2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ama kızlar 3 aya 4 gün kaldı hala değişim yok hiç geçmicek diye korkuyorum artık:KK43: ama desiğiniz gibi gaz damlasını gaz olmayınca kullanmıyorum düzenli saatli kullanayım artık bari
Ilk cocugum erkekti 5 bucuk ayda anca bitmişti gazi. Bu bebisim kiz 3 aya varmadi bile bitti. Gaz devam ediyorsa cocugun sıkışmasını beklemeden duzenli damlayi vermen gerekiyor. Onerilen ogun ne kadarsa o kadar ver. Cogu bitmis azi kalmis az daha sık disini bitecek:)
[/QUOTE]
Ah ah inşallah canım inşallh. Erkek bebeklerde daha çok olurmuş diyolar ama çevremdeki tüm kızlar daha gazlı:( bizimde röntgen çekildi tüm batın gaz dolu. Ben damlayı aksatmadan vereyim artık en iyisi inşallahbitti yazabilirim bu sayfaya bende. Sanki hiç geçmeyecek gibi hep böyle devam edicek gibi:(

Yaa cirkin bebek mi var allah askina hepsi melek hepsi ball bunlarinn 😃 buyuyene kdr binbir ceside giriyo o suratlari emin ol 😂 bal bal bu kizda bal 🍬🍬🍬 teskkur ederizz inegolde olsaydin 😂😂😂 bu neyefendiyle tanışma imkani bulabilirdinizz 😄
O yakışıklı beyfendiyle tanışmak için aya bile çıkılır :)) ben babasına benzediği için çirkin diyorum bana benzese güzel diyecektim😂😂

Yaa peki o boğumlu kollar 😍😍 her boğumundan ayrı ısırırım ❤❤ Bizim kız da boğum neyim yok 💛💛😂
Bizimde bacaklarda olmaya başladı ama arası kızarıyor yazın iyice pişik olacak diye korkuyorum sevmelik güzel oluyor ama:)) benim kızı da götürün Papatyamaviss Papatyamaviss anası zayıflayamıyor kızı bari fit olsun:))

Benim oglan asti kendini spora yazdircam onu anasiyla birlikte baslasin oda 😂 2 ay sonra hicbiri kalmicak hazir varken bol bol foto 😂
Kalır ya erimez hepsi ek gıdayı da severlerse hele o zaman kalır kalır, instagramda hemşirebianne var kızı 1,5 yaşında falan ama kollar bacaklar maşallah yani ama kadın hep iştahlı diyor bi kahvaltısının fotosunu atmıştı ben doyarım o kahvaltıyla yani 😂😂

kızlar alyatoş dün 19.30dan 06.30a dek 2kez uyandı çabalarım karşılık verıyor mu acaba. meme vermeyerek gereksız kalkma alıskanlıgını bitirıcem ınsallah böyle böyle.sağolsun bana yıldönumu hediyesi oldu. gece 11.45de ve 3te uyandı ıkısınde de emzirdim. bısonrakı ay hedefım tek emzırme. 7.ayda da gece beslemesını kesme. tabı bu ayı dr.a sorucsm daha konuşmadık

Bizimde bacaklarda olmaya başladı ama arası kızarıyor yazın iyice pişik olacak diye korkuyorum sevmelik güzel oluyor ama:)) benim kızı da götürün Papatyamaviss Papatyamaviss anası zayıflayamıyor kızı bari fit olsun:))
Benimkinde de bileğinde biraz sanki olmaya başladı gibi gibi, bacaklarında bizimkinin de var ama bacak boyu kısa ondan dediler 😂😂

Artık demire başladık biz de. Katkısız olan Myiron damla aldım. İlacı vermenin öncesi ve sonrasında birer saat emzirme dedi hemşire. Süt emilimi azaltıyormuş. Onu denk getirmeye çalıştım zar zor çünkü kızımın dün ateşi çıktı. Diş yerleri çok sertleşmiş artık diş çıkarma serüvenimiz başladı. Demir damlasını verince yüzünü buruşturdu öğürdü geri tükürdü. Her verdiğimi öğürerek çıkardı 😞 Nasıl vereceğimi bilmiyorum. Bir de ateşi var diye ilk kez calpol verdim. Onu da öğürerek çıkardı tükürdü, zorlayınca da kustu 🤦🏻‍♀️ Ben bu kıza ilaç da demir de veremiyorum. D vitamin damlasını alırken de yüzünü buruşturuyor ama hiç böyle çıkarmamıştı. Tamam demirin tadı gerçekten kötü ama elma aroması yapmışlar kolay alsın bebek diye onu da sevmedi. Onu geçtim calpol çilekli mis gibi tadına da baktım onu da geri çıkarıyor tükürüyor 😱 Ek gıda da sanırım kabus olacak bize öyle görünüyor. Farklı tatlara tahammülü yok bizim bebişin

Ilk cocugum erkekti 5 bucuk ayda anca bitmişti gazi. Bu bebisim kiz 3 aya varmadi bile bitti. Gaz devam ediyorsa cocugun sıkışmasını beklemeden duzenli damlayi vermen gerekiyor. Onerilen ogun ne kadarsa o kadar ver. Cogu bitmis azi kalmis az daha sık disini bitecek:)
Ah ah inşallah canım inşallh. Erkek bebeklerde daha çok olurmuş diyolar ama çevremdeki tüm kızlar daha gazlı:KK43: bizimde röntgen çekildi tüm batın gaz dolu. Ben damlayı aksatmadan vereyim artık en iyisi inşallahbitti yazabilirim bu sayfaya bende. Sanki hiç geçmeyecek gibi hep böyle devam edicek gibi:KK43:
[/QUOTE]
Bi de sıcak tut canım mümkün olduğunca ayaklarına çift çift giydir çoraplarını, bizde çok çektik gazdan inlerdi ıkınmaktan şimdi oyun halısında oynarken pırt pırt atıveriyor aklıma geliyor bu pırtlar için ne kadar uğraşırdım şimdi farkında bile değiliz gece sahura kalkıyorum uykusunda bile gaz çıkarıyor 😂😂

Ahhaaa 😂 biz oglusla sisko sisko takiliyoruz 😂 malesef pisik oluyortuy birikiyor yazin biraz fitlesmesi dilegimle 😂

kız senın bebşiın kılosu cok ıyı masallah bogum yoksa fıtliktendır 😍😍😎
Dün patates tartımda tarttık 7250 gr olmuş 😂😂 5 gun sonra 5. Ayımız bitecek, bizimki birazcık göbek yaptı oturunca göbişi var bildiğin bacakları da toplu ama kollarda bişey yok henüz olaydı boğum boğum kimseye bırakmam ben ısırırım hep 😂😂 ama boyunu tam ölçemedm ya 64-65 gibi bişey herhalde bizimki bodur bana çekti zaar 😂😂

Kalır ya erimez hepsi ek gıdayı da severlerse hele o zaman kalır kalır, instagramda hemşirebianne var kızı 1,5 yaşında falan ama kollar bacaklar maşallah yani ama kadın hep iştahlı diyor bi kahvaltısının fotosunu atmıştı ben doyarım o kahvaltıyla yani 😂😂
Valla ek gidada napar bilmiyorum blw tarzi ilerlemek istiyorum olur mu nasil olur bilmiyorum onuda 😂😂

Dün patates tartımda tarttık 7250 gr olmuş 😂😂 5 gun sonra 5. Ayımız bitecek, bizimki birazcık göbek yaptı oturunca göbişi var bildiğin bacakları da toplu ama kollarda bişey yok henüz olaydı boğum boğum kimseye bırakmam ben ısırırım hep 😂😂
Ahhaaaa patates tartisindan bizede ver😂 ben klasik in cik tartiyorum evde 😂

Dün patates tartımda tarttık 7250 gr olmuş 😂😂 5 gun sonra 5. Ayımız bitecek, bizimki birazcık göbek yaptı oturunca göbişi var bildiğin bacakları da toplu ama kollarda bişey yok henüz olaydı boğum boğum kimseye bırakmam ben ısırırım hep 😂😂
hahahha ya ben dayanamıyorım severkenn yuvarlayıp mıncıklıyorum alyayı sen de yapıyor musun oyle totosuna hafıf ce vurup sevıyrm hatta

Back
X