2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Onu denemiyorum fazla komik geliyor ayaklarimi kaldırmak kac ay calusma sonucu muradinuza erdiniz gülüm bizim gun asiru olmuyor calisma ya[/QUOT
Ozellikle baba adayi Hayatinizdaki stresi azaltin, bol bol taze kuruyemis yiyin, saglikli beslenin , sagliksiz et yemeyin. En onemlisi tibbi bir sorun var mi yok mu emin olun. Eger bebek olmuyorsa bir sebebi vardir. Yeterli olgunluga erisip esinizle yeterli sevgi bagini kurmaniz icin belki bekliyordur. En dogru zamanda gelecegine inaninin. En onemlisi o bebek icin kulturel ve mentalite olarak kendinizi donatin bu surede. Beklediginiz donemde Annesiyle gurur duyacagi bir hale gelebilmeniz icin bunun bir hazirlik suresi olduguna inanin.

Ilk bebeginize hemen hamile kaldiniz mi :anneadayı:
Ben rahatsizliklarimdan ötürü yani kist myom yapisiklik 3 yıl uğraştım 3 kez düşük yaptım 4. Hamileliğime rahim filmi için gün sayarken öğrendim dr keşke önce cekilseydin dedi biz yine düşecek diye korkarken rabbim oğlumu bu sefer bana bağışladı

Ben rahatsizliklarimdan ötürü 3 yıl uğraştım 3 kez düşük yaptım 4. Hamileliğime rahim filmi için gün sayarken öğrendim dr keşke önce cekilseydin dedi biz yine düşecek diye korkarken rabbim oğlumu bu sefer bana bağışladı
Ne guzel hersey rabbimin musadesi ile oluyor evladını sana bagislamis seni sevindirmis sihhat afiyet versin rabbim size insallah gülüm

Kuzum kiyamam ben sana gercekten cocuk bakmak cok cok zor ayakta uyuyor insan oraya koş buraya koş insan kendine bile bakamiyor yıpranıyorsun senin bu durumdan memnun kalmana gercekten sevindim neguzel esinle vakit gecirirsin temizlikti yemekti kendine bakımdı en azindan bir seyler yaparken uyanacakmı derdin olmaz kafan rahat olur anne kokusunu unutmaz asla bizim eltide memur kv bakıyor cocuga ama aksama kadar kv duran cocuk annesini gördümü baskasına gitmiyor yani biliyor annesini kaç kisiler baktı yeri geldi ben bakmiştim ama suan beni gorse tanimaz herkesi unutuyorlarda anne bambaska bende aynı sekilde kilo kalmadi gitti ne varsa tek kalan bursamiş bir karın :-) oda zamanla sıkılasır insallah
oyle canım ya cocuk olunca anlarsın derlerdı anladım cıdden unutmasn da anasını:) kosturmacada kılo flan kalmıyor karnımda duzeldı benım dumduz oldu sadece rahım yumusak haşa hafıf bellı oluyor ıcte sallandıgı o da duzelse mekık cekıcem ust kısmım kaslandı yıne eskısı gb bı gobek kısmı kaldı :) ama ıyı oldu yıne de daha kavıslı bel kıvrımım eskısıne gore bukadarı da gtmez ınsallahh:) artk en ufak seyde acıl kv yapacak bıseyyok:)

Onu denemiyorum fazla komik geliyor ayaklarimi kaldırmak kac ay calusma sonucu muradinuza erdiniz gülüm bizim gun asiru olmuyor calisma ya
Bana da cok komik geliyordu esim dalga geciyordu hatta ama ne bileyim disari gitmesine engel olunuyor fln dediler. Bi zarari yok diye denedim yani :D benim ilk aydan oldu Çok sukur canim ama kafam rahatti zaten olmaz hemen olursa olur olmazsa bi daha ki ay bakariz diye dusunuyordum ben ona bagliyorum

Ben yaptirdm canim aynen sacma sapan bi is. Uyut dedi e uyumuyor uyusa dokununca uyanior dedigin gibi. Emzik verdim agzina baaka turlu durmaz uyumaz diye emzigi emmesi de etkiler ama deneyelim dediler. Iki kere fln denediler. Gercekten sacma bi uygulama farkli bi yontem bulmalari lazim bu is icin
Ne oldu sonuçta

Amin insallah ama bu ay hic umudum yok. Cok sevindim senin adina. Hem duzenli birliktelik olmadı hemde sey yaptim adetime 12 gun kala gebelik testi yaptim negatif cikti
Adetine 12 Gün kala gebelik testi çok erken ki. Ben adetime 2 -3 Gün kala ogrenmistim ona bile sasirmisti bazılari.
Kizlar bebegimin yzuzunde sivilcrlenme oldu nasil gecer bilginiz var mi
Sıcak yapiyor genelde canım Biraz serinletip, bir de anne sutuyle silebilirsin.

Bana da cok komik geliyordu esim dalga geciyordu hatta ama ne bileyim disari gitmesine engel olunuyor fln dediler. Bi zarari yok diye denedim yani :KK70: benim ilk aydan oldu Çok sukur canim ama kafam rahatti zaten olmaz hemen olursa olur olmazsa bi daha ki ay bakariz diye dusunuyordum ben ona bagliyorum

Ne guzel cok sevindim senin adına stres cok etkiliyo herseyi. Rabbim aratmadan nasip etsin isteyen herkese doktor eline muhtac etmesin

Bencede uykusuzluktan da cok agliyorlar benimki uyuyamiyor uyumadikca daha cok agliyor :KK43: hapsirma normal gun icinde bizde de oluyor isiga bakmaktanda vs vs
İyi bisey hapsirmasi. Ben mesela ilk orgu yelek giydiriyorumda her yani isilik oldu koltuk alti ensesi vs vs onu biraktim iyi geldi cocuga demek cok sicak geliodu onunla
Bizim evde kombi çok açık ama hava akımı çok alıyor yine de ondan etkileniyor olabilir.
Bende uykusuzluktan agladiklarini bilmiyordum ama bakıyorum mizmizlanip sonra sesini yükseltmeye başlıyorsa karnı tok olduğu halde uyutmak için uğraşıyorum ise yariyorşgenelde :)

Keci sutu ozlu mama kullananlar varmi acaba veya goldun gold ben denemek istiyorum bugün a101 den baybygold diye bi mama aldim denemek icin fiyatı da çok uygun olunca ne yalan soyleyim tereddüt ettim

Gunaydin hanimlar hayirli cumalar ❤ kv gelmisti yine pek yazamadim. Yengeleri fakan da geldi esimin. Sutumle ilgili konustular falan. Onun kizi mama meme gidiyomus yetmiyomus vs vs dedi yengesi giderkende sarildi bana sonra durup aa ben sana sarilmicaktim sutun kaccak simdi bizde oyle derler dedi. Evet sacma bisey farkindayim ama resmen kacti yani. Kac gun oldu. Eskiden sizlama olurdu emerken bebegim otekinde dolardi. O kayboldu. Goguslerim resmen eski halinden de daha da kuculdu o gerginlik buyukluk kalmadi. Yumusacik hep. Gece onum hep islanirdi simdi o da yok. Tek gogusten 110 sagardim 3gun once 20 zor cikti. İyice moralim bozuldu biraktim. Oneriniz var mi acaba :KK43: kafama taktikca stres vs daha kotu ama elimde degil :KK43:
Birsey diyim mi psikolojik olarak sütun azalacak dediklerinde o süt gidiyor gibi cidden. Benimde tisortlerim hep islaniyordu iyiydi. Sonra yakınlarımda onu bunu çok kafaya takıyorsun sütun kacacak diyenler oldu bende üzüldüm ya sütüm giderse diye. Çok garip ama sonra o islanmalar, göğüsteki sertlikler gidiverdi .üç gün boyunca öyle oldu. Sonra bende bir sirkelendim, niye sutum azalsin ki sağlıklı beslenirsem artar kimsenin dediğini de duymamaya calisicam dedim .sonra olumsuz düşünceleri atınca sutum taşmaya başladı hala da öyle. Süt konusu kişiye göre değişiyor biz yediklerimize dikkat edelim bakalım ne zamana kadar gelirse , bebekte emerse iki sene azcok gleir herhalde iki sene emzirin denildigine gore

Birsey diyim mi psikolojik olarak sütun azalacak dediklerinde o süt gidiyor gibi cidden. Benimde tisortlerim hep islaniyordu iyiydi. Sonra yakınlarımda onu bunu çok kafaya takıyorsun sütun kacacak diyenler oldu bende üzüldüm ya sütüm giderse diye. Çok garip ama sonra o islanmalar, göğüsteki sertlikler gidiverdi .üç gün boyunca öyle oldu. Sonra bende bir sirkelendim, niye sutum azalsin ki sağlıklı beslenirsem artar kimsenin dediğini de duymamaya calisicam dedim .sonra olumsuz düşünceleri atınca sutum taşmaya başladı hala da öyle. Süt konusu kişiye göre değişiyor biz yediklerimize dikkat edelim bakalım ne zamana kadar gelirse , bebekte emerse iki sene azcok gleir herhalde iki sene emzirin denildigine gore
He birde ben her emzirdigmde felan nas Ayetel Kürsi okuyorum ne olur ne olmaz kendi nazarimzda kendimize bebeğimize değer mazallah

Gazi beslendikten sonra bagirsaga inmeden agizdan çıkarırsa cok sikinti cekmezmis bagirsaga inince cok kivrandiriyormus
Gazini cikarmadigin icin durmuyordur bebegin o zaman iki sirtina vur belki hemen agizdan cikarir yatirirsin
Gunduz yapiyorumda gece cok zor ya :-( bayilacak duruma geliyorum ama bundan sonra cikarmadan yatirmim :-(

Canım gazdan dolayı sürekli huzursuz o zaman çıkarmadan yatırınca uyusa da o gaza yine rahat uyuyamaz. biberonla veriyordun sanırım o da gaz yapar Ben her emzirmeden sonra mutlaka gaz çıkana kadar yatırmıyorum çıkınca rahat 3 saat uyuyor
Gunduz cikartiyorum gece de cikartayim ben cok uykusuz oluyorum :-( yere dusecek derecede kendimden geciyorum

Back
X