2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım sana da çok geçmiş olsun tekrar. Geçen gün okumuştum yazdıklarını. Rabbim kimseye yasatmasin gerçekten zor. Bugün canım çok yandı suan oturamiyorum bile yarına kadar ağrir dedi. Bnm ki başladığında kanamam olmuştu baya demekki senin icerde birikim yapmış. İnşallah seninde düzelir ya ameliyata falan gerek kalmasin doğumdan sonra Geçmezse ameliyat olsak bile bebekler çok küçük olucak biz onları kime emanet edicez bn şimdiden bunu düşünür oldum. Annelik bebek rahime düşünce başlıyormus bence erkekler doğumdan sonra kucağına alınca farkına varıyor.

Ben bugün çantayı hazırladım.Çok ağırlaştım artık yürümek bile zor geliyor bana. Her an her şey olabilir diye hazırladım ne olur ne olmaz diye. İki takım ona koydum. Kendime gecelik pijama çamaşır koydum. Onun için bez, krem battaniye, çorap koydum, bu kadar şey yeterli olur sanırım . Eksik ne var sizce?

Sezaryen olacak canım di mi senin?
Ben normali bekleyeceğim bir aksilik olmazsa. O yüzden tarihin belirsiz olması hem çok heyecanlı hem de sıkıcı. İkisi bir arada

Bende okulda bir fincan icmesem uyurum. Caydan tiksindim gebelikte ama kahveyi cok arzuluyorum

Kahve benim bu hamileliğimde en sevdiğim şey. 1 fincan kahveyi pişiren kadar pakettekinin kokusunu bitiriyorum koklamaktan manyak gibi

Kız sen hala oğluna ‘o’ mu diyosun? Ona koydum, onun için koydum

İsmi belli değil mi? Annem de oğlum de alıştır artık kendini.

Kız sen hala oğluna ‘o’ mu diyosun? Ona koydum, onun için koydum

İsmi belli değil mi? Annem de oğlum de alıştır artık kendini.
Ayy hiç farkında değilim. Valla ben buraya her şeyimi yazıyorum ya yakalanma korkum var ondan ismini yazmıyorum yoksa hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ismi belli

Cnm iyi yapmışsın hazırlamak la. Hazır dursun bi zararı olmaz. Aksine gün geçtikçe agirlasiyoruz sonra hiç yapamiycaz. Ben daha o aşamaya geçmedim ama bebisin herseyini yikadim. Hafta sonu da eşim ütü yapıcak. Benim bel açıklığı var bide şimdi gebelikden dolayi daha fazla hissettiriyor kendini . O yüzden ayakta fazla kalamiyorum fazla oturamiyorum da direk belime vuruyor. Sağlıkla kavusalim hayirlisiyla da bunların hepsi geçer. Cantana kendin için emzirme sütyen atlet Depend bez ve gogus ucu icin krem de koy istersen bir de hırka doğumdan sonra çok usunuyor diyorlar.

Ayy hiç farkında değilim. Valla ben buraya her şeyimi yazıyorum ya yakalanma korkum var ondan ismini yazmıyorum yoksa hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ismi belli

İlk gebeliğimde benim kızım yavrum falan diye sevmem seslenmem falan çok zor olmuştu bi garip gelmişti dilime, doğduktan sonra anlamıştım olanı biteni. Ama bunda cinsiyeti öğrenene kadar kuzum sonra hep adıyla sevdim/sevdik/seviyoruz, herkeste alıştı hemen.

İfşa olmazsın korkma ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım

Cnm ya güldürdun beni bu halimle. Allah da seni guldursun.

Ay hep gülelim hepimizde inşallah canım

Hemoroid hamilelikte maalesef en başa bela dert, sana da çok çok geçmiş olsun, Asel09 de sende gebelik sonrası inşallah ameliyat vs gerek kalmadan kendiliğinden kurtulursunuz bu illetten.

Ay evet kendime şal hırka felan koymadım sağolasın. Depend külot nasıl peki? Alttan dikişim olursa giyinmek zor olmaz mı? Göğüs kremi almadım şimdiden kullansam daha iyi olur sanırım. Zaten göğüs uçlarım da küçük inşallah emdiği zaman çıkar .

anammmm en rahat konuşan da ben galiba yaşadığım yere kadar yazmışlığım var.Allah beni neyapmasın

Zaten karnımı felan sevemiyorum tuhaf geliyor. Bazen banyoya girince felan seviyorum ya da tek kalınca

Amin cnm inşallah tsk ederim gerçekten zor mus başa gelince anlıyor insan. Rabbim daha büyük dert vermesin ameliyatsız atlatalim inşallah Asel09 da bende...

Bişey değil cnm ne demek. Cnm banada arkadaş söyledi kanama fazla olursa sadece orkid yeterli olmayabilir. külot gibi giyiyormussun ama bende daha almadım cantayi hazırlarken alicam. Bnm sezaryen olucak büyük ihtimalle. Olmadı normal hasta bezi alırsın içine hangisi sinerse . Göğüs ucu kremi doğumdan 2 hafta önce başla ben öyle yapıcam sonra acidan eziyet cekmeyelim onlemimizi alalım da... Göğüs uçların için endişe etme bence bebek emmeye başlasın çıkar diye düşünüyorum.

Zaten karnımı felan sevemiyorum tuhaf geliyor. Bazen banyoya girince felan seviyorum ya da tek kalınca
Ben evde gündüz yalnız olduğum için seviyorum konuşuyorum kızımla hareketlerini hissetmek apayrı bi duygu zaten. Sen evde yalnız olmadığın için rahat olamıyor sun sanırım. karın için evet aynada bakınca pek estetik görünmesede sonuçta içimizde bi can taşıyoruz. Bence ayrı bi güzelliği var .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aynen canım gerçekten hadi annem kaynanam falan var yanımda allahtan ama ilgilenememek çok koyar inşallah geçse bebeklerimiz biraz büyüdükten sonra ne olacaksa olsa böyle bi acı yokmuş gerçekten. Çatı kemiği ağrısı çekerken acıyor yürüyemiyorum diyordum bu ondan bin kat kötüymüş. Benim hiç kanamam olmadı bişey olmadı bi anda çıktı dediğin gibi içerde büyümüş bi anda fırladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…