2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hele ki biraz da toplu bir bebekse vay halimize mama desek obez olur derler anne sütü desek nazar ederler napcaz😂😂 hoş benimki minnak bebe
Resimde tombul gozukuyor. Benimkide oyle yanalari goren tombul zannediyor gercekte gorunce aa bu kucukmuus diyorlar. Cok sevimli maasallah . Ben hayatimda bebek sevmis insan degilim. Hayatta kimsenin bebegine dokunmazdim ellemezdim icimden gelmezdi. Kizim olunca tum bebeklerin annesiymisim gibi geliyor. Sokaga birakilan tum bebeklerim sahiplenesim geliyor.

Iyi geceler arkadaslar, benim oglan yine direniyor direniyor direniyor. Bugün 12.15 den 16 ya kdr uyanik kaldi, 14 den itibaren hep agladi. Eskiden olsa bir kac uyku daha yapmali 19 de uykuya yatamaz derdim simdi 19 den sora uyuyorsa cikarmiyorum odasindan uyansa da devam ettirmeye calisiyorum. Bana bu cesareti ve bilgiyi veren @Kartanesii8892 ne de tesekkurlerimi ileteyimmm :KK200: onun sayesinde bir çok seyi ogrendimm:KK200:

Damla etki edecektir canım śu çok önemli orası sıcak terleme çok olur suyu bol ic uykunu iyi al inşallah tez zamanda düzelir sütün az olması ne demek biliyorum
İnşAllah ♥️ Aynen öyle sabaha kadar kaç tane tişört değiştiriyorum ter su içinde kalmaktan 😪 Çok üzücü ama geçecek inşAllah

Resimde tombul gozukuyor. Benimkide oyle yanalari goren tombul zannediyor gercekte gorunce aa bu kucukmuus diyorlar. Cok sevimli maasallah . Ben hayatimda bebek sevmis insan degilim. Hayatta kimsenin bebegine dokunmazdim ellemezdim icimden gelmezdi. Kizim olunca tum bebeklerin annesiymisim gibi geliyor. Sokaga birakilan tum bebeklerim sahiplenesim geliyor.
Fotolarda büyük çıkıyor bebekler arkadaşlarıma falan atıyorum foto aa büyümüş bu kocaman olmuş diyorlar halbuki kaşık kadar suratı var hala, dediğin gibi yanakları var bizimkinin de ama öpmekten sarktı galiba 😂😂

Igrenc bir foto olacak ama olsun. 2 kere zeytin yagi mustela foam sampuan sonuc basarili oldu. Konaklardan yuzde seksen kurtuldum. Kiyamiyordum bebegimin kafasina. Bu sampuan biraz kalkmasina yardimci oldu gibi birde zeytinyagi ile yumusatip taradim

Eklentiler

• 20190508_124350.webp
    20190508_124350.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 39
Yavrularımızın kaderleri guzel olsun evimizde biz mutlu olalım huzurlu geçinelim bize bunları yaşatanlara en büyük ceza olur 😍 çok çok çok kalp ❤️❤️❤️
Amin canım inşallah benimkiler vazgeçti uğraşmaktan bak bugün oğlum sünnet oldu eşimi aramış yorgunuz demiş o da =) gelmedi

Ben de aç kaldığını düşünmüyorum. Çişli bezleri gayet iyi. Bir de emiyor doyuyor yani çocuk az zorlasam ağzının kenarından akıyor fazlası içemiyor. Ama almıyor bir türlü kilo. Kesin babasına çekti 😊
Kesin kesin 😄😄 bizimki cok heyecanli eller ayaklar cirpiniyor surekli

Benimki de dalamıyor uyuyacağım diye kızıp ağlıyor hatta, son 2 gündür de baş parmağını emiyor emziğini atıp atıp çok şirin gorunuyor cuk cuk emiyor baş parmağını ama alışkanlık olur diye korkuyorum
Kiz sen nekadar guzelsin dogal masallah size nazar degmesin guneshanim yine halinden hosnut degil galiba 😄😄 dustan ciktim sacimi taramadim tarak girmiyor sacima jilete vuracam az kaldi 😄😄 dusagirmek luks taramak yok zaten kurutuyorum tiftik kecisi giibi oldum 😄

Iyi geceler arkadaslar, benim oglan yine direniyor direniyor direniyor. Bugün 12.15 den 16 ya kdr uyanik kaldi, 14 den itibaren hep agladi. Eskiden olsa bir kac uyku daha yapmali 19 de uykuya yatamaz derdim simdi 19 den sora uyuyorsa cikarmiyorum odasindan uyansa da devam ettirmeye calisiyorum. Bana bu cesareti ve bilgiyi veren @Kartanesii8892 ne de tesekkurlerimi ileteyimmm :KK200: onun sayesinde bir çok seyi ogrendimm:KK200:
canım benım estagfırullah geriye uyuyor dımi ben de arkadaslarımdan kıtaplardan ogrene öğrene basardım kızımsagolsun 💞 oğlusunun basarısı o bizler onlara yardımcı oluyoruz keske uyutmak yerıne uuyumayı ds ogretebılsek hemncıkk

Bebege mozart for babies diye bir saatlik bir muzik var youtubeda onu dinletiyorum. Cocugun bakislari degisiyor bir huzur doluyor gozleri. Is yapacagim zaman 30 dk oyaladigi oldu bu muzigin

Kızlar yiğenim 18ocak doğumlu oğlumla aynı gün doğdu. sağlık ocagi kafa ölçümünü fazla bulmuş çocuk doktoruna yönlendirildi ordanda usg ile bakılmış kafasının iç tarafı büyüyormuş cokkk üzüldüm 😢😔 dr.cocuk norolojisine yönlendirdi inşa bi sıkıntı çıkmaz annesi dünden beri perişan dua edin kızlar Rabbim hiç bi annenin yüreğini yakmasın😥😥🤲

Bebege mozart for babies diye bir saatlik bir muzik var youtubeda onu dinletiyorum. Cocugun bakislari degisiyor bir huzur doluyor gozleri. Is yapacagim zaman 30 dk oyaladigi oldu bu muzigin
Kendini nerelerde hayalediyor acaba bizimki gurultu hastasi deli gibi bagirip heryere cat cat vurunca kemale eriyor 😄😄

Kızlar yiğenim 18ocak doğumlu oğlumla aynı gün doğdu. sağlık ocagi kafa ölçümünü fazla bulmuş çocuk doktoruna yönlendirildi ordanda usg ile bakılmış kafasının iç tarafı büyüyormuş cokkk üzüldüm 😢😔 dr.cocuk norolojisine yönlendirdi inşa bi sıkıntı çıkmaz annesi dünden beri perişan dua edin kızlar Rabbim hiç bi annenin yüreğini yakmasın😥😥🤲
Gecmis olsun rabbim sifa versin ramazanin hurmetine dusman basina bile vermesin oyle dertler annesine dayanmagucu versin insallah bi mucize olur dualarimiz sizinle

Kendini nerelerde hayalediyor acaba bizimki gurultu hastasi deli gibi bagirip heryere cat cat vurunca kemale eriyor 😄😄
Benimkide cok sinirli. Bu yasta bile diyemeyecegim bu kadar sinirli olur mu bir bebek diyor goren. Istemedigi bir seyde ayaklarini vurup elleri titriyor. Bakalim sizinki ne tepki verecek bir dinletiversenize ? :))

Cok gecmis olsun
Buyuk derken boy kilo kafa capi kac cm ? Bizimkininde dogdugundan beri capi genis. Aksam aksam korktum simdi.

Back
X