2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ahh kızlar ne zor bir gece geçirdik.
Benim bebeğim ağlamıyor derken, helak oldu çocuk ağlamaktan.
3 gündür tuvaletini yapamıyordu ama huzursuzluğu yoktu. Yarın olsun Dr. Görüşeyim derken gece bir başladı.bak can çekişiyor yavrum, Allahım öldüm sanki. Doktordan daha önce öğrendiğim fitili alsın diye eşimi bağrış çağrış gönderdim eczaneye. Kendime de ne kızdım neden daha önce almadık diye:KK11:
Yarım saat arayla 2 defa uyguladım. Yapamam sanırdım yaptım vallahi.
Tuvaletini yaptı, yeşil şeyler gördüm onlar neydi bilmiyorum. Bilen yaşayan varsa yazabilir mi?
Kızım gece yarısı uyudu. Meme için bile kalkmadı. Kesintisiz 8 saat uyudu.
Dr. Zeytin yağı verin demiş. Veriyorum zaten. Fitili günde 2 demiş. Yaptım sabah. Şimdi uyuyor kuzum.
1 bardak su verin demiş. 1 bardak çok değil mi aa dostlar. Bir kaç çay kaşığı kadar verdim. Hazır su verdim. Kaynatmalı mıyım?
Çok zordu çok. Allah kimseye yaşatmasın. :dua:
Geçmiş olsun canım. Benimkide 2 güne 1 yapıyor normalde ve bir kaç defadır da yeşil oluyor. Üşütmeden falan da oluyormuş doktorumuz normal arada olabilir dedi normale göre daha katıysa kabız olmuştur ondan zor yapmıştır. Lifli gıdalar tüketirsen daha kolay yapar. Bende suyu mutlaka kaynatıyorum.

Geçmiş olsun canım. Benimkide 2 güne 1 yapıyor normalde ve bir kaç defadır da yeşil oluyor. Üşütmeden falan da oluyormuş doktorumuz normal arada olabilir dedi normale göre daha katıysa kabız olmuştur ondan zor yapmıştır. Lifli gıdalar tüketirsen daha kolay yapar. Bende suyu mutlaka kaynatıyorum.
Grip olmuştur siz farketmeden dedi dr. Hanım.
Kakadaki yeşillik durup dururken olmazmış. Biogai damla kullanacağız fitil de 3 gün.

Ben ilk doğumdan sonra bakırlı taktırdım. Kanama süresini hem arttırıyor hem süreyi uzatıyor.
Adet dönemi yoğun ve sancılı geçenlere hormonlu öneriliyor dediğin gibi azaltıyor.
Benim doktorum spirali anestezi altında taktığı için açlık şart demişti
Anestezi altinda mi takiliyormus ilk defa duydum benim hep cevremdekiler normal muayene esnasında takiliyor diyordu o kadar acili birseymi acaba
ben tirstigimdan hic düşünmüyorum:)

Ya benim bebeğimde mi sıkıntı var. Günde ortalama 5 kere az veya çok bezi değiştirmemi gerektirecek kadar kaka yapıyor. Nerdeyse her emzirme sırasında pırt ile beraber bezini batırıyor. Bazen ishalimsi gibi bazen normal bazen mukuslu gibi her türlü geliyor çözemedim bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi

I ISIK27 canım geçmişi olsun sana ve kuzulara bende heyet raporu bulamadım 10 günlük rapor verecek drum iki kere sonrası ücretsiz izin
en iyisi o benim de niyetim hep 2. cocukta 2 yıl kullanmaktı gel gör ki ev borcu çıktı o yüzden ücretsiz izin bizi sarsar şu an bakalım hayırlısı bu arada masallah senin pasaya cok tatlı 😙

Atak haftası olabilir mi kuju
Yaaa ayniyiz su an yaa bende 2gundur ina sasiriyorum 6saat uyumuslugu vatdi 2gecedir 2 3saatte uyaniyor :) neden ki acaba biz 2bucuk ayligiz su an

Kızlar oğlumun kakasında mukus vardı bir kerede kan gördüm geçen hafta dr aptamili evolvia ya değiştirdi. Evolvia yı kullanmaya başladıktan sonra mukus aynen devam etti hatta her bezinde kan gördüm dün. Bugün gittik bebek ege ünv. Bebek alerji dr a sevketti. Bana da süt ürünleri diyeti yapcan dedi. İçinde peyniraltı suyu olan hiçbirşey yemiucekmişim. Gazlı bebek olunca zaten bir çok şeyi yemiyordum Zayıfladım iyice belimden dolayı canım çok yanıyor sinirlerim çok bozuk..
geçmiş olsun canım diyete dikkat et ki cabuk gecsin alerjiniz zor ama bi süre sonra alışıyor insan

İste bende o sorun. Kv cok yasli evde oldugu hergun yatiyor basi agriyor vs vs diye. Anneminde cok fazka musait degil sagligi sorunumuz kimin bakacagi. Bu yarim maasla yarim gun calisma geldi mi
ykk canım süt izni var ya programı ona göre yaparlarsa düzgünce yarım güne denk geliyor bizde benim de bakacak kişi belli degil zaten büyük alerjik küçük habire kysuyor bırakamam kimseye inşallah sen de bi yolunu bulursun bazı özel hastaneler parayla rapor veriyormuş tanıdık falan varsa bi sor soruştur

Ya benim bebeğimde mi sıkıntı var. Günde ortalama 5 kere az veya çok bezi değiştirmemi gerektirecek kadar kaka yapıyor. Nerdeyse her emzirme sırasında pırt ile beraber bezini batırıyor. Bazen ishalimsi gibi bazen normal bazen mukuslu gibi her türlü geliyor çözemedim bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi
Iyi bosaltamiyor bagirsagini,gaz cikarma esnasinda da cirt cirt kaciyor benimkinde de o şekilde genelde :)

Ahh kızlar ne zor bir gece geçirdik.
Benim bebeğim ağlamıyor derken, helak oldu çocuk ağlamaktan.
3 gündür tuvaletini yapamıyordu ama huzursuzluğu yoktu. Yarın olsun Dr. Görüşeyim derken gece bir başladı.bak can çekişiyor yavrum, Allahım öldüm sanki. Doktordan daha önce öğrendiğim fitili alsın diye eşimi bağrış çağrış gönderdim eczaneye. Kendime de ne kızdım neden daha önce almadık diye:KK11:
Yarım saat arayla 2 defa uyguladım. Yapamam sanırdım yaptım vallahi.
Tuvaletini yaptı, yeşil şeyler gördüm onlar neydi bilmiyorum. Bilen yaşayan varsa yazabilir mi?
Kızım gece yarısı uyudu. Meme için bile kalkmadı. Kesintisiz 8 saat uyudu.
Dr. Zeytin yağı verin demiş. Veriyorum zaten. Fitili günde 2 demiş. Yaptım sabah. Şimdi uyuyor kuzum.
1 bardak su verin demiş. 1 bardak çok değil mi aa dostlar. Bir kaç çay kaşığı kadar verdim. Hazır su verdim. Kaynatmalı mıyım?
Çok zordu çok. Allah kimseye yaşatmasın. :dua:
1 bardak su nedir ya imkansiz bence yanlis demiştir dr cok gecmis olsun
Benim ilk cocgumda da oyle olmustu fitil atmadik gece oldugu icin ama annem baska bir yontem uygulamisti köyde oyle yaparlarmis aninda neyi var neyi yok boşalmıştı

Kizlar selam.kacirdim.bazi mevzulari.giremedigimde :) 2 aylik kontrolde (1 hafta gecmisti gerci. 6 kg cikti kizim...biraz tontimi..zayif bebek degil.
Herkes zayiftan korkar bende cok kilolu olcak diye korkuyorum:KK45: cunku yakinimda var...
Sen de anne sütü veriyordun degil mi sadece oyleydi sanirim.korkma tontikligi kalmiyor ileriki donemde

benim oglanın hiç 5 saat 6 saat uyıdugunu görmedim ya bazı bebişler masallah uzun uyuyormuş doymuyor da mı uyanıyor ki anlamadım 2 3 saate bir basıyor agıdı

Back
X