- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim eksik kopyaladım adresi sanirimTesekTeş ederim çok sagol
Ama siteye giremedim canım hata veriyor
Evet gazi olduğunda emmiyo ve uyumuyo oğlumun gazi hiç bitmiyo zatende o an gaz sancısı varsa uyumuyo uyudu diyelim 5 10 dk en fazlaKızlar bebeğinizin arada sizi emmek istemediği oluyor mu?
Bebekler gazdan da bazen emmek istemezler mi?
Üç dört gündür oğlum arada emmek istemiyor ve hiç uyumuyor.gunduzleri çok fena sadece carsafta sallamakla duruyor gece bir nebze daha rahatız.
Çok uzuluyorum hem emmemesine hem ağlamasına...
Evet banada sacma geliyor sarilma. Ama nazara inanirim. Nazar degdi gibime geliyor. İciyorum canim. Suyum da cok iciyirum ben suyu cok seven bi insanim en az 3lt iciyorumdur gundeCanım sarlmayla alakası yok sen çok yoruluyor dinlenememis veya suyu az içmiş olabilirsin kafana takma çok fazla anne çayı iciyormusun humanna çay filan
Canım deca tabs yerine Multi tabs kullanıyorum ben nurse havyers ise sabah 10 damla akşam 10 damla olarak kullaniyorumKızlar deca tabs ve nurse harveys kullanan vardır aranızda. Günde kaç kere kaç damla veriyorsunuz?
Canım içinde yeşil pipet olandan mı aldın. Bizimkinin akışı gayet azDr brown aldim suyla denedim ama yine hizli geliyor bi avent kadar ben anlamadimbende mi yanlislik var
Kızlar iyi akşamlar. Çok kötü gribim kimse yorum yapmadıönerebileceğiniz bişeyler varmı.
Ayrı bir sıkıntım daha var. 163 boyundayım 49 kilo ile hamile kadım. Hamilelikte toplam 7 kilo aldım. Kilo almayım diye yemek yemlemezdik yapmadım normal hayatıma devam ettim aynı yemek düzeni ile. 9 ay boyunca hiç kusmadım. Zaten hiç çok kilolu bir
İNsan olmadım. Doğum sonrası onbirinci günde tartıldığımda bütün kilolarım gitmişti. Daha sonra yarım kilo dün tartıldığımda da 2 kilo verdiğimi gördüm. Bügun 28 günlük anneyim. Dün Hamilelik öncesi kıyafetlerimi çıkardım taytlarımdan birini giydim eşim bacaklarımın Çok incelediğini söyledi aynaya baktım gerçekten çok incelmişti adeta kürdan gibi. Diğer pantolonlarımı giydim baya baya büyük oldular özellikle bacak kısımları. Çok saçma değilmi bütün kiloyu bacaktan vermek. Hatta Doğum sonrası hafif göbeğim bile var ama bacaklarım çok ince. Eşim demese belki farketmeyecektim. Kilo almak istiyorum çok moralim bozuldu. Çok çirkin görünüyorlar. Doktora gitmeliymiyim, gitsem hangi bölüme gitmeliyim sizin tavsiyeleriniz varmı kilo almak için. Hayır bide sütüm olsun diye yemek haricinde sürekli hoşaf incir hurma gibi tatlı şeyler yiyorum. Neden böyle oldu.
Aventi ilk kapatıp çevirdiğinde hızlı akıyor ama bebek biraz içtikten sonra çevirdiğinde akmıyor çekince geliyor sadece havası mı gidiyor emince anlamadım belki diğeri de öyledirDr brown aldim suyla denedim ama yine hizli geliyor bi avent kadar ben anlamadimbende mi yanlislik var
Aynen pembe pipetli pembe biberon aldimCanım içinde yeşil pipet olandan mı aldın. Bizimkinin akışı gayet az
Daha hic biberon vermedim ben. Yeni yeni o da disari ciktigimiz zamanlar icin. Hem alissin ki ona da ise de baslayinca zorlanmasin diye. Elimde avent lansinoh ve brown var. Hepsi ayni hizli gibi geliyorAventi ilk kapatıp çevirdiğinde hızlı akıyor ama bebek biraz içtikten sonra çevirdiğinde akmıyor çekince geliyor sadece havası mı gidiyor emince anlamadım belki diğeri de öyledir
Netten bakinca bebeklerde kilo alim problemi,emme problemi varsa veya buyudugunde bazi sesleri cikartamiyorlarsa ufak bi operasyonla kesiyorlarmis o bagi ama sanki dedigin gibi zararı yok gibi 5-10 dk da olsa emiyor Çok şükür kilo aliyirdu en son ben de yarin gidecegim insallah sorayim doktoraBanada bazen oyle geliyor emin olamiyorum. Bir dahaki kontrolde unutmazsam sorcam. Bi zarari olan bisey degil gakiba degil mi yada mudahale edilebilcek
TEsekkurler yavrum ya kakası normal geldi sonra ama ağladı epey emmedide uyuttum uyuyamadigi için ağlıyordur belki diye, uyudu hemen .Gecmis olsun kuzum nasil oldu ❤ bende cok kalin giydirmiyorum bi patikli alt cirap icine uzun kollu zibin ve ust. Oyle battaniyeler vs de sarmiyorum pek gece uyurken dahil
Bebeğin biraz emdikten sonra denesen daha net anlarsın bence bizim aventten damlamıyor az eminceDaha hic biberon vermedim ben. Yeni yeni o da disari ciktigimiz zamanlar icin. Hem alissin ki ona da ise de baslayinca zorlanmasin diye. Elimde avent lansinoh ve brown var. Hepsi ayni hizli gibi geliyor
Sor bakalim.insallah yoktur ❤ oldugunu sanmiyorum ikimizde de. Tum belirtiler birbirine cok benzer. Bu kadar sey bilmek de iyi degil bence :)Netten bakinca bebeklerde kilo alim problemi,emme problemi varsa veya buyudugunde bazi sesleri cikartamiyorlarsa ufak bi operasyonla kesiyorlarmis o bagi ama sanki dedigin gibi zararı yok gibi 5-10 dk da olsa emiyor Çok şükür kilo aliyirdu en son ben de yarin gidecegim insallah sorayim doktora
Bencede uykusuzluktan da cok agliyorlar benimki uyuyamiyor uyumadikca daha cok agliyorTEsekkurler yavrum ya kakası normal geldi sonra ama ağladı epey emmedide uyuttum uyuyamadigi için ağlıyordur belki diye, uyudu hemen .
Bende tek kat giydiriyorum zibin altina pijama üzerine bir penye. Ama bazen kısa kollu , kolsuz zibinda giyiyor yani tek kat oluyor. Ben az giydiriyorum sanırım artık yün hırka patik de giydiririm biraz daha dikkatli olcam. Surekli hapsiriyor . Dr normal dedi ama hastalığa cevirmesin simdi
Bi de oyle denerim tesekkurler ❤❤ yarinda 40miz cok sukur :)) atlattik artik insallah :)Bebeğin biraz emdikten sonra denesen daha net anlarsın bence bizim aventten damlamıyor az emince
Aynen canim ya cahillik guzel bir nimet aslinda ... ablama diyorum dil bagi mi var diye çocuğun dilinin altina bakmak kimin aklina gelir arastirma her seyo diye bama kiziyor hakli daSor bakalim.insallah yoktur ❤ oldugunu sanmiyorum ikimizde de. Tum belirtiler birbirine cok benzer. Bu kadar sey bilmek de iyi degil bence :)
maşallah canım seninki de mı.babacı olucak acabaa :) baba kokusu da ayrı güzel onlara. dün gece ben çok halsizleştm eşim aldı uyumusum tv bakarken o da kızımızı uyutmus emzırmıstım epey. Allahm nasıl ıyı geldı dırekt yattk bız de sabah 6da memeye kalktı bıdaha kızım :) sağ elimizde uykuyu getıren uyku baloncukları bulunurmuş Başını sağ eline koyup pışpışlıyyor öyle uyutuyor nezaman yapsa kızım uuyuyor tabı uyku zamanında :) ben yaparken yoruluyorum cok agırlastııEvet ya benm kizim da onunla her konusana guluyor :) bugun arkadasmn esi konusiyor nasil guluyor ona..hele babaya bu gece bende degilde babada sakinlesti hem sakinlesmesine sevindim hem kiskandim ama esim oyle masajlar yapiyor kj nasil hosuna gidiyor :)