Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aanneveoglusu
sen de az degilmissin hanii nasil boyle genc kaliyorsunuz taktik verim bana ilerki yaslar icin ben hep cokup cirkinlesecegimi dusunuyorum
Canım cilt benim.icin önemli bakabildigim kadar özen gösteriyorum nemlendirme önemli sende güzel bir kadın olacaksın o yaşlarda kendine bakmak önemli ama omerden sonra biraz sekteye uğradı evde olmamamla da alakalı bu sözlerin için teşekkür ederim
Canım cilt benim.icin önemli bakabildigim kadar özen gösteriyorum nemlendirme önemli sende güzel bir kadın olacaksın o yaşlarda kendine bakmak önemli ama omerden sonra biraz sekteye uğradı evde olmamamla da alakalı bu sözlerin için teşekkür ederim
Canım ishal olduğun için su kaybı yaşamış olabilirsin biliyorsun sütü su çok etkiliyor ishal bitmişse çoğalabilir birde helva öneririm ben yiyince hemen süt yapıyor
Damla etki edecektir canım śu çok önemli orası sıcak terleme çok olur suyu bol ic uykunu iyi al inşallah tez zamanda düzelir sütün az olması ne demek biliyorum
Bayanlar selam. Takip edemiyorum epeydir. Malumunuz 5 gün süren ishal faciasından sonra anca düzeldim. Ben düzeldim ama sütüm hala yok gibi bir şey ve bu konu aşırı canımı sıkıyor. Bugün bestlak ve solgar bira mayası tableti aldırdım anneme. Bir de onları deneyeceğim artık. Resmen bebeğimi mama ve sadece 2 damla anne sütü ile besliyorum 3 gündür. Geldiğime de geleceğime de pişman oldum buraya. Bir daha Adana mı, tövbe
Sevimlipandufun askeriyim hehe aynı üzüntüleri yaşadık ya hak etmediğimiz aklıma geldi ilk bakışta bizi niye üzdüler ya konuyu açmayayım ama kıyılacak insan değilsin
Sevimlipandufun askeriyim hehe aynı üzüntüleri yaşadık ya hak etmediğimiz aklıma geldi ilk bakışta bizi niye üzdüler ya konuyu açmayayım ama kıyılacak insan değilsin