- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.741
anammmm en rahat konuşan da ben galiba yaşadığım yere kadar yazmışlığım var.Allah beni neyapmasın
Bişey değil cnm ne demek. Cnm banada arkadaş söyledi kanama fazla olursa sadece orkid yeterli olmayabilir. külot gibi giyiyormussun ama bende daha almadım cantayi hazırlarken alicam. Bnm sezaryen olucak büyük ihtimalle. Olmadı normal hasta bezi alırsın içine hangisi sinerse . Göğüs ucu kremi doğumdan 2 hafta önce başla ben öyle yapıcam sonra acidan eziyet cekmeyelim onlemimizi alalım da... Göğüs uçların için endişe etme bence bebek emmeye başlasın çıkar diye düşünüyorum.
İnşallah canım ya dua edin dünyam karardı resmen çok fena allah kimseye yaşatmasın çok güzel hayallerim vardı hamilelik fotoğrafı çektirecektim albüm için bu gidişle çok zor olacak sanırımAy hep gülelim hepimizde inşallah canım
Hemoroid hamilelikte maalesef en başa bela dert, sana da çok çok geçmiş olsun,Asel09 de sende gebelik sonrası inşallah ameliyat vs gerek kalmadan kendiliğinden kurtulursunuz bu illetten.
İnşallah gerek kalmaz cnm dua edelim birbirimize. Rabbim yavrularimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Aynen canım gerçekten hadi annem kaynanam falan var yanımda allahtan ama ilgilenememek çok koyar inşallah geçse bebeklerimiz biraz büyüdükten sonra ne olacaksa olsa böyle bi acı yokmuş gerçekten. Çatı kemiği ağrısı çekerken acıyor yürüyemiyorum diyordum bu ondan bin kat kötüymüş. Benim hiç kanamam olmadı bişey olmadı bi anda çıktı dediğin gibi içerde büyümüş bi anda fırladı
Hadi ya sen o zaman drla görüş canım bir muayene etsin yakın zamanda bakmadiysaYastık da koyuyorum canım, ama dönmek için üstte kalan bacağımı açmaya çalıştığım an sanki orayı kesiyolar gibi acıyo çok fena...
İnşallah canım yaİnşallah gerek kalmaz cnm dua edelim birbirimize. Rabbim yavrularimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Maşallah bebisine canim. Sanada çok geçmiş olsun umarim ilaçların iyi gelir ameliyata da gerek kalmazSlm kizlar. Bizimde bugün dr kontrolumuz vardı çok şükür kızım iyi hersey yolunda dedi dr umuz. Fakat hemoroid ten dolayi genel cerrahi ye gönderdi. Çok utandımAfedersiniz içeriye ittirdi . Rabbim kimsenin başına vermesin zor şeyler. Ama daha kotusunu de yasatmasin hiçbirimize. Proctolog diye bir merhem ve daflon diye bir antibiyotik verdi 3 gun kullan dedi inşallah bi daha tekrarlamaz. Eğer Geçmezse doğum sonrası ameliyat diye söyledi umarım gerek kalmaz böyle bişeye. Çünkü ameliyatı nin zor olduğunu duymuştum. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar uzun oldu helal edin hakkınızi.
Cnm sen daha tecrubeli sin bu konuda dikkate almak lazım. Bizim ilk olacağı için gereksiz şeyler alma durumu olabilir. Bana da arkadaş söylemişti olmazsa dediğin gibi büyük boy Ped almak daha mantikli.Brave and beautiful tastamam dediğin gibi belirsiz olması rahat oluyor aslında. İlk kızımda gece yattım hiçbir şeyim yok, sabah 6'da kalktım sancım var. Bana deselerdi ki sabaha doğuracaksın, 1 saniye dalamazdım muhtemelen. Hayırlısı bakalım, vakit yaklaşsın da belli mi olur belki benim de sezaryene döner aksilik olursa. İnşallah olmaz öyle bir şey, doğurmak istiyorum ben
İnşallah gönlündeki gibi olur cnm. Sağlıkla kucaklarsin yavrunu.
Yok kız ben de rahatım. Doktoruma kadar yazdım
Ben ilk doğumda almıştım o külot bezlerden. Hiç işime yaramadı, daha doğrusu gerek olmadı. Ama herkesin kanaması farklı olabilir. Ben bu sefer en büyük boy ped aldım 2 paket. Çok ihtiyacım olursa eşim hemen alır getirir hastam bezi denen şeyden. Ped kalsa sonra da kullanılır ama o külot bezler boşa para, kalıyor kenarda.
kendin icin tarak terlik havlu belki kendini iyi hissetmek istersen bir kac makyaj malzemesi ve göğüs ucu kremi almalisin bence ekstradan. Deodorant gibi şeylerde koyanlar oluyormuş canim isteğe bağlı tabiBen bugün çantayı hazırladım.Çok ağırlaştım artık yürümek bile zor geliyor bana. Her an her şey olabilir diye hazırladım ne olur ne olmaz diye. İki takım ona koydum. Kendime gecelik pijama çamaşır koydum. Onun için bez, krem battaniye, çorap koydum, bu kadar şey yeterli olur sanırım . Eksik ne var sizce?
Tsk ederim cnm. Umarım gerek kalmaz gerçekten zor bir durum. Rabbim yavrularimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. Onları bizden bizi onlardan mahrum etmeden inşallah...Maşallah bebisine canim. Sanada çok geçmiş olsun umarim ilaçların iyi gelir ameliyata da gerek kalmaz
bende istemem ifşa olmayı ama bi an gaza gelip dökülmeler olduamannn napiyim geçmişi silemediğimize göre
kizlar 20 gun önce kuzenim doğumyaptı pedler taşma yapmis kilot bez almış sonra cok iyidi dedi kesinlikle tavsiye etti sizinde aklınızda olsun ben aldim bir paket simdidenCnm sen daha tecrubeli sin bu konuda dikkate almak lazım. Bizim ilk olacağı için gereksiz şeyler alma durumu olabilir. Bana da arkadaş söylemişti olmazsa dediğin gibi büyük boy Ped almak daha mantikli.
kendin icin tarak terlik havlu belki kendini iyi hissetmek istersen bir kac makyaj malzemesi ve göğüs ucu kremi almalisin bence ekstradan. Deodorant gibi şeylerde koyanlar oluyormuş canim isteğe bağlı tabi
Cok yedim canm cikolata kiymali makarna dolu dolu tabak turk kahvesi bu arada icebiliyor muyuz?onu da ictim. Ya hic kilo almadim 3 haftadir ondan acaba cocuk beslenmiyor mu korkusu da yasiyorum. Bu zamana da kadar hala 5.5 kilo aldim. Sanirim ben kilo veriyorum o mu aliyor ya da ne oluyor anlamadim ondan yiyeyim dedim ama dedigin gibi tobe azar azar yicem yaramazliga gerek yok
Oo ona bakarsan ben kvle neleri yazıyorum buraya ifşa olsam sen düşün yani:))Ayy hiç farkında değilim. Valla ben buraya her şeyimi yazıyorum ya yakalanma korkum var ondan ismini yazmıyorum yoksa hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ismi belli
anammmm en rahat konuşan da ben galiba yaşadığım yere kadar yazmışlığım var.Allah beni neyapmasın
Valla canım sen mi ben mi? Suan aynı şeyi ben düşünüyorumanammmm en rahat konuşan da ben galiba yaşadığım yere kadar yazmışlığım var.Allah beni neyapmasın
Olmayadabiliyormus bazen canım çok sartlandirma kendini depend kilot bez var rahat oluyormus sende al istersen ben aldım kendime. En kötü pamuklu bezle silinirsin canım yapacak birsey yokAy evet terlik onu unuttum. Havlu yerine kağıt havlu ve tuvalet kağıdı koyacağız. Deodorant zararlı diyorlar eve gelince hemen duş felan alabilir miyim acaba? Dikişler engeller mi bilemedim. Yalnız bu dikiş kesin olur mu normal doğumda? Kendimi çok şartladım dikiş olacak diye. Belki de yırtılma olmaz?
Ay demekki bir tek kilo veren ben değilmişim canimOoo iyi zorlamışsın sınırları ona rağmen iyi çıkmış bence :)))) kız ben kilo vermişim 10 günde 1 kilo. Ama bu bebe önde gidiyo yine. Aç geziyorum :) korkma o besleniyo seni sömürüyo tüm iliklerine kadar :) tatlı yediğinde yanında tsrçınlı süt iç . Kahve ben içiyorum valla 2 günde bir fincan çok seviyorum
Amin inşallah canımTsk ederim cnm. Umarım gerek kalmaz gerçekten zor bir durum. Rabbim yavrularimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize. Onları bizden bizi onlardan mahrum etmeden inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?