2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Brave and beautiful tastamam dediğin gibi belirsiz olması rahat oluyor aslında. İlk kızımda gece yattım hiçbir şeyim yok, sabah 6'da kalktım sancım var. Bana deselerdi ki sabaha doğuracaksın, 1 saniye dalamazdım muhtemelen. Hayırlısı bakalım, vakit yaklaşsın da belli mi olur belki benim de sezaryene döner aksilik olursa. İnşallah olmaz öyle bir şey, doğurmak istiyorum ben

anammmm en rahat konuşan da ben galiba yaşadığım yere kadar yazmışlığım var.Allah beni neyapmasın

Yok kız ben de rahatım. Doktoruma kadar yazdım

Ben ilk doğumda almıştım o külot bezlerden. Hiç işime yaramadı, daha doğrusu gerek olmadı. Ama herkesin kanaması farklı olabilir. Ben bu sefer en büyük boy ped aldım 2 paket. Çok ihtiyacım olursa eşim hemen alır getirir hastam bezi denen şeyden. Ped kalsa sonra da kullanılır ama o külot bezler boşa para, kalıyor kenarda.

İnşallah canım ya dua edin dünyam karardı resmen çok fena allah kimseye yaşatmasın çok güzel hayallerim vardı hamilelik fotoğrafı çektirecektim albüm için bu gidişle çok zor olacak sanırım zaten özendiğim bişey olmaz benim buna da şükür yinede

İnşallah gerek kalmaz cnm dua edelim birbirimize. Rabbim yavrularimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Maşallah bebisine canim. Sanada çok geçmiş olsun umarim ilaçların iyi gelir ameliyata da gerek kalmaz

Cnm sen daha tecrubeli sin bu konuda dikkate almak lazım. Bizim ilk olacağı için gereksiz şeyler alma durumu olabilir. Bana da arkadaş söylemişti olmazsa dediğin gibi büyük boy Ped almak daha mantikli.

kendin icin tarak terlik havlu belki kendini iyi hissetmek istersen bir kac makyaj malzemesi ve göğüs ucu kremi almalisin bence ekstradan. Deodorant gibi şeylerde koyanlar oluyormuş canim isteğe bağlı tabi

Maşallah bebisine canim. Sanada çok geçmiş olsun umarim ilaçların iyi gelir ameliyata da gerek kalmaz
Tsk ederim cnm. Umarım gerek kalmaz gerçekten zor bir durum. Rabbim yavrularimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. Onları bizden bizi onlardan mahrum etmeden inşallah...

Cnm sen daha tecrubeli sin bu konuda dikkate almak lazım. Bizim ilk olacağı için gereksiz şeyler alma durumu olabilir. Bana da arkadaş söylemişti olmazsa dediğin gibi büyük boy Ped almak daha mantikli.
kizlar 20 gun önce kuzenim doğumyaptı pedler taşma yapmis kilot bez almış sonra cok iyidi dedi kesinlikle tavsiye etti sizinde aklınızda olsun ben aldim bir paket simdiden

kendin icin tarak terlik havlu belki kendini iyi hissetmek istersen bir kac makyaj malzemesi ve göğüs ucu kremi almalisin bence ekstradan. Deodorant gibi şeylerde koyanlar oluyormuş canim isteğe bağlı tabi

Ay evet terlik onu unuttum. Havlu yerine kağıt havlu ve tuvalet kağıdı koyacağız. Deodorant zararlı diyorlar eve gelince hemen duş felan alabilir miyim acaba? Dikişler engeller mi bilemedim. Yalnız bu dikiş kesin olur mu normal doğumda? Kendimi çok şartladım dikiş olacak diye. Belki de yırtılma olmaz?

Ooo iyi zorlamışsın sınırları ona rağmen iyi çıkmış bence :)))) kız ben kilo vermişim 10 günde 1 kilo. Ama bu bebe önde gidiyo yine. Aç geziyorum :) korkma o besleniyo seni sömürüyo tüm iliklerine kadar :) tatlı yediğinde yanında tsrçınlı süt iç . Kahve ben içiyorum valla 2 günde bir fincan çok seviyorum

Olmayadabiliyormus bazen canım çok sartlandirma kendini depend kilot bez var rahat oluyormus sende al istersen ben aldım kendime. En kötü pamuklu bezle silinirsin canım yapacak birsey yok

Ay demekki bir tek kilo veren ben değilmişim canim bir ayda 2.5 kilo vermişim ya bende sekerden dolayı dikkat ediyim derken, hemde ne sömürüyorlar bizi veletler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…