- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.781
Sağol canım içi genisse neden kullanışlı olmasın. Evde birsuru spor cantasi var sıkıldıkça degistirirm bende onlarlaGüle güle sağlıklı günlerde kullan canım bende trendyoldan puma nın sırt çantasını sipariş vermiştim inşaallah kullanışlı olur
e bebekten aldık 280e aldık kv evinde olunca burda koyacak birşeyimiz olmadığından alalim dedik çok amaçlı ilerde koltuk gibi oluyor mama sandalyesi gibi kullanırım artıkBeşiğiniz cok guzel mşş canm nerden ve ne kadara aldnz canım
Teşekkür ederim canım. Valla kv kp yanında doğum yapacagimdan esimde olamayacağından aldim kenara koydum isteyemem ben öyle seyleri onlardan çünküAz önce de dediğim gibi, kimsenin kanaması başkasına benzemez. Ben ilk doğumumda gereksiz olduğunu düşündüğüm için bu sefer almayı düşünmüyorum. Ama ilk doğumunu yapacak ve ben her istediğim şeyi bulamam hemen şıp diye diyenler alsın koysun çantasına canım en fazla para ziyan olur yoksa ne zararı olacak
Deodorant alma bence yanına. Yeni doğmuş yavrun senin kokunu alsın.
Dikişler konusunda da bu kadar peşin canını sıkma. İlk doğumda vardı benim dikişim ama bunda elimizden geleni yapcaz dikişsiz olması için dedi doktorum. Bakalım ona güveniyorum ama gerekirse de olsun çok problem değil. Doğum bittikten sonra inan dikiş falan vız geliyor insana. Öyle dayanılmayacak ağrılar da olmuyor. Olursa içer ağrı kesicini yatarsın.
Ben doğumdan sonra 'ilk tuvalete girdiğimde ne yapacağım çok canım yanacak' falan diye düşünmüştüm ama ne idrar sebebi ile dikişlerde yanma yaşadım ne de büyük tuvaletimde sıkıntı oldu. Bol su içmek ve kabız olmamak çok önemli o dönemde.
Dikiş duş almaya engel falan da olmuyor. Ben cuma 16.30'da doğum yapmıştım. Ertesi gün sabah 10'da çıkmıştık hastaneden. Eve geldim direk duşa girdim. Daha doğumun üstünden 1 gün geçmemişti düşün. Duşta ağladığımı hatırlıyorum ama, yanımda bekleyen annem "noldu şimdi niye ağlıyorsun" demişti de "çektiğim acılara ağlıyorum" demiştim
Ne günlerdi ya valla yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçmeyen hiçbir şey kalmıyor. Ne manevi şeyler ne fiziksel acılar hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor. O yüzden güzelin, iyinin kıymetini bilmek için kötü şeylerin de sonuna kadar hissederek yaşanması gerektiğini düşünürüm hep. Zorluğun arkasından gelen huzurun tadı hiçbir şeyde yok çünkü.
Güzel günlerde kullanın kızlar, hepsi çok güzel.
Hadi gözün aydın için rahatlamış. Nst de iyi çıkar korkma hiç.
Ankara göz kırpıyor yarın kar tatiline. 6 saat dersim var, tatil olsa da evde dinlensem
Hadi ya bunu bildiğim iyi oldu çünkü normaldir diyip gitmemezlik yaparım.İyiyiz Allaha şükür. Bu haftalardan sonra yeni bir şey hissedersen veya hissettiğin sancı ağrı acı artarsa hemen gel, ilk gebeliğin olduğu için anlayamazsın, iyi yapmışsın dediler....
Evt canım içi geniş baya gözü var. Aynen artık duruma göre ayarlarız kendimizi bebişlerimizi sağlıkla alalımda kucaklarımıza inşaallahSağol canım içi genisse neden kullanışlı olmasın. Evde birsuru spor cantasi var sıkıldıkça degistirirm bende onlarla
Canım aynısı bende de varArkadaşlar, benim çatı kemiklerim 1 haftadır çoook acıyo, çürümüş gibi... Sabahları yataktan kalkarken ilk başta yürüyemiyorum acıdan. Bir de otururken falan bacağımı kaldırırsam, gece dönerken çoook acıyor. Bu kadar normal mi?
Tamam canım araştırayım. Bu geçen birşey değil ama ama en azından agrın bitse rahatlasan keşke.Aman allah korusun canım inşallah olmasın ben normal doğumdan çok korktum geçse bile bidaha olursa diye sezaryen oluvereyim diyorum. Mevlüt topaç diye bi adammış canım hemoroidde bir numara dediler sende bi araştır canım lazer yapıyomuş zaten belden uyuşturupta aynı gün normal hayatına dönüyormuşsun. Çok zor bişey benim hiç küçülmüyor da büyümüyor da nasıl patlıcak bilemiyorum sarı suya oturuyorum o falan çok fena yakıyor ya
Günaydın canım. İlerde olması dogum tarihi değiştirmiyor canım. Zamannda doğurursun merak etme. Yürüyüş önemli düzenli yapmaya çalış .Kızlar gecen doktora gittim kontrole karnı 35. Hafta da kafası 36. Haftada filan dedi bu erken dogum sebep olurmu ama acılmam filan yok normal dogum olacak gidişat onu gösteriyor yürüyüş verdi her gün ben ama 33. Yeni doldurdum bilemedim vallahi
Günaydın hanımlar.
Doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izne çıkacak olsanız, maddi olarak ihtiyacınız da olmasa 37'ye kadar çalışır mısınız? Ayrıca 8 haftalık doğum sonrası iznimin ardına birikmiş 40 günlük yıllık izninizi de kullanacak olsanız? İşim rahat, servisle gidip geliyorum ama yine de çok kararsızım. Bana bir akıl verin hanımlar.
Yani ben çalışma taraftarıyım. Evde vakit geçmiyor. Zaten ayrıldıktan 3 hafta ortalama boşsun :) Ama bu günlerimi iyi değerlendiriyim iyice gezeyim diyorsan ayrıl tabiki:)Günaydın hanımlar.
Doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izne çıkacak olsanız, maddi olarak ihtiyacınız da olmasa 37'ye kadar çalışır mısınız? Ayrıca 8 haftalık doğum sonrası iznimin ardına birikmiş 40 günlük yıllık izninizi de kullanacak olsanız? İşim rahat, servisle gidip geliyorum ama yine de çok kararsızım. Bana bir akıl verin hanımlar.
Aynen bari agrı acı bitse doğuma kadar sonrasında hemen çaresine bakarız zatenTamam canım araştırayım. Bu geçen birşey değil ama ama en azından agrın bitse rahatlasan keşke.
5 hafta kullanırsam haziranda iznim bitiyor, kullanmazsam mayısta.çokta farketmeyecek gibi ama en en son ücretsiz izin biterken ikisinde de hangi ay işe başlaman gerektiğine bak. mesela biri mart biri nisana denk gelecekse aktar. çocuğu nisanda bakıcıya/kreşe bırakmak daha iyi olabilir.
Yok yahu ne gezmesi, yatmayı düşünüyorum. Gönlüm çalışmaktan yana da bazen ne gerek var da diyorum.Yani ben çalışma taraftarıyım. Evde vakit geçmiyor. Zaten ayrıldıktan 3 hafta ortalama boşsun :) Ama bu günlerimi iyi değerlendiriyim iyice gezeyim diyorsan ayrıl tabiki:)
oo hele öyle hiç geçmez5 hafta kullanırsam haziranda iznim bitiyor, kullanmazsam mayısta.
Yok yahu ne gezmesi, yatmayı düşünüyorum. Gönlüm çalışmaktan yana da bazen ne gerek var da diyorum.
Sanırım ben de devam edeceğim, evde vakit hiç geçmez gibi.oo hele öyle hiç geçmezCanım paşa gönlün nasıl isterse. Ben 4 ay sonra işe başlayacağım için bir gün bile önemli.
5 hafta kullanırsam haziranda iznim bitiyor, kullanmazsam mayısta.
Canım sen yanında bulundur yine belli olmaz yenidoğan bebekler üşür genelde malum kış ayındayız duruma göre giydirmek zorunda kalabilirsin eksiksiz gitmektense herşeyin yanında bulunsun duruma göre kullanır veya kullanmazsınMerhaba güzel annisler uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi . Az zamanımız kaldı miniklere kavuşmaya . Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah . Hastane çantalarından bahsedilmiş Size bir sorum olacak . Bebek için ilk kıyafet olarak tulum koymayı planlıyorum içine kısa citcitli body az olmaz mı ayrıca uzun kollu iclik ve patikli giydirmeye gerek var mı . Hastaneler genellikle sıcak oluyor ama kızım ağustos bebegiydi o yuzden bunda acemiyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?