- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.661
Esimde tutturmus prima alalim ilk 3 beden prima alicaz bez olarak bu gidişle. Diger bezlere baktirmiyor bilegelirde çok geç geliyor
Maşallah minik Elif'e canım büyümüş kuzum ya. Rahatlamissinda canım ne güzel. Ooo 35+3 e daha cok var canım son zamanlara doğru insan daha da bir görmek istiyor ne kadar oldu diye
maşallah kuzuya. bu zamana kadar hareketini hissetsem yetiyordu simdi doğum yaklaştıkça kilosu ne kadar oldu boyu ne kadar oldu diye merak içindeyim hergun 1dk görsem hayır demem
Maşallah Elif hanıma kocaman olmuş,21 aralıkta da benim kontrolüm var inşallah ozaman a benim bıcır kızımda 2 kilo olur
Esimde tutturmus prima alalim ilk 3 beden prima alicaz bez olarak bu gidişle. Diger bezlere baktirmiyor bile
Arkadaşlar havuç suyundan kastınız ne oluyr ben anlamadm da havuç un suyu nasl çıkarılıyor
Oh ohh maşallah bir aya kalmaz doğurursun canım sen
Migros var oraya bi bakıyım o zaman canım sağolCanım e bebekte jokerde civilde yok etrafındaki marketlere bak bi olmazsa Trendyol dan alabilirsin orada var şuan
Yok canm bende yaşamadımKızlar günaydın. 2. Kez anne olacaklara bir şey sormak istiyorum. Aranızda yenidoğan bebeklerinde gözyaşı kanalında tıkanıklık yaşayan var mı acaba ? Ya da çevrenizde duydunuz mu hiç ? @Umutherzaman @Hirosum ve kardesiwhite_chocolate_mocha @Sulemrahkuzeyy @Arse82 ve diğer arkadaşlarım?
Arkadaşlar havuç suyundan kastınız ne oluyr ben anlamadm da havuç un suyu nasl çıkarılıyor
valla primanın üstüne pez yoktu kullandığım kadarıyla ama gel gelelim içeriği ve fiyatı başka bez arayışına soktu beni bu defa,tercih senin canmEsimde tutturmus prima alalim ilk 3 beden prima alicaz bez olarak bu gidişle. Diger bezlere baktirmiyor bile
Yasamadik ama Duymuştum canım çok geçmiş olsun bebeğe onun için damla veriyorlardi galibaKızlar günaydın. 2. Kez anne olacaklara bir şey sormak istiyorum. Aranızda yenidoğan bebeklerinde gözyaşı kanalında tıkanıklık yaşayan var mı acaba ? Ya da çevrenizde duydunuz mu hiç ? @Umutherzaman @Hirosum ve kardesiwhite_chocolate_mocha @Sulemrahkuzeyy @Arse82 ve diğer arkadaşlarım?
Mühendisin oğlu sayfasını aç, telefonu kucağına at ve kaç
Prima'dan vazgeçmesi için yarım saat veriyorum.
Takı yastıkları pahalı diye evdeki kumaştan iplerden kızıma yastık yaptım
sanırım geçen haftaydı çokk şiddetli yaşadım o ağrıyı 3 gün ağladım çatı kemiğim kırılıyormuş gibiydi yataktan dönerken bile inledim,şükür kendiliğinden geçti canm artık herşey normal galibaArkadaşlar, benim çatı kemiklerim 1 haftadır çoook acıyo, çürümüş gibi... Sabahları yataktan kalkarken ilk başta yürüyemiyorum acıdan. Bir de otururken falan bacağımı kaldırırsam, gece dönerken çoook acıyor. Bu kadar normal mi?
gözün aydın canmKontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)
at ve kaç iyiydiben de o sayfaya dayanarak sleepy bez ve mustela şampuan, losyon, yağ ve pişik kremi aldım....
Arkadaşlar, benim çatı kemiklerim 1 haftadır çoook acıyo, çürümüş gibi... Sabahları yataktan kalkarken ilk başta yürüyemiyorum acıdan. Bir de otururken falan bacağımı kaldırırsam, gece dönerken çoook acıyor. Bu kadar normal mi?
Kontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)
kızlar bebişlerin hareketleri nasıl
buaralar benim ki hiç tekmelemiyor sadece bol.bol hıçkırıyor
Gözün aydın canım ne güzel haberler. Bebeğine de maşallah
"Sabaha kadar dans" diyeyim sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?