2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
A anneveoglusu sen de az degilmissin hanii 😍 nasil boyle genc kaliyorsunuz taktik verim bana ilerki yaslar icin ben hep cokup cirkinlesecegimi dusunuyorum 😃
Canım cilt benim.icin önemli bakabildigim kadar özen gösteriyorum nemlendirme önemli sende güzel bir kadın olacaksın o yaşlarda kendine bakmak önemli ama omerden sonra biraz sekteye uğradı evde olmamamla da alakalı bu sözlerin için teşekkür ederim😍

M merin
Canım cilt benim.icin önemli bakabildigim kadar özen gösteriyorum nemlendirme önemli sende güzel bir kadın olacaksın o yaşlarda kendine bakmak önemli ama omerden sonra biraz sekteye uğradı evde olmamamla da alakalı bu sözlerin için teşekkür ederim😍
Ben kaçırdım fotoyu çook merak ediyordum seni

Canım ishal olduğun için su kaybı yaşamış olabilirsin biliyorsun sütü su çok etkiliyor ishal bitmişse çoğalabilir birde helva öneririm ben yiyince hemen süt yapıyor
Deneyeyim canım. Ekstra su içiyorum ama henüz bir artış olmadı bakalım :(

Herkes sasiriyor senin 2 cocugun mu var diye😄 nazar edecekler caniiimm

Deneyeyim canım. Ekstra su içiyorum ama henüz bir artış olmadı bakalım :KK43:
Damla etki edecektir canım śu çok önemli orası sıcak terleme çok olur suyu bol ic uykunu iyi al inşallah tez zamanda düzelir sütün az olması ne demek biliyorum

Bayanlar selam. Takip edemiyorum epeydir. Malumunuz 5 gün süren ishal faciasından sonra anca düzeldim. Ben düzeldim ama sütüm hala yok gibi bir şey ve bu konu aşırı canımı sıkıyor. Bugün bestlak ve solgar bira mayası tableti aldırdım anneme. Bir de onları deneyeceğim artık. Resmen bebeğimi mama ve sadece 2 damla anne sütü ile besliyorum 3 gündür. Geldiğime de geleceğime de pişman oldum buraya. Bir daha Adana mı, tövbe 😑😑😑

Canım 5 incir 1 havucu 1 su brd. 5 dk kaynatıp iç günde 2 defa süt yapıyor hatta havuç süt kanallarını açıyormuş

Yaa deme ben utanırım 🙈🙈kızardım bozardım ❤️❤️
Sevimlipandufun askeriyim hehe aynı üzüntüleri yaşadık ya hak etmediğimiz aklıma geldi ilk bakışta bizi niye üzdüler ya konuyu açmayayım ama kıyılacak insan değilsin

Sevimlipandufun askeriyim hehe aynı üzüntüleri yaşadık ya hak etmediğimiz aklıma geldi ilk bakışta bizi niye üzdüler ya konuyu açmayayım ama kıyılacak insan değilsin
Yavrularımızın kaderleri guzel olsun evimizde biz mutlu olalım huzurlu geçinelim bize bunları yaşatanlara en büyük ceza olur 😍 çok çok çok kalp ❤️❤️❤️

Back
X