- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.681
kızlar bebişlerin hareketleri nasıl
buaralar benim ki hiç tekmelemiyor sadece bol.bol hıçkırıyor
Gozunaydin canm kac haftaliktin? Daha önceden 2 hafta ilerde idi dimi? Demek sekerin duzene girince bebekte normal seviyeye gelmis. Kafa ölçümü haftasi ile uyumlu muKontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)
32.haftadan sonra hareketler azalirmis cnm alan daralirmis gunde 10 defa hareket normal sayiliyor benimki baya acitiyor tekmeleri delicikızlar bebişlerin hareketleri nasıl
doğunca da aynı düzen olmaz inşallahBenimkide sık hıçkırıyor ama gece başlayıp sabaha kadar tekmeliyor . Gün içinde biraz daha sakin.
Gozunaydin canm kac haftaliktin? Daha önceden 2 hafta ilerde idi dimi? Demek sekerin duzene girince bebekte normal seviyeye gelmis. Kafa ölçümü haftasi ile uyumlu mu
doğunca da aynı düzen olmaz inşallahbende bazen geceleri uyandığımda tekmeliyor
daha yeri geniştir heralde canm ama 2 gündür 10 hareket mümkün değil olmuyor,yani hıçkırmasa yok gibi32.haftadan sonra hareketler azalirmis cnm alan daralirmis gunde 10 defa hareket normal sayiliyor benimki baya acitiyor tekmeleri delici
Maşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin :))Kontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)
Valla bizimki gün boyu horon tepiyor içimdekızlar bebişlerin hareketleri nasıl
Vazgecmiyor cevremizdeki herkes primayi öve öve bitiremediği için diger bezlerin pişik falan yaptığını söylediği için oda diyor bu kadar zararlıysa neden herkes memnun en azindan ilk 3 ay prima kullanalim diyorHer gün görmek istiyorum psikopat gibiİçinde büyüyen şeyi merak etmemek mümkün mü?
Olur canım o zamana kadar.
Mühendisin oğlu sayfasını aç, telefonu kucağına at ve kaç
Prima'dan vazgeçmesi için yarım saat veriyorum.
Katı meyve sıkacağı lazım canım onun için. Başka bir şey ile çıkaramazsın.
Bir horoncuda bendeMaşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin :))
Valla bizimki gün boyu horon tepiyor içimde
Masallah hamarat annenin hali baska :))Takı yastıkları pahalı diye evdeki kumaştan iplerden kızıma yastık yaptım
Aman alacaksa alsın sonra herşeyi kendi istediğin gibi yaptın beni karistirmiyorsun demesinvalla primanın üstüne pez yoktu kullandığım kadarıyla ama gel gelelim içeriği ve fiyatı başka bez arayışına soktu beni bu defa,tercih senin canm
Bende de oluyordu dr bacaklarının arasına yatarken küçük yastık koy demişti 1 haftadır yapıyorum baya azalma olduArkadaşlar, benim çatı kemiklerim 1 haftadır çoook acıyo, çürümüş gibi... Sabahları yataktan kalkarken ilk başta yürüyemiyorum acıdan. Bir de otururken falan bacağımı kaldırırsam, gece dönerken çoook acıyor. Bu kadar normal mi?
Oh oh maşallah bebise baya büyümüşKontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)
abovv yaramaz olacak galiba,benim hanımda hiç yormuyor kendini anca içime korku düşürüyor
Vazgecmiyor cevremizdeki herkes primayi öve öve bitiremediği için diger bezlerin pişik falan yaptığını söylediği için oda diyor bu kadar zararlıysa neden herkes memnun en azindan ilk 3 ay prima kullanalim diyor
Demek sekerden dolayi önde gidiyorlarmis bakalim benim ne cikacak. Bu arada ben gene seker iyiye döndü diye hamur islerine başladımbu aksam olceyim dedim yemekten 1 saat sonra 139 cikti29+0 canım. Bir kere 2 hafta öne geçmişti diyete başladıktan sonra hep 1 hafta önde görünüyor . Kafa ölçümü yine 2 hafta ileride ama doktor hiç sorun yok dedi. Genel olarak iri bir bebek o yüzden tüm ölçüleri önde.
Deme kız o zaman benimkide yaramaz olacak bayaabovv yaramaz olacak galiba,benim hanımda hiç yormuyor kendini anca içime korku düşürüyor
Bende de oluyordu dr bacaklarının arasına yatarken küçük yastık koy demişti 1 haftadır yapıyorum baya azalma oldu
Onuda söyledim artık bosverdim kendilerini en son paran çok çöpe atacak herhalde dedim kapattım konuyu bez falanda almadık daha düşünİlk kızım da karnımda böyleydi, 5 yaşını bitirecek, kurtlunun biri hala
Bu ondan da hareketli. Allah bana acısın diyorum artık
Sen ona de ki; pişik cildin nemli kalmasından oluyormuş, her bezin pişik yapma ihtimali varmış. Prima ile pişik olup da Bim bezi ile büyüyen çocuk varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?