- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim eczaneden aldık.ararsan bulursun yaKaraman 'dayım canım 13 martta da aramıştı hemşire memlekette olunca vurulamadık bizimde baya gecikmeli oldu. Nereden aldı eşin aşıyı eczanelerde olmuyor sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnim eczaneden aldık.ararsan bulursun yaKaraman 'dayım canım 13 martta da aramıştı hemşire memlekette olunca vurulamadık bizimde baya gecikmeli oldu. Nereden aldı eşin aşıyı eczanelerde olmuyor sanırım
Bizde rotayı biliyorduk bu ay doktorumuz menenjitin ilk dozuda bu ay dedi canım sizde nasıl diye merak ettimCanım biz rota virüsü ilk dozu 3 ayda yaptıracağız doktorda. Başka aşı yokmuş 3. Ay
Bizimde 13 gün geçmiş olacak yarın yaptıracağızmevsiminegore
CANIM AZRAMM kizlar bizim de ikinci ay aşısı 1 hafta önceydi normalde bugün hemşire aradı aşı gelmiş yarın sabah gidicez
Canım Karaman benim memleketim. Merkezdemisiniz?Karaman 'dayım canım 13 martta da aramıştı hemşire memlekette olunca vurulamadık bizimde baya gecikmeli oldu. Nereden aldı eşin aşıyı eczanelerde olmuyor sanırım
Bu doz olarak ayri mi aliyosunuz rotayı eczaneden yoksa bir seferde mi birde fiyati nedir acabaBizde rotayı biliyorduk bu ay doktorumuz menenjitin ilk dozuda bu ay dedi canım sizde nasıl diye merak ettim
Bizim daha gazla geçmiş olacak malesefBizimde 13 gün geçmiş olacak yarın yaptıracağız
Daha almadık bizde canım fiyatıda bilmiyorum tam da doktorumuz 170 olabilir dedi ama netteki fiyatlar daha yüksek gözüküyor tek doz alınıyor 2. Dozda tekrar alınıyormuşBu doz olarak ayri mi aliyosunuz rotayı eczaneden yoksa bir seferde mi birde fiyati nedir acaba
Onu biliyorum akciğer filmi diye okudum yanlış okumadiysam ondan sordum çok geçmiş çok şükür iyisin artıkNormal canim benim. Sirtim tutulmustu emzirmek istedigimde kitlendim kaldim dogrulamadim. Acile gittigimde rontgende istediler. Cok aukur iyiyim su an❤
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunMalesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki
Daha almadık bizde canım fiyatıda bilmiyorum tam da doktorumuz 170 olabilir dedi ama netteki fiyatlar daha yüksek gözüküyor tek doz alınıyor 2. Dozda tekrar alınıyormuş
ee sizin ypilmamismiydi daha?mevsiminegore
CANIM AZRAMM kizlar bizim de ikinci ay aşısı 1 hafta önceydi normalde bugün hemşire aradı aşı gelmiş yarın sabah gidicez
Bizde rotayı biliyorduk bu ay doktorumuz menenjitin ilk dozuda bu ay dedi canım sizde nasıl diye merak ettim
Daha çok erken değil mi cinsiyet tahmini için :)) Arkadaşıma 13.haftada kız demişler 16.haftada erkek olduğu kesinleşti. Ben de 16.haftada öğrenmiştim. Yani şu an bişey demek için çoook erkenKızlar arkadaşım 10 haftalık hamile cinsiyeti çok merak ediyor bir bakabilirmisiniz bir fikriniz varmı
Masallah amsn masallahCanım 14 Nisa’n Pazar gününe denk geliyor doktora mesaj attım Pazar günü çalışıyor mu bilmiyorum çünkü geri dönüş yapsın haber veririm sana
Bizim Asya hanım akşamları çok huysuz oluyordu gece 12 ye kadar salonda tutuyordum sonra hep birlikte yatak odasına geçiyorduk uykuya dalması da yarım saati buluyordu. 1 hafta falan olcak dedim uyku düzeni kurmaya başlayım ☺ Akşam 9-9.30 arası emzirip yatak odasına götürüyorum 5 dakika da uyuyor bidaha uyanmıyorhatta dün gece saat 1 de uyandırayım emzirip öyle yatayım dedim aldım kucağıma ne uyandı ne emdi zorla ağzını açıp mememi verdim ne tuttu ne emdi
saat gece 4 gibi huysuzlanmaya başladı aldım emzirdim uykuya devam etti 6 da uyandı tabi
akşam huysuzluğu ağlaması uykusuzluktanmış meğer. Maşallah inşallah nazar değmezse hep böyle gider. Sende dene bence faydalı olabilir. Ha birde yatak odasında minicik gece lambası yanık oluyor.
Konuyla alakasız ama busecim saçlarının maşallahı var gürlük konusunda (profil fotosunda ki sensin diye hatırlıyorum) benimkide kedi kuyruğu gibi incecik gür saçlara hep özenirim. Özellikle yaptığın birşey varmı![]()
Tesekkur ederim kuzum daha iyiyimsagol canım sen de raharsızmıssın galiba ara ara okumuştum msjları sen nasıl oldun
Bizede rotarix yazmıştı 270 mi demek istediler acaba ben mi yanlış anladım soralım eczaneye bakalımBen bugün eczaneye sordum. Rotarix 260 küsür tek doz. Aile hekimi onu istedi. Bi de reçete yazıcam, öncesinde gel receteni al dediNilufer_3457
Gunes icinde gun boyu 27dereceye yaklasiyir ne bileyim cok bunaliyor gibi geliyorValla bence evin ne kadar sicak olsada tek alt üstlük havalara gelmedik canim bir kat daha giydir ondan gazi cogalir