2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)
Gozunaydin canm kac haftaliktin? Daha önceden 2 hafta ilerde idi dimi? Demek sekerin duzene girince bebekte normal seviyeye gelmis. Kafa ölçümü haftasi ile uyumlu mu

Gozunaydin canm kac haftaliktin? Daha önceden 2 hafta ilerde idi dimi? Demek sekerin duzene girince bebekte normal seviyeye gelmis. Kafa ölçümü haftasi ile uyumlu mu

29+0 canım. Bir kere 2 hafta öne geçmişti diyete başladıktan sonra hep 1 hafta önde görünüyor . Kafa ölçümü yine 2 hafta ileride ama doktor hiç sorun yok dedi. Genel olarak iri bir bebek o yüzden tüm ölçüleri önde.

32.haftadan sonra hareketler azalirmis cnm alan daralirmis gunde 10 defa hareket normal sayiliyor benimki baya acitiyor tekmeleri delici
daha yeri geniştir heralde canm ama 2 gündür 10 hareket mümkün değil olmuyor,yani hıçkırmasa yok gibişu randevu tarihlerini haftadan haftaya verseler keşke

Kontrolümüz güzel geçti kızlar . 1500 gram 40 cm olmuşuz:) 5 gün ileride görünüyoruz. suyu iyi rahim ağzı kapalı plesantamız iyi hamdolsun. Bizden haberler bunlar :)
Maşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin :))
kızlar bebişlerin hareketleri nasıl
buaralar benim ki hiç tekmelemiyor sadece bol.bol hıçkırıyor
Valla bizimki gün boyu horon tepiyor içimde

Vazgecmiyor cevremizdeki herkes primayi öve öve bitiremediği için diger bezlerin pişik falan yaptığını söylediği için oda diyor bu kadar zararlıysa neden herkes memnun en azindan ilk 3 ay prima kullanalim diyor

Bende de oluyordu dr bacaklarının arasına yatarken küçük yastık koy demişti 1 haftadır yapıyorum baya azalma oldu

abovv yaramaz olacak galiba,benim hanımda hiç yormuyor kendini anca içime korku düşürüyor

İlk kızım da karnımda böyleydi, 5 yaşını bitirecek, kurtlunun biri hala
Bu ondan da hareketli. Allah bana acısın diyorum artık

Vazgecmiyor cevremizdeki herkes primayi öve öve bitiremediği için diger bezlerin pişik falan yaptığını söylediği için oda diyor bu kadar zararlıysa neden herkes memnun en azindan ilk 3 ay prima kullanalim diyor

Sen ona de ki; pişik cildin nemli kalmasından oluyormuş, her bezin pişik yapma ihtimali varmış. Prima ile pişik olup da Bim bezi ile büyüyen çocuk varmış

Demek sekerden dolayi önde gidiyorlarmis bakalim benim ne cikacak. Bu arada ben gene seker iyiye döndü diye hamur islerine başladımbu aksam olceyim dedim yemekten 1 saat sonra 139 cikti

Bende de oluyordu dr bacaklarının arasına yatarken küçük yastık koy demişti 1 haftadır yapıyorum baya azalma oldu

Ben aylardır bacak aramda yastık ile yatıyorum. Ağrıya hiç faydası yok benim için. Şu an yüksek bir yastığı yorganın altına tam ayak hizama koydum. Ayaklarım yüksekte yatıyorum, gün içinde ayaklarıma biriken kan biraz aşağıya aksın diye

Onuda söyledim artık bosverdim kendilerini en son paran çok çöpe atacak herhalde dedim kapattım konuyu bez falanda almadık daha düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…