık kaşık döküyodum acaba pişmesi mi gerek onunda :KK43:
Ben piserken diye algiladim ama.her yemegede olmazki..annemde tabagana koycaksin diyo simdi.bilemedim.belki bilen vardir sesimizi duyar :)

Back
X