2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tembelligini aklin turlu oyunlar oynayarak makul gostermeye calisiyor ama gerceklerden kacamiyorsun iste :D hiiic kacmaya calisma yapacaksin 2nci cocugu bir bakmissin kucaginda bir bébé daha :D 2 cocuklu yilmis anneler grubu cagiriyor seni. .. sesi duyuyor musun :D geeel geeel
Duymaz olur muyum duyuyorum tabi ozellikle geceleri esimden duyuyorum🤣🤣 korku filmi gibi şu an 2. Bebek fikri 😁 zamanın gençleştirdiği de görülmemiş ki arkadaş her geçen gün daha yaşlı hissediyorum of 😁

Ben kizili Yesil gozde çok begeniyorum ama kate Winslet birde christina hendricks favorilerim illa balik etlide olacak :KK70: siyah kemikli gozlukte cok yakisir sana dusun:) yok kuzum biraz rengimi kullanayim sevdim sarisinligi :)

Christina'nın saclari gibi de kullandım bi dönem. Ahh kızıl her tonu güzel 😃
Görmüştüm fotonu saçının rengi çok güzel sana da çok yakışmıştır ❤

incebellibardak incebellibardak seni de gördükk❤❤ Yaa gerçekten görüşsek ne güzel olur, İstanbul Beylikdüzü’nde bi eviniz var ben buradayım ✋✋
Kuzum ben dün giremedim herkes resim koymuş. Sende zarif bir bayansin. Güzelsin. :KK68: Az çok düşündüğüm gibi resmin. Eşimin Beylikdüzünde ablası abisi ve babası oturuyor gidip geliyoruz bizde yakın sayılırız.

Sağol canım bugün sağlık ocağına götürdüm oradaki doktor üşütmüş dedi 😂 günde üç kez Canpolat ver Pazartesi tekrar bakalım dedi. Kendi doktoru ile görüşmeden vermeyeceğim ilacı. Tartım yaptılar 400 gr almış bakalım 4. Ay kilosunu ne olacak az kaldı zaten kontrole. Sen hangi güne randevu aldın canım

Sağol canım ya benim bebeğim çok küçük ona üzülüyorum hala 5500 gr 4 aylık olacağız 😢

Çok sağol canım sağlıklı olsunlarda dediğin gibi gerisi boş ama üzülüyorum yani grubun en minnacığı benim kızım 😂
Üzülme kuzum sizden minnakları var 😊 Benim kızım bugün tam 4 aylık 5400 gr 👶🏻

Duymaz olur muyum duyuyorum tabi ozellikle geceleri esimden duyuyorum🤣🤣 korku filmi gibi şu an 2. Bebek fikri 😁 zamanın gençleştirdiği de görülmemiş ki arkadaş her geçen gün daha yaşlı hissediyorum of 😁

Daha cok kara mizah filmi :D bazen caresizliginle dalga geciyosun, yetersiz hissedip umursamiyorsun degisik yani. O seslere kapa kulagini kocanda cok dirdir etmesin :D oglan 4 oldumu dusunursun. Bizim grup bekler seni :)

Sağol canım bugün sağlık ocağına götürdüm oradaki doktor üşütmüş dedi 😂 günde üç kez Canpolat ver Pazartesi tekrar bakalım dedi. Kendi doktoru ile görüşmeden vermeyeceğim ilacı. Tartım yaptılar 400 gr almış bakalım 4. Ay kilosunu ne olacak az kaldı zaten kontrole. Sen hangi güne randevu aldın canım

Sağol canım ya benim bebeğim çok küçük ona üzülüyorum hala 5500 gr 4 aylık olacağız 😢

Çok sağol canım sağlıklı olsunlarda dediğin gibi gerisi boş ama üzülüyorum yani grubun en minnacığı benim kızım 😂

Üzülme kuzum bi sağlık sorunu yoksa dert etme

Papatyamaviss Papatyamaviss @defne1453 sizin bebisler uyku arkadaslarini yemiyor mu ya :))
Benim kiza verdim annem örmüştü tavsan elinden zor aldim.
Dun yumrugunu agzina komple sokamadim diye agladi :KK70: :KK70: :KK70:
cok fena disleri cokk
Kafasini emiyo kendini tatmin edince birakiyo 😂 malum emzigimiz yok 😂 bidr uyku arkadasins hmn alisamazmis bebisler mutlaka uyudugu ortama birakin diyor elbet kabullenecek ve uyju esnasknda olmasi gerektigunu anlicak diyorrrlas

Sanirim ne kadar yasarsak yaşayalım sonunda hic bisey anlamicaz :KK70: senide simdi gordum masallah cok alimli bakimliyiz:) bir dizi oyuncusuna benzeticem seni ama dur bakalim aklima gelir :KK70:
Yok anam kendimi çocuk gibi görüyorum. Sanki buyumedim ruh olarak. Kuzum bakım yaptirmam lazım saç diplerim çıktı. Sen ne güzel gittin kuaföre. Ben daha gidemedim. Sende tam bir fıstıkmışsın. :KK68: O koca etrafında pervane olmalı 😊 birkaç kişiye benzetiyorlardi mankenlerden. Birde ben uzun boyluyum ya.

Daha cok kara mizah filmi :D bazen caresizliginle dalga geciyosun, yetersiz hissedip umursamiyorsun degisik yani. O seslere kapa kulagini kocanda cok dirdir etmesin :D oglan 4 oldumu dusunursun. Bizim grup bekler seni :)
Grup bekler de eşim beklemez 😂ona kalsa hemen yapmamız lazm yaş farkı fazla olmasın diye her gün şakasını yapıyor bi gün dayanamayıp tamam diycem diye korkuyorum 😁

Ne güzel işte kız 23 yaşında anne olmak 😍 ben hele 23 yaşındayken evliliği aklımdan geçirmiyordum KPSS hazırlanmaktan sonra tabi atanamayacağımı görünce hadi evleneyim de koca parası yiyeyim dedim 5 yıl sonra 😂😂😂
23 yasinda unv okumuş evlenmis ve istedigim iste calisiyordum bazen diyorum hayata cok erkrn atildim 😂😂😂

Back
X