2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım bende 30. Haftamdayım benim bebeğinde suyu azmış banada bol bol su iç dedi takipte kalacaksın dedi

Hadi ya sen o zaman drla görüş canım bir muayene etsin yakın zamanda bakmadiysa

Geldik hastaneye açılmam yok, suyum iyi şükür, bi de nst ye bağlandım onu bekliyorum... ama rahatladım tabi eve nasıl döneriz onu bilmiyorum Ankara bembeyaz oldu yollar falan tutmuştu biz daha gelirken...

Bebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah . Ben sırt almamaya karar verdim ya, omuzdan geniş çanta alacağım. Zaten nereye gitsem ya kv ya da eşim yanımda oluyor sırt çantası yerine her yerde kullanabileceğim şık ve rahat çanta almak istiyorum.

Geldik hastaneye açılmam yok, suyum iyi şükür, bi de nst ye bağlandım onu bekliyorum... ama rahatladım tabi eve nasıl döneriz onu bilmiyorum Ankara bembeyaz oldu yollar falan tutmuştu biz daha gelirken...
isalalh nstde iyi cikar canım rahatlarsın. Evet az once eşimde kar fotoğrafı gonderdi ankaradan

Sağol canım ben sürekli sırt cantasi kullandığımız için bana sirt daha rahat geliyor. O biraz zevk veya rahatlık mevzusu canım

Cok sukur cnm rahatlamissindir artık bizim bi dahaki randevu ayin 25 inde ozmn kadar rahat durabilirsem bekliycem inşallah.

Güle güle kullan canım :)) sırt çantasına e bebeğin sitesinde bakmıştım orada rengi daha güzel duruyor sanki
Ben çoktan yıkayıp utuledim sifonyerine yerlestirdim bile canım ama hastane çantası hazır değil tabi
Maşallah canım sen halletmişsin erkenden

Bende her gun bir fincan iciyorum orta seker ama sekeri cikariyor mu diye de merak ettim. Sinirlari zorladim şükür cok yuksek çıkmadı. Bakalim yarin ilac yazdirmaya gidecem kontrol hakkim da var ultrasyonda bakarsa gorucem bebegimi ne durumda beslenmis mi?

kizlar 20 gun önce kuzenim doğumyaptı pedler taşma yapmis kilot bez almış sonra cok iyidi dedi kesinlikle tavsiye etti sizinde aklınızda olsun ben aldim bir paket simdiden

Az önce de dediğim gibi, kimsenin kanaması başkasına benzemez. Ben ilk doğumumda gereksiz olduğunu düşündüğüm için bu sefer almayı düşünmüyorum. Ama ilk doğumunu yapacak ve ben her istediğim şeyi bulamam hemen şıp diye diyenler alsın koysun çantasına canım en fazla para ziyan olur yoksa ne zararı olacak

Deodorant alma bence yanına. Yeni doğmuş yavrun senin kokunu alsın.
Dikişler konusunda da bu kadar peşin canını sıkma. İlk doğumda vardı benim dikişim ama bunda elimizden geleni yapcaz dikişsiz olması için dedi doktorum. Bakalım ona güveniyorum ama gerekirse de olsun çok problem değil. Doğum bittikten sonra inan dikiş falan vız geliyor insana. Öyle dayanılmayacak ağrılar da olmuyor. Olursa içer ağrı kesicini yatarsın.
Ben doğumdan sonra 'ilk tuvalete girdiğimde ne yapacağım çok canım yanacak' falan diye düşünmüştüm ama ne idrar sebebi ile dikişlerde yanma yaşadım ne de büyük tuvaletimde sıkıntı oldu. Bol su içmek ve kabız olmamak çok önemli o dönemde.
Dikiş duş almaya engel falan da olmuyor. Ben cuma 16.30'da doğum yapmıştım. Ertesi gün sabah 10'da çıkmıştık hastaneden. Eve geldim direk duşa girdim. Daha doğumun üstünden 1 gün geçmemişti düşün. Duşta ağladığımı hatırlıyorum ama, yanımda bekleyen annem "noldu şimdi niye ağlıyorsun" demişti de "çektiğim acılara ağlıyorum" demiştim
Ne günlerdi ya valla yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçmeyen hiçbir şey kalmıyor. Ne manevi şeyler ne fiziksel acılar hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor. O yüzden güzelin, iyinin kıymetini bilmek için kötü şeylerin de sonuna kadar hissederek yaşanması gerektiğini düşünürüm hep. Zorluğun arkasından gelen huzurun tadı hiçbir şeyde yok çünkü.

iyi günlerde kullanın inşallah canm,bende değiştirip bundan aldımEki Görüntüle 2214941

Güzel günlerde kullanın kızlar, hepsi çok güzel.

Hadi gözün aydın için rahatlamış. Nst de iyi çıkar korkma hiç.
Ankara göz kırpıyor yarın kar tatiline. 6 saat dersim var, tatil olsa da evde dinlensem

isalalh nstde iyi cikar canım rahatlarsın. Evet az once eşimde kar fotoğrafı gonderdi ankaradan

İyiyiz Allaha şükür. Bu haftalardan sonra yeni bir şey hissedersen veya hissettiğin sancı ağrı acı artarsa hemen gel, ilk gebeliğin olduğu için anlayamazsın, iyi yapmışsın dediler....

Cok sukur cnm rahatlamissindir artık bizim bi dahaki randevu ayin 25 inde ozmn kadar rahat durabilirsem bekliycem inşallah.

Gene azaldı, iki hafta oldu, eskiden 1 ay hiç beklenmiyordu. Rahatladım tabi ya ama iyi ki de gitmişim, bu haftalardan sonra en ufak değişiklikte gel anlayamayabilirsin dediler. Doğru ölçtüyse nöbetçi Dr, 41 cm olmuşuz :)

Merhaba güzel annisler uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi . Az zamanımız kaldı miniklere kavuşmaya . Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah . Hastane çantalarından bahsedilmiş Size bir sorum olacak . Bebek için ilk kıyafet olarak tulum koymayı planlıyorum içine kısa citcitli body az olmaz mı ayrıca uzun kollu iclik ve patikli giydirmeye gerek var mı . Hastaneler genellikle sıcak oluyor ama kızım ağustos bebegiydi o yuzden bunda acemiyim .

Güle güle kullan canım :)) sırt çantasına e bebeğin sitesinde bakmıştım orada rengi daha güzel duruyor sanki

Maşallah canım sen halletmişsin erkenden
Aynen canım e bebekten aldım bildiğin gri renk lacivertide vardı o hosumuza gitmedi. Ama bölmeli falan güzel kullanışlı birseye benziyor. Umarım memnunda kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…