2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hadi ya ben iyimisim o zaman gecmis hemen. O ağrıda fena insan yuruyemiyor resmen

Deme kız o zaman benimkide yaramaz olacak baya uyuduğu saat kısıtlı adamın resmen
valla olabilir canm,benim ilk oğlan karnımda hiç durmazdı doğdu sarılık oldu küveze koydular,küvezde anne karnı gibi olurmuş ya bebeği orda görmen lazım 5.günlük sıpa küvezde bi aşağı çarpıyor bi yukarı fırlıyor annem şok olmuştu.doktora sordu bu bebek normal mi.diyecidden de çok hareketliydi bütün çekmeceleri bağlamıştık

Bende bacak aramda yastıkla yatıyorum ancak o zaman rahatlıyorum ama kışın yorganın altında yastıkla beraber dönmeye çalışmak çok zor oluyor panda gibi yuvarlanıyorum yazın daha iyi olurdu sere serpe yatardık ne güzel

Demek sekerden dolayi önde gidiyorlarmis bakalim benim ne cikacak. Bu arada ben gene seker iyiye döndü diye hamur islerine başladımbu aksam olceyim dedim yemekten 1 saat sonra 139 cikti

Aman canım dikkat et 2 ay daha sık dişini yemeyelim sonra yicez Allahın izniyle. Gerçi sınırda çıkmış ama çok canın çektiğinde tadımlık ye mesela o zaman yükselmiyor. Çok mu yedin yaramaz :))

Aman canım dikkat et 2 ay daha sık dişini yemeyelim sonra yicez Allahın izniyle. Gerçi sınırda çıkmış ama çok canın çektiğinde tadımlık ye mesela o zaman yükselmiyor. Çok mu yedin yaramaz :))
Cok yedim canm cikolata kiymali makarna dolu dolu tabak turk kahvesi bu arada icebiliyor muyuz?onu da ictim. Ya hic kilo almadim 3 haftadir ondan acaba cocuk beslenmiyor mu korkusu da yasiyorum. Bu zamana da kadar hala 5.5 kilo aldim. Sanirim ben kilo veriyorum o mu aliyor ya da ne oluyor anlamadim ondan yiyeyim dedim ama dedigin gibi tobe azar azar yicem yaramazliga gerek yok

Slm kizlar. Bizimde bugün dr kontrolumuz vardı çok şükür kızım iyi hersey yolunda dedi dr umuz. Fakat hemoroid ten dolayi genel cerrahi ye gönderdi. Çok utandım Afedersiniz içeriye ittirdi . Rabbim kimsenin başına vermesin zor şeyler. Ama daha kotusunu de yasatmasin hiçbirimize. Proctolog diye bir merhem ve daflon diye bir antibiyotik verdi 3 gun kullan dedi inşallah bi daha tekrarlamaz. Eğer Geçmezse doğum sonrası ameliyat diye söyledi umarım gerek kalmaz böyle bişeye. Çünkü ameliyatı nin zor olduğunu duymuştum. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar uzun oldu helal edin hakkınızi.

Kahvesiz yaşayamam
Günlük 200 mg kafein hakkımız var. Bir fincan Türk kahvesi 70 mg. Başka kafein içerikli şeyler yiyip içmezsen sıkıntı yok. Ben bazen günde 2 tane içiyorum Allah affetsin

Canım geçmiş olsun tekrar. Umarım hiç bir müdahaleye gerek olmadan iyileşir de tekrarlamaz.
Bebişin için de gözün aydın, her şey hep yolunda gitsin

Canım benim de öyle çıktı kendi 1 hafta önde başı 2 hafta önde çıktı ama sorun yok dedi doktorum

Canım geçmiş olsun tekrar. Umarım hiç bir müdahaleye gerek olmadan iyileşir de tekrarlamaz.
Bebişin için de gözün aydın, her şey hep yolunda gitsin
Tsk ederim cnm. Aminn inşallah bütün bebisler sağlıkla kavuş sun annelerine. Bu arada dr um bi sorun çıkmazsa o zamana kadar subatın ilk haftası doğumu yaparız dedi gün yaklaştıkça heyecan artıyor kızımı gördüm çok mutlu oldum

Aboww desene banada yaramaz bir afacan geliyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın bu sıkıntıyı bu arada bebişine de maşallah :))

Ben 5 gündür o hemoroidden ne çekiyorum bi ben bilirim bi allah bana görür görmez ameliyat dedi içeri falan ittirme yapamadı zaten kan pıhtısı var memelerde allah yardımcın olsun canım çok çok zor seni çok iyi anlıyorum hala ne yürüyorum ne oturup kalkabiliyorum çok fena o merhemden bana da verdi kullanıyorum ama antibiyotik vermedi benimki artık son zamanında herhalde dayanabilcegim kadar dayanıcam olmazsa ameliyat ama onda da erken doğum olur dedi

Kahvesiz yaşayamam
Günlük 200 mg kafein hakkımız var. Bir fincan Türk kahvesi 70 mg. Başka kafein içerikli şeyler yiyip içmezsen sıkıntı yok. Ben bazen günde 2 tane içiyorum Allah affetsin
Bende okulda bir fincan icmesem uyurum. Caydan tiksindim gebelikte ama kahveyi cok arzuluyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın bu sıkıntıyı bu arada bebişine de maşallah :))
Tskler cnm inşallah gerek kalmaz. Gün geçtikçe yaklaşıyoruz herbirimiz sağlıkla kavusalim miniklerimize burda heyecanimizi, mutlulugumuzu, sıkıntımızı paylaşıyor olmak hepimize çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…