Hamileyim dedigimde arkadasim bana ilk bunu almisti o sayede okumuslugum var :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim dedigimde arkadasim bana ilk bunu almisti o sayede okumuslugum var :))
Resimde tombul gozukuyor. Benimkide oyle yanalari goren tombul zannediyor gercekte gorunce aa bu kucukmuus diyorlar. Cok sevimli maasallah . Ben hayatimda bebek sevmis insan degilim. Hayatta kimsenin bebegine dokunmazdim ellemezdim icimden gelmezdi. Kizim olunca tum bebeklerin annesiymisim gibi geliyor. Sokaga birakilan tum bebeklerim sahiplenesim geliyor.Hele ki biraz da toplu bir bebekse vay halimize mama desek obez olur derler anne sütü desek nazar ederler napcazhoş benimki minnak bebe
İnşAllahDamla etki edecektir canım śu çok önemli orası sıcak terleme çok olur suyu bol ic uykunu iyi al inşallah tez zamanda düzelir sütün az olması ne demek biliyorum
Fotolarda büyük çıkıyor bebekler arkadaşlarıma falan atıyorum foto aa büyümüş bu kocaman olmuş diyorlar halbuki kaşık kadar suratı var hala, dediğin gibi yanakları var bizimkinin de ama öpmekten sarktı galibaResimde tombul gozukuyor. Benimkide oyle yanalari goren tombul zannediyor gercekte gorunce aa bu kucukmuus diyorlar. Cok sevimli maasallah . Ben hayatimda bebek sevmis insan degilim. Hayatta kimsenin bebegine dokunmazdim ellemezdim icimden gelmezdi. Kizim olunca tum bebeklerin annesiymisim gibi geliyor. Sokaga birakilan tum bebeklerim sahiplenesim geliyor.
Yaa deneyeyim inşAllah artırır çok teşekkür ederimCanım 5 incir 1 havucu 1 su brd. 5 dk kaynatıp iç günde 2 defa süt yapıyor hatta havuç süt kanallarını açıyormuş
Amin canım inşallah benimkiler vazgeçti uğraşmaktan bak bugün oğlum sünnet oldu eşimi aramış yorgunuz demiş o da =) gelmediYavrularımızın kaderleri guzel olsun evimizde biz mutlu olalım huzurlu geçinelim bize bunları yaşatanlara en büyük ceza olurçok çok çok kalp
![]()
Kesin kesinBen de aç kaldığını düşünmüyorum. Çişli bezleri gayet iyi. Bir de emiyor doyuyor yani çocuk az zorlasam ağzının kenarından akıyor fazlası içemiyor. Ama almıyor bir türlü kilo. Kesin babasına çekti![]()
Kiz sen nekadar guzelsin dogal masallah size nazar degmesin guneshanim yine halinden hosnut degil galibaBenimki de dalamıyor uyuyacağım diye kızıp ağlıyor hatta, son 2 gündür de baş parmağını emiyor emziğini atıp atıp çok şirin gorunuyor cuk cuk emiyor baş parmağını ama alışkanlık olur diye korkuyorum
canım benım estagfırullah geriye uyuyor dımi ben de arkadaslarımdan kıtaplardan ogrene öğrene basardım kızımsagolsunIyi geceler arkadaslar, benim oglan yine direniyor direniyor direniyor. Bugün 12.15 den 16 ya kdr uyanik kaldi, 14 den itibaren hep agladi. Eskiden olsa bir kac uyku daha yapmali 19 de uykuya yatamaz derdim simdi 19 den sora uyuyorsa cikarmiyorum odasindan uyansa da devam ettirmeye calisiyorum. Bana bu cesareti ve bilgiyi veren @Kartanesii8892 ne de tesekkurlerimi ileteyimmmonun sayesinde bir çok seyi ogrendimm
![]()
sen asla 30 durmuyosun 23 fln derım.yani netGüneş birazcık yaşam enerjimi yarıya indirse de gene de yıkılmadım ayaktayım pozu![]()
Kendini nerelerde hayalediyor acaba bizimki gurultu hastasi deli gibi bagirip heryere cat cat vurunca kemale eriyorBebege mozart for babies diye bir saatlik bir muzik var youtubeda onu dinletiyorum. Cocugun bakislari degisiyor bir huzur doluyor gozleri. Is yapacagim zaman 30 dk oyaladigi oldu bu muzigin
Gecmis olsun rabbim sifa versin ramazanin hurmetine dusman basina bile vermesin oyle dertler annesine dayanmagucu versin insallah bi mucize olur dualarimiz sizinleKızlar yiğenim 18ocak doğumlu oğlumla aynı gün doğdu. sağlık ocagi kafa ölçümünü fazla bulmuş çocuk doktoruna yönlendirildi ordanda usg ile bakılmış kafasının iç tarafı büyüyormuş cokkk üzüldümdr.cocuk norolojisine yönlendirdi inşa bi sıkıntı çıkmaz annesi dünden beri perişan dua edin kızlar Rabbim hiç bi annenin yüreğini yakmasın
![]()
Benimkide cok sinirli. Bu yasta bile diyemeyecegim bu kadar sinirli olur mu bir bebek diyor goren. Istemedigi bir seyde ayaklarini vurup elleri titriyor. Bakalim sizinki ne tepki verecek bir dinletiversenize ? :))Kendini nerelerde hayalediyor acaba bizimki gurultu hastasi deli gibi bagirip heryere cat cat vurunca kemale eriyor![]()
amin kuzum inşa :)çok üzüldüm bende annesini düşünmek bilr istemiyorum.Gecmis olsun rabbim sifa versin ramazanin hurmetine dusman basina bile vermesin oyle dertler annesine dayanmagucu versin insallah bi mucize olur dualarimiz sizinle
Cok gecmis olsunKızlar yiğenim 18ocak doğumlu oğlumla aynı gün doğdu. sağlık ocagi kafa ölçümünü fazla bulmuş çocuk doktoruna yönlendirildi ordanda usg ile bakılmış kafasının iç tarafı büyüyormuş cokkk üzüldümdr.cocuk norolojisine yönlendirdi inşa bi sıkıntı çıkmaz annesi dünden beri perişan dua edin kızlar Rabbim hiç bi annenin yüreğini yakmasın
![]()
@Kartanesii8892 sen cok guzelsin masallahin var kizda sana cekmis annesi allah esirgesin