2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
çalışmam benimde işim rahat çok da yakın ama sırf bebişe vakit kalsın diye dayanıcam. evden hazırlanıp çıkmak bile yoruyor insanı. ilk hamileliğimde 32 de cıkmıstım.yıllık izin + biraz da ücretsiz kullanmıstım. 7 aylıkken ek gıdaya gectıgınde işe başlamıştım.

Kızlar kızımın ilk ay giyeceği kıyaferleri az almışım annem biraz daha al dedi. Ben tulum seviyorum ama takım almak daha kullanışlı oluyormuş siZin fikriniz nedir ?
ilk 3 ay kıyafetleri cok cabuk kirleniyor. kusuyor kaka geçiyor. sürekli üst baş değiştiriyosun bide hergün yada 2 günde bir yıkayınca sürekli çamaşır lazım oluyor. aldığın şeyler toplam kac takım ona göre hesapla benim toplam tulumlarla beraber 17-18 takım kadar var heralde bunlar beni 1 hafta idare eder diye düşünüyorum. hediyede gelir.bende takım daha kullanışlı diyorum. ama busefer tulumda aldım baya. çünkü mesela kustugunda sadece üstü kirleniyo sadece üstünü değiştiriyosun. altı kalıyo takımda. ama tulumu komple degıstırıyosun. ama tulumda derli toplu oluyor. biyerlerinden bişeyler çıkmıyor.

günaydın bu arada sabah kontrole gittim 29+4 deyim. hersey yolunda. 1560 gram. suyu normal. dogum pozisyonuna geçmiş. ama bnm zaten sezeryan. çalışabilir raporu almak için 2 ocakda 32+3 de gidicem. çünkü 32+0 ım pazar geliyo. ptesi 31 aralık dr belki olmam dedi. 1 ocak tatil. 2 ocakda gel bikaç günden bişey olmaz dedi hem benim içinde daha iyi 3 gün kardayım.

günaydın canım 2 yıl ücretsiz izin almayı planlıyorum ama 37. Haftaya kadar calısıcam erken doğum riski olmasına karşın çünkü 2 ay evde ruhum daralır zaten çok duygusalım bu aralar kurar dururum birikmiş yıllık izin rapor hepsini kullanıp ondan sonra ayrılırım ücretsize maaşım ne kadar sure islerse kardir

Hem tulum hem takım alıyım o zaman.Bizde hediyeler büyük geliyor genelde bide 40’ım çıkmadan da kimse gelmiyor benim için ilk iki aylık kıyafet şart az almışım çünkü:) bana yine alışveriş gözüktü eşim bu durumdan memnun olmayacak kesin:))

İyi bakmışsın bebise canım ne güzel açılman filan yoksa zamanında gelir canım sıkma canını

Ben bebeğimi buyuturdum canım öyle bir şansım olsaydı. Tercih senin yinede

masallah bebise canım. Kar kârdır bencede ayarlar dr onu:))

Reactions: nix
Yaa ne güzel onlar böyle sevinip mutlu oldukça biz daha çok seviniyoruz

Günaydın cnm ben 33.haftada izne cikicam erken dogum riskim oldugu icin birde oglum 1.sınıf onlada ilgilenirim bebek olmadan diye düşündüm okumasini hizlandiririm bebek olunca kendi odevlerini yapacak kivama gelir en azindan. 24 nisandan sonra da iznim bitiyor rapor hakkımı kullanıcam karneye kadar sonra seminere bebekle giderim seneye eylül de de rapor alip eylül maasimi alıp ekimde ücretsiz izne cikicam 1 sene kadar. En az 1.5 yasina kadar yanında kalmayi dusunuyorum maddi durum cok elvermese de idare edicez bir sekilde. Senin yerinde olsa kesinlikle en azindan 1 yilda olsa izne cikardim imkanim olsa. Ilk 1 yil güven duygusu icin Onemli

Maşallah kuzuya benimki hala dönmedi dönmeye de pek niyeti yok gibi Benimde nasıl olsa sezaryen olacak ister dönsün ister dönmesin

Benimkide erkek olacak diye cok hevesli sanirim hemcins olmalari bu acidan guzel.ama icten ice kiskancaklar belli süre o dengeyi biz kurcaz Allah yardcimiz olsun

Günaydın anneler

İlk kızım 24 Ocak doğumlu. İçine uzun kollu çıtlı badi, ayağına çorap, üstüne ayaklı uzun kollu tulum giydirmiştik doğduğunda hastanede. Hastane odaları sıcak üşüyeceğini sanmam. Zaten birkaç takım alacaksın yanına, yelek de al, gerekirse üst üste giydirirsin :)

Teşekkür ederim canım. Valla kv kp yanında doğum yapacagimdan esimde olamayacağından aldim kenara koydum isteyemem ben öyle seyleri onlardan çünkü

Öyleyse durumun al madem koy çantana, eşin yoksa kimseden istemekle uğraşma böyle şeyleri.

Benim ölçümler de önde görünüyor, hatta burda çoğu kişinin öyle canım. Şimdiki çocuklar besili :)
Erken doğuma sebep olup olamayacağını sen, doktorun ve biz dahil kimse bilemez. Ağırlık ile alakalı değil doğum biliyorsun. 4 kiloya kadar bekleyen çocuk olduğu gibi 2 kiloyken beklemeyip doğan sabırsızlar da var. Gönlünü ferah tut; erken doğsa bile, madem ölçüleri önde, zaten sıkıntı olmaz.

Enerjin varsa çalış, evde durunca insan sürekli kendini dinliyor. Eğlence oluyor iş yeri :)
İşinin yüküne de bağlı tabi.

Kızlar kızımın ilk ay giyeceği kıyaferleri az almışım annem biraz daha al dedi. Ben tulum seviyorum ama takım almak daha kullanışlı oluyormuş siZin fikriniz nedir ?

Ben hiç öyle kullanışlı falan olduğunu düşünmüyorum. Kızımın hiç takımı yok ilk zamanlarda kullanmak için. Uzun kollu çıtlı badi ve tulum, mis :)

Maşallah canım. Büyümüş bebiş :)
3 gün karın olur mu bilemiyorum çünkü son adet tarihine göre 32 haftanın bittiği günü baz alarak başlatıyorlar o 5 haftalık süreyi. Karın olması için son adet tarihini ileri tarihte söylemen gerekir.
Benim kızım da kız kardeşten oldukça memnun. Arada diyorum 'erkek olsa da bu kadar sevinir miydin?' diye. Sevinirdim diyor pıtırcığım benim Arada da gelip açıp karnımı öpüyor gün içinde
Kızımı ve babasını bilmem ama ben aynı cinsiyette olacağı için çok mutluyum.

Haklısınız :) Cok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…