- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.761
Ben çoktan yıkayıp utuledim sifonyerine yerlestirdim bile canım ama hastane çantası hazır değil tabiŞu Ocak ayına girsekte çantamızı hazırlasak cicilerimizi yıkasak ütülesek en zevkli kısma gelsek bir an önce
Canım bende 30. Haftamdayım benim bebeğinde suyu azmış banada bol bol su iç dedi takipte kalacaksın dediGünaydınlar kızlar hastaneden gelyruzz tam 31+0 1682 gram olmuşuz doktor normal dedi kılosu ne iri ne zayıfmış kuzum, ama suyum azmış haftaya tekrar randevu verdi gunde en az iki lıtre su iç dedi Suyu artırmak için başka ne yapabilirim
Hadi ya sen o zaman drla görüş canım bir muayene etsin yakın zamanda bakmadiysa
Bebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.
Sende gule güle kullan canim. Seninkinin bir benzeride vardı aldigimiz yerde eşim bunu alalım bende takarım dedi:))iyi günlerde kullanın inşallah canm,bende değiştirip bundan aldımEki Görüntüle 2214941
isalalh nstde iyi cikar canım rahatlarsın. Evet az once eşimde kar fotoğrafı gonderdi ankaradanGeldik hastaneye açılmam yok, suyum iyi şükür, bi de nst ye bağlandım onu bekliyorum... ama rahatladımtabi eve nasıl döneriz onu bilmiyorum Ankara bembeyaz oldu yollar falan tutmuştu biz daha gelirken...
Sağol canım ben sürekli sırt cantasi kullandığımız için bana sirt daha rahat geliyor. O biraz zevk veya rahatlık mevzusu canımHayırlı olsun güle güle kullanın inşallah . Ben sırt almamaya karar verdim ya, omuzdan geniş çanta alacağım. Zaten nereye gitsem ya kv ya da eşim yanımda oluyor sırt çantası yerine her yerde kullanabileceğim şık ve rahat çanta almak istiyorum.
Güle güle kullanın cnm. Hayırlı günlerde inşallah...Bebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.
Cok sukur cnm rahatlamissindir artıkGeldik hastaneye açılmam yok, suyum iyi şükür, bi de nst ye bağlandım onu bekliyorum... ama rahatladımtabi eve nasıl döneriz onu bilmiyorum Ankara bembeyaz oldu yollar falan tutmuştu biz daha gelirken...
Amin canım inşallahGüle güle kullanın cnm. Hayırlı günlerde inşallah...
Güle güle kullan canım :)) sırt çantasına e bebeğin sitesinde bakmıştım orada rengi daha güzel duruyor sankiBebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.
Maşallah canım sen halletmişsin erkendenBen çoktan yıkayıp utuledim sifonyerine yerlestirdim bile canım ama hastane çantası hazır değil tabi
Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım bende trendyoldan puma nın sırt çantasını sipariş vermiştim inşaallah kullanışlı olurBebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.
Bende her gun bir fincan iciyorum orta seker ama sekeri cikariyor mu diye de merak ettim. Sinirlari zorladim şükür cok yuksek çıkmadı. Bakalim yarin ilac yazdirmaya gidecem kontrol hakkim da var ultrasyonda bakarsa gorucem bebegimi ne durumda beslenmis mi?Ooo iyi zorlamışsın sınırları ona rağmen iyi çıkmış bence :)))) kız ben kilo vermişim 10 günde 1 kilo. Ama bu bebe önde gidiyo yine. Aç geziyorum :) korkma o besleniyo seni sömürüyo tüm iliklerine kadar :) tatlı yediğinde yanında tsrçınlı süt iç . Kahve ben içiyorum valla 2 günde bir fincan çok seviyorum
kizlar 20 gun önce kuzenim doğumyaptı pedler taşma yapmis kilot bez almış sonra cok iyidi dedi kesinlikle tavsiye etti sizinde aklınızda olsun ben aldim bir paket simdiden
Ay evet terlik onu unuttum. Havlu yerine kağıt havlu ve tuvalet kağıdı koyacağız. Deodorant zararlı diyorlar eve gelince hemen duş felan alabilir miyim acaba? Dikişler engeller mi bilemedim. Yalnız bu dikiş kesin olur mu normal doğumda? Kendimi çok şartladım dikiş olacak diye. Belki de yırtılma olmaz?
Bebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.
iyi günlerde kullanın inşallah canm,bende değiştirip bundan aldımEki Görüntüle 2214941
Geldik hastaneye açılmam yok, suyum iyi şükür, bi de nst ye bağlandım onu bekliyorum... ama rahatladımtabi eve nasıl döneriz onu bilmiyorum Ankara bembeyaz oldu yollar falan tutmuştu biz daha gelirken...
isalalh nstde iyi cikar canım rahatlarsın. Evet az once eşimde kar fotoğrafı gonderdi ankaradan
Cok sukur cnm rahatlamissindir artıkbizim bi dahaki randevu ayin 25 inde ozmn kadar rahat durabilirsem bekliycem inşallah.
Beşiğiniz cok guzel mşş canm nerden ve ne kadara aldnz canımBebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.
Aynen canım e bebekten aldım bildiğin gri renk lacivertide vardı o hosumuza gitmedi. Ama bölmeli falan güzel kullanışlı birseye benziyor. Umarım memnunda kalırızGüle güle kullan canım :)) sırt çantasına e bebeğin sitesinde bakmıştım orada rengi daha güzel duruyor sanki
Maşallah canım sen halletmişsin erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?