- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.801
Sağlıkla kullnn inşlh cok guzel bende düşünryme bebekten aldık 280e aldık kv evinde olunca burda koyacak birşeyimiz olmadığından alalim dedik çok amaçlı ilerde koltuk gibi oluyor mama sandalyesi gibi kullanırım artık
https://www.google.com/search?q=e+b...oECA0QAg&biw=360&bih=559#imgrc=RURWn0R2sg3koM:
çalışmamGünaydın hanımlar.
Doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izne çıkacak olsanız, maddi olarak ihtiyacınız da olmasa 37'ye kadar çalışır mısınız? Ayrıca 8 haftalık doğum sonrası iznimin ardına birikmiş 40 günlük yıllık izninizi de kullanacak olsanız? İşim rahat, servisle gidip geliyorum ama yine de çok kararsızım. Bana bir akıl verin hanımlar.
ilk 3 ay kıyafetleri cok cabuk kirleniyor. kusuyor kaka geçiyor. sürekli üst baş değiştiriyosun bide hergün yada 2 günde bir yıkayınca sürekli çamaşır lazım oluyor. aldığın şeyler toplam kac takım ona göre hesapla benim toplam tulumlarla beraber 17-18 takım kadar var heralde bunlar beni 1 hafta idare eder diye düşünüyorum. hediyede gelir.bende takım daha kullanışlı diyorum. ama busefer tulumda aldım baya. çünkü mesela kustugunda sadece üstü kirleniyo sadece üstünü değiştiriyosun. altı kalıyo takımda. ama tulumu komple degıstırıyosun. ama tulumda derli toplu oluyor. biyerlerinden bişeyler çıkmıyor.Kızlar kızımın ilk ay giyeceği kıyaferleri az almışım annem biraz daha al dedi. Ben tulum seviyorum ama takım almak daha kullanışlı oluyormuş siZin fikriniz nedir ?
günaydın canım 2 yıl ücretsiz izin almayı planlıyorum ama 37. Haftaya kadar calısıcam erken doğum riski olmasına karşın çünkü 2 ay evde ruhum daralır zaten çok duygusalım bu aralar kurar dururum birikmiş yıllık izin rapor hepsini kullanıp ondan sonra ayrılırım ücretsize maaşım ne kadar sure islerse kardirGünaydın hanımlar.
Doğumdan sonra 2 yıl ücretsiz izne çıkacak olsanız, maddi olarak ihtiyacınız da olmasa 37'ye kadar çalışır mısınız? Ayrıca 8 haftalık doğum sonrası iznimin ardına birikmiş 40 günlük yıllık izninizi de kullanacak olsanız? İşim rahat, servisle gidip geliyorum ama yine de çok kararsızım. Bana bir akıl verin hanımlar.
Hem tulum hem takım alıyım o zaman.Bizde hediyeler büyük geliyor genelde bide 40’ım çıkmadan da kimse gelmiyor benim için ilk iki aylık kıyafet şart az almışım çünkü:) bana yine alışveriş gözüktü eşim bu durumdan memnun olmayacak kesin:))ilk 3 ay kıyafetleri cok cabuk kirleniyor. kusuyor kaka geçiyor. sürekli üst baş değiştiriyosun bide hergün yada 2 günde bir yıkayınca sürekli çamaşır lazım oluyor. aldığın şeyler toplam kac takım ona göre hesapla benim toplam tulumlarla beraber 17-18 takım kadar var heralde bunlar beni 1 hafta idare eder diye düşünüyorum. hediyede gelir.bende takım daha kullanışlı diyorum. ama busefer tulumda aldım baya. çünkü mesela kustugunda sadece üstü kirleniyo sadece üstünü değiştiriyosun. altı kalıyo takımda. ama tulumu komple degıstırıyosun. ama tulumda derli toplu oluyor. biyerlerinden bişeyler çıkmıyor.
İyi bakmışsın bebise canım ne güzel açılman filan yoksa zamanında gelir canım sıkma canınıKızlar gecen doktora gittim kontrole karnı 35. Hafta da kafası 36. Haftada filan dedi bu erken dogum sebep olurmu ama acılmam filan yok normal dogum olacak gidişat onu gösteriyor yürüyüş verdi her gün ben ama 33. Yeni doldurdum bilemedim vallahi
Aynen canım ne yaptın ailenin yanına gittin miEvt canım içi geniş baya gözü var. Aynen artık duruma göre ayarlarız kendimizi bebişlerimizi sağlıkla alalımda kucaklarımıza inşaallah
Ben bebeğimi buyuturdum canım öyle bir şansım olsaydı. Tercih senin yinedeGünaydın hanımlar.
Sağol canım ilk 6 ay kullanabilir güzel kullanışlı tavsiye ederim canımSağlıkla kullnn inşlh cok guzel bende düşünrym
masallah bebise canım. Kar kârdır bencede ayarlar dr onu:))günaydın bu arada sabah kontrole gittim 29+4 deyim. hersey yolunda. 1560 gram. suyu normal. dogum pozisyonuna geçmiş. ama bnm zaten sezeryan. çalışabilir raporu almak için 2 ocakda 32+3 de gidicem. çünkü 32+0 ım pazar geliyo. ptesi 31 aralık dr belki olmam dedi. 1 ocak tatil. 2 ocakda gel bikaç günden bişey olmaz dedi hem benim içinde daha iyi 3 gün kardayım.
Yaa ne güzelkızımla birlikte girdik bugün muayeneye. ekrandan kardeşini gördü. kalp sesini dinledi. o kadar şakın ve mutluydu ki. sonra karnımı öptü filan. ay o kadar mutlu ve heyecanlı ki hele kız olacak diye o kadar mutlu ki. onu öyle gördükçe iyi ki diyorum.
Günaydın cnm ben 33.haftada izne cikicam erken dogum riskim oldugu icin birde oglum 1.sınıf onlada ilgilenirim bebek olmadan diye düşündüm okumasini hizlandiririm bebek olunca kendi odevlerini yapacak kivama gelir en azindan. 24 nisandan sonra da iznim bitiyor rapor hakkımı kullanıcam karneye kadar sonra seminere bebekle giderim seneye eylül de de rapor alip eylül maasimi alıp ekimde ücretsiz izne cikicam 1 sene kadar. En az 1.5 yasina kadar yanında kalmayi dusunuyorum maddi durum cok elvermese de idare edicez bir sekilde. Senin yerinde olsa kesinlikle en azindan 1 yilda olsa izne cikardim imkanim olsa. Ilk 1 yil güven duygusu icin OnemliGünaydın hanımlar.
Maşallah kuzuyagünaydın bu arada sabah kontrole gittim 29+4 deyim. hersey yolunda. 1560 gram. suyu normal. dogum pozisyonuna geçmiş. ama bnm zaten sezeryan. çalışabilir raporu almak için 2 ocakda 32+3 de gidicem. çünkü 32+0 ım pazar geliyo. ptesi 31 aralık dr belki olmam dedi. 1 ocak tatil. 2 ocakda gel bikaç günden bişey olmaz dedi hem benim içinde daha iyi 3 gün kardayım.
Benimkide erkek olacak diye cok hevesli sanirim hemcins olmalari bu acidan guzel.ama icten ice kiskancaklar belli süre o dengeyi biz kurcaz Allah yardcimiz olsunkızımla birlikte girdik bugün muayeneye. ekrandan kardeşini gördü. kalp sesini dinledi. o kadar şakın ve mutluydu ki. sonra karnımı öptü filan. ay o kadar mutlu ve heyecanlı ki hele kız olacak diye o kadar mutlu ki. onu öyle gördükçe iyi ki diyorum.
Merhaba güzel annisler uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizi . Az zamanımız kaldı miniklere kavuşmaya . Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah . Hastane çantalarından bahsedilmiş Size bir sorum olacak . Bebek için ilk kıyafet olarak tulum koymayı planlıyorum içine kısa citcitli body az olmaz mı ayrıca uzun kollu iclik ve patikli giydirmeye gerek var mı . Hastaneler genellikle sıcak oluyor ama kızım ağustos bebegiydi o yuzden bunda acemiyim .
Teşekkür ederim canım. Valla kv kp yanında doğum yapacagimdan esimde olamayacağından aldim kenara koydum isteyemem ben öyle seyleri onlardan çünkü
Kızlar gecen doktora gittim kontrole karnı 35. Hafta da kafası 36. Haftada filan dedi bu erken dogum sebep olurmu ama acılmam filan yok normal dogum olacak gidişat onu gösteriyor yürüyüş verdi her gün ben ama 33. Yeni doldurdum bilemedim vallahi
Günaydın hanımlar.
Kızlar kızımın ilk ay giyeceği kıyaferleri az almışım annem biraz daha al dedi. Ben tulum seviyorum ama takım almak daha kullanışlı oluyormuş siZin fikriniz nedir ?
günaydın bu arada sabah kontrole gittim 29+4 deyim. hersey yolunda. 1560 gram. suyu normal. dogum pozisyonuna geçmiş. ama bnm zaten sezeryan. çalışabilir raporu almak için 2 ocakda 32+3 de gidicem. çünkü 32+0 ım pazar geliyo. ptesi 31 aralık dr belki olmam dedi. 1 ocak tatil. 2 ocakda gel bikaç günden bişey olmaz dedi hem benim içinde daha iyi 3 gün kardayım.
kızımla birlikte girdik bugün muayeneye. ekrandan kardeşini gördü. kalp sesini dinledi. o kadar şakın ve mutluydu ki. sonra karnımı öptü filan. ay o kadar mutlu ve heyecanlı ki hele kız olacak diye o kadar mutlu ki. onu öyle gördükçe iyi ki diyorum.
Canım sen yanında bulundur yine belli olmaz yenidoğan bebekler üşür genelde malum kış ayındayız duruma göre giydirmek zorunda kalabilirsin eksiksiz gitmektense herşeyin yanında bulunsun duruma göre kullanır veya kullanmazsın
Haklısınız :) Cok sağolun.Günaydın anneler
İlk kızım 24 Ocak doğumlu. İçine uzun kollu çıtlı badi, ayağına çorap, üstüne ayaklı uzun kollu tulum giydirmiştik doğduğunda hastanede. Hastane odaları sıcak üşüyeceğini sanmam. Zaten birkaç takım alacaksın yanına, yelek de al, gerekirse üst üste giydirirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?