2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Teşekkür ederim canım. Valla kv kp yanında doğum yapacagimdan esimde olamayacağından aldim kenara koydum isteyemem ben öyle seyleri onlardan çünkü

Kızlar gecen doktora gittim kontrole karnı 35. Hafta da kafası 36. Haftada filan dedi bu erken dogum sebep olurmu ama acılmam filan yok normal dogum olacak gidişat onu gösteriyor yürüyüş verdi her gün ben ama 33. Yeni doldurdum bilemedim vallahi

Canım aynısı bende de var Çok fenayım yataktan kalkarken hele daha çok agrıyor.

Tamam canım araştırayım. Bu geçen birşey değil ama ama en azından agrın bitse rahatlasan keşke.

Günaydın canım. İlerde olması dogum tarihi değiştirmiyor canım. Zamannda doğurursun merak etme. Yürüyüş önemli düzenli yapmaya çalış .

Günaydın hanımlar.

Doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izne çıkacak olsanız, maddi olarak ihtiyacınız da olmasa 37'ye kadar çalışır mısınız? Ayrıca 8 haftalık doğum sonrası iznimin ardına birikmiş 40 günlük yıllık izninizi de kullanacak olsanız? İşim rahat, servisle gidip geliyorum ama yine de çok kararsızım. Bana bir akıl verin hanımlar.

çokta farketmeyecek gibi ama en en son ücretsiz izin biterken ikisinde de hangi ay işe başlaman gerektiğine bak. mesela biri mart biri nisana denk gelecekse aktar. çocuğu nisanda bakıcıya/kreşe bırakmak daha iyi olabilir.

Yani ben çalışma taraftarıyım. Evde vakit geçmiyor. Zaten ayrıldıktan 3 hafta ortalama boşsun :) Ama bu günlerimi iyi değerlendiriyim iyice gezeyim diyorsan ayrıl tabiki:)

5 hafta kullanırsam haziranda iznim bitiyor, kullanmazsam mayısta.

Yani ben çalışma taraftarıyım. Evde vakit geçmiyor. Zaten ayrıldıktan 3 hafta ortalama boşsun :) Ama bu günlerimi iyi değerlendiriyim iyice gezeyim diyorsan ayrıl tabiki:)
Yok yahu ne gezmesi, yatmayı düşünüyorum. Gönlüm çalışmaktan yana da bazen ne gerek var da diyorum.

5 hafta kullanırsam haziranda iznim bitiyor, kullanmazsam mayısta.

Yok yahu ne gezmesi, yatmayı düşünüyorum. Gönlüm çalışmaktan yana da bazen ne gerek var da diyorum.
oo hele öyle hiç geçmez Canım paşa gönlün nasıl isterse. Ben 4 ay sonra işe başlayacağım için bir gün bile önemli.

Canım sen yanında bulundur yine belli olmaz yenidoğan bebekler üşür genelde malum kış ayındayız duruma göre giydirmek zorunda kalabilirsin eksiksiz gitmektense herşeyin yanında bulunsun duruma göre kullanır veya kullanmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…