- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
maşşallah csnım cokguzelsin tahmn ettıgım.gb oglusunla da aynısınızz resmennnProfile koyuyorum gecici bak canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşşallah csnım cokguzelsin tahmn ettıgım.gb oglusunla da aynısınızz resmennnProfile koyuyorum gecici bak canim
Hoşgeldin kuzum❤ bu ay çogu kişi 300g almış kilo olarak normal artık kafana takma. Hayırlı olsun ise başlamışsin ❤ Kuzuya geçmiş olsunCanım sanırım artık dikkatlerini başka şeyler çekiyor. İki dk emiyor bırakıyor gülüyor konuşuyor sonra devam ediyor sonra yine aynısıdoktorda burnunu açık tut dedi demeyeceğim bakalım. Çok sağol
![]()
Yarin bi deneyeyimBenimkide cok sinirli. Bu yasta bile diyemeyecegim bu kadar sinirli olur mu bir bebek diyor goren. Istemedigi bir seyde ayaklarini vurup elleri titriyor. Bakalim sizinki ne tepki verecek bir dinletiversenize ? :))
AllahbilirBu saç dökülmesi ne zaman durur bilen var mı?
Kız ne yaşlanması ne kadar zarif duruyorsun sen bi de kilo vereceğim diyordun inceciksinbecerebilirsem ben de paylaşayım ben de 2 çocukla yaşlandım artıkın![]()
Uyusana sen napyon burdaKız ne yaşlanması ne kadar zarif duruyorsun sen bi de kilo vereceğim diyordun inceciksin
Teşekkür ederim utandırıyorsunuz beniKiz sen nekadar guzelsin dogal masallah size nazar degmesin guneshanim yine halinden hosnut degil galibadustan ciktim sacimi taramadim tarak girmiyor sacima jilete vuracam az kaldi
dusagirmek luks taramak yok zaten kurutuyorum tiftik kecisi giibi oldum
![]()
Kuzucuğumu doyurdum bi de davulcu geçince uyuyamadımUyusana sen napyon burda![]()
Ya teşekkür ederimsen asla 30 durmuyosun 23 fln derım.yani net![]()
Afiyet olsun prensese iyi sesini duymusun ben hayatta duymuyorumKuzucuğumu doyurdum bi de davulcu geçince uyuyamadım![]()
Oh iyi demiş senin artın eşinin ailesine düşkün olmaması, bizimki onlara ölüp bitiyorAmin canım inşallah benimkiler vazgeçti uğraşmaktan bak bugün oğlum sünnet oldu eşimi aramış yorgunuz demiş o da =) gelmedi
Direk penceremizin altından geçiyor duymamak imkansız hatta güneş bile sıçrıyor davulcunun sesine benim çok hoşuma gide davul balkona çıkıp bakardık çocukkenAfiyet olsun prensese iyi sesini duymusun ben hayatta duymuyorum
Annemlerdeyiz yatmadim
Daha bu saat oldu ablamlarvar cocuga annem bakiyorsicakta pisirmis cocugu odaya giremedim hamam valla serin kalir uyumus kalmis ev yanacak haberi yok
![]()
Aynen oylede ablamDirek penceremizin altından geçiyor duymamak imkansız hatta güneş bile sıçrıyor davulcunun sesine benim çok hoşuma gide davul balkona çıkıp bakardık çocukken ❤❤ Hazır annen ablan bakıyorken bebişine sen uyu dinlen kız gündüz onlar oruçlu olacak bayılacaklar sen de gündüz dinç olursun bakarsın ❤![]()
annemı gorsen öyle demezdinanneme ınanlmaz benzıoo bal prof yaparım sen onlıneken esımle ben bırbırımıze benzyrz cok ıkımıze esıt benzetıolar aslında ama encok anneme
![]()
yok canım ya boy yok o yüzden fazla bu kilo normslde maksimum 53 oluyordum inşallah gider bakalım tesekkürler o senin güzel görüşünden canımKız ne yaşlanması ne kadar zarif duruyorsun sen bi de kilo vereceğim diyordun inceciksin
tesekkürler ilk göz agrımın 3. yaş günüydü darısı minik kuzularımıza olsunya cook guzelsınızzzneguzel bir tablo
tesekkürler canım senin güzelliğin o
anneannenin kopyası maşallah cidden dediğşn kadar var sizle alakası yok tıpkı anneannebak gecen anneme gıdınce cektimNilufer_3457
Ah ne demek umarim diyorum ilerisi icinCanım cilt benim.icin önemli bakabildigim kadar özen gösteriyorum nemlendirme önemli sende güzel bir kadın olacaksın o yaşlarda kendine bakmak önemli ama omerden sonra biraz sekteye uğradı evde olmamamla da alakalı bu sözlerin için teşekkür ederim![]()
Yigidiboldur hakkinibyeme demişlerbecerebilirsem ben de paylaşayım ben de 2 çocukla yaşlandım artıkın![]()