2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah minik Elif'e canım büyümüş kuzum ya. Rahatlamissinda canım ne güzel. Ooo 35+3 e daha cok var canım son zamanlara doğru insan daha da bir görmek istiyor ne kadar oldu diye

maşallah kuzuya. bu zamana kadar hareketini hissetsem yetiyordu simdi doğum yaklaştıkça kilosu ne kadar oldu boyu ne kadar oldu diye merak içindeyim hergun 1dk görsem hayır demem

Her gün görmek istiyorum psikopat gibi İçinde büyüyen şeyi merak etmemek mümkün mü?

Maşallah Elif hanıma kocaman olmuş,21 aralıkta da benim kontrolüm var inşallah ozaman a benim bıcır kızımda 2 kilo olur

Olur canım o zamana kadar.

Esimde tutturmus prima alalim ilk 3 beden prima alicaz bez olarak bu gidişle. Diger bezlere baktirmiyor bile

Mühendisin oğlu sayfasını aç, telefonu kucağına at ve kaç
Prima'dan vazgeçmesi için yarım saat veriyorum.

Arkadaşlar havuç suyundan kastınız ne oluyr ben anlamadm da havuç un suyu nasl çıkarılıyor

Katı meyve sıkacağı lazım canım onun için. Başka bir şey ile çıkaramazsın.

Arkadaşlar, benim çatı kemiklerim 1 haftadır çoook acıyo, çürümüş gibi... Sabahları yataktan kalkarken ilk başta yürüyemiyorum acıdan. Bir de otururken falan bacağımı kaldırırsam, gece dönerken çoook acıyor. Bu kadar normal mi?

sanırım geçen haftaydı çokk şiddetli yaşadım o ağrıyı 3 gün ağladım çatı kemiğim kırılıyormuş gibiydi yataktan dönerken bile inledim,şükür kendiliğinden geçti canm artık herşey normal galiba

at ve kaç iyiydi ben de o sayfaya dayanarak sleepy bez ve mustela şampuan, losyon, yağ ve pişik kremi aldım....

Bilmediğim için bu kadar ciddi boyutlarını, ilk kızımda kullandım. Ama şu an bile bile elim gitmiyor inan. Molfix aldım 1 paket 1 numara. Eğer sıkıntı olmazsa çocukla ilgili, hemen sipariş vercem internetten devamını. Senin de dediği gibi şampuan, bebek yağı, deterjan falan gibi şeyleri hep o adamın yazdığı yorumlara bakarak aldım. Çocuklarımı, uzun vadede zararı olacağına emin olduğum şeylerden korumakla sorumlu hissediyorum kendimi. Bilmeden kullandık ilklerde ama şu an çok hassasım bu konuda. Her şeye para bulunuyor, buna da bulurum. Başka şeylerden kısarım ama bulurum.

Geçmiş olsun canım. Valla normal mi bilmem ama benim de çok aşırı ağrım var bu ara. Kalça kemiğimdeki ağrıyı bilmeyen kalmadı artık da, buna ek olarak bacak ağrım başladı. Osteozinc'i günde 2'ye çıkardı doktorum kramplarım oluyor hala dediğim iÇin. Bir iki haftadır kramp olmuyor ama uyku arasında bir uyanıyorum sanki bacağım kopmuş
Kramp girdikten sonra geçerken hissedilen ağrıyı yaşıyorum bu sefer de. Kalçadan topuğa kadar iniyor. Uykudan uyandırıyor düşün şiddetini.

Kontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)

Gözün aydın canım ne güzel haberler. Bebeğine de maşallah

kızlar bebişlerin hareketleri nasıl
buaralar benim ki hiç tekmelemiyor sadece bol.bol hıçkırıyor

"Sabaha kadar dans" diyeyim sen anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…