- 22 Ekim 2015
- 234
- 340
- 103
- 31
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.821
Bebek bakim cantamiz ve portatif besigimiz kızlar. Bugün geldi.
güzel haberler ile gel canım işallahBugün kontrolümüz var bizimde bakalımMinigimin durumu nasıl
bizimki erkek kardeş konusunda çok katı . birisi erkek kardeşin olacak deyince ağlıyor hayırr ben erkek istemiyorum diyor. bende kızımın bir kız kardeşi benimde 2. bir kızım olacağı için çok mutluyum eşimde öyle. allah herkesin gönlüne göre verdiMaşallah canım. Büyümüş bebiş :)
3 gün karın olur mu bilemiyorum çünkü son adet tarihine göre 32 haftanın bittiği günü baz alarak başlatıyorlar o 5 haftalık süreyi. Karın olması için son adet tarihini ileri tarihte söylemen gerekir.
Benim kızım da kız kardeşten oldukça memnun. Arada diyorum 'erkek olsa da bu kadar sevinir miydin?' diye. Sevinirdim diyor pıtırcığım benimArada da gelip açıp karnımı öpüyor gün içinde
Kızımı ve babasını bilmem ama ben aynı cinsiyette olacağı için çok mutluyum.
Sağol canım:)Güle güle kullan canım, çok güzeller
Güzel haberlerle gel inşallah canımBugün kontrolümüz var bizimde bakalımMinigimin durumu nasıl
şule seninle benim günümüz aynı. bakalım kim önce doğuracak seninde sezeryandı dimi. dr ne dedi kaçıncı haftada alacak doğuma? ekstra bi durum çıkmazsa? bana 39 dedi.Güzel haberlerle gel inşallah canım
Canım ben zaten 2 yıl ücretsiz izne kesin ayrılıcam. ben 32'den sonra mı 37'den sonra mı izne ayrılayım karar veremiyorum diye sormuştum. Kısmetse ben de 2.5 yaşına kadar bakmak istiyorum. Ama çalışmaya karar verdim 37. haftaya kadar.Günaydın cnm ben 33.haftada izne cikicam erken dogum riskim oldugu icin birde oglum 1.sınıf onlada ilgilenirim bebek olmadan diye düşündüm okumasini hizlandiririm bebek olunca kendi odevlerini yapacak kivama gelir en azindan. 24 nisandan sonra da iznim bitiyor rapor hakkımı kullanıcam karneye kadar sonra seminere bebekle giderim seneye eylül de de rapor alip eylül maasimi alıp ekimde ücretsiz izne cikicam 1 sene kadar. En az 1.5 yasina kadar yanında kalmayi dusunuyorum maddi durum cok elvermese de idare edicez bir sekilde. Senin yerinde olsa kesinlikle en azindan 1 yilda olsa izne cikardim imkanim olsa. Ilk 1 yil güven duygusu icin Onemli
Canım benim sat 19 Mayıs aslında doğum tarihi 23 Şubat çıkıyor hesaplayınca ama buraya ekleyince 24 gösteriyor neden bilmemşule seninle benim günümüz aynı. bakalım kim önce doğuracak seninde sezeryandı dimi. dr ne dedi kaçıncı haftada alacak doğuma? ekstra bi durum çıkmazsa? bana 39 dedi.
merhaba ben rossmandan aldım, tek pakette 3 boy çıktı.Evet eldiven ve çorapları özellikle :) yerim onun minik ellerini minnoşlar :) fileyi nerden aldın canım benim de aklımda joker yada ebebek mağazasında var mı ?
Günaydınlar kızlar hastaneden gelyruzz tam 31+0 1682 gram olmuşuz doktor normal dedi kılosu ne iri ne zayıfmış kuzum, ama suyum azmış haftaya tekrar randevu verdi gunde en az iki lıtre su iç dedi Suyu artırmak için başka ne yapabilirim
Ultrasonda farkettiler canım. Doğuma kadar geçedebilir geçmeyedebilir dediler. Çapaklanma gözyaşının akmaması falan diyorlar. Ama sadece güneşte oluyorsa o başka bir şeydir. Dün duyunca çok korktum ama hamfolsun çok önemli bir şey değilmiş masajla yüzde 95 oranında düzeliyormuş. Rabbim dermansız dert vermesin.
Çok şükür canım, hepimi sağ salim alsak kucağımıza bebiciklerimizi, sonrası kolay:)
Tam 32+0 bugün. Son adet tarihini söyleyince çıkıyor zaten çalışma izninin başladığı ve bittiği gün. Bence sorun olmaz.
Takı yastıkları pahalı diye evdeki kumaştan iplerden kızıma yastık yaptım
kızlar ben doktora doğum da isimli bone hediye etmek istiyorum nerde yaptırılıyor bilginiz varmı?
Slm kizlar. Bizimde bugün dr kontrolumuz vardı çok şükür kızım iyi hersey yolunda dedi dr umuz. Fakat hemoroid ten dolayi genel cerrahi ye gönderdi. Çok utandımAfedersiniz içeriye ittirdi . Rabbim kimsenin başına vermesin zor şeyler. Ama daha kotusunu de yasatmasin hiçbirimize. Proctolog diye bir merhem ve daflon diye bir antibiyotik verdi 3 gun kullan dedi inşallah bi daha tekrarlamaz. Eğer Geçmezse doğum sonrası ameliyat diye söyledi umarım gerek kalmaz böyle bişeye. Çünkü ameliyatı nin zor olduğunu duymuştum. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar uzun oldu helal edin hakkınızi.
Ben bugün çantayı hazırladım.Çok ağırlaştım artık yürümek bile zor geliyor bana. Her an her şey olabilir diye hazırladım ne olur ne olmaz diye. İki takım ona koydum. Kendime gecelik pijama çamaşır koydum. Onun için bez, krem battaniye, çorap koydum, bu kadar şey yeterli olur sanırım . Eksik ne var sizce?
Sanırım ben de devam edeceğim, evde vakit hiç geçmez gibi.
En yakın zamanda bakıyorum çok işe yarıyormuş diyolla:)merhaba ben rossmandan aldım, tek pakette 3 boy çıktı.
Kadın doğumcumda şaşırdı radyalog bunu nasıl farketti diyip güldü :))) ama rahatlattı beni çok önemli bir şey değil üzülme başka sağlık sorunu olmasın defi.Arkadaslar soylemis ama ben de soylemis olayim, armut onerilmisti ilk dogumumda, yapisal bir problem yoksa.
Gecmis olsun, nasil da anlamislar ultrasonda hayret ettim valla.
Hadi gozun aydin guzel haberlerle gelmissin. Darisi bize artik.
Cok guzel olmus canim, bayildim, masaallah.
Cok guzel fikirmis, ben de onluk mu yaptirsam ki. Bir ogretmen arkadasim resimli yazili cok guzel bir onluk yaptirmis netten, onun doktora uyarlanmis hali cok hos olabilir.
Bebekle ilgili hersey yolundaymis masaallah ne guzel, sen de dahabiyi olursun umarim, ameliyata falan gerek kalmadan kendiliginden gecer insaallah.
Islak mendil koy canim, baska eksikleri arkadaslar yazmis zaten, oglunun takimlarini ayri posetle, ebe hemsireye verirken tek posette rahat olur, hem yere dustu kirlendi riski falan olmaz.
Yani bence de devam edebilirsin, sikildigin yoruldugun yerde raporu bozdurup izne ayrilirsin yine, illa ki 37. haftayi beklemek zorunda degilsin.
Valla canm 32 de calisabilir raporu al sonra zaten istedigin hafta izne çıkabiliyorsun. Benim Artik tahammul gucum kalmadi eski dikis yerlerimde cok agriyor ondan 37 ye kadar beklemeyemicem. Isin rahatsa calis tabi hayirli dogumlar simdidenCanım ben zaten 2 yıl ücretsiz izne kesin ayrılıcam. ben 32'den sonra mı 37'den sonra mı izne ayrılayım karar veremiyorum diye sormuştum. Kısmetse ben de 2.5 yaşına kadar bakmak istiyorum. Ama çalışmaya karar verdim 37. haftaya kadar.
erkek çocuk ya gününde yada 10 gün geç gelir derler cnm kızlar erken geliyo :) oğlumda çok istemiştim doğum günümde gelsin ama buna kısmetmiş baksana allah nelere kadir isteğimiz elbet bigün oluyo ama zamanı belli olmuyo işte :) o yüzden ümitsizliğe kapılmıyorum ben artık herşeyden ümidim var isteğimiz bigün gerçekleşiyo biz olmadı diyoruz ama meğer zamanı değil diye olmuyormuş :)Ay ne güzel belki 16sında gelir sen tesadüfe bak ya :)) Dikkat ediyorum ama ne kadarda olsa vücut alışkın olmadığı için farklı tepkiler veriyor.Takvime göre 21 şubat ama belli olmaz paşa beyin keyfi ne zaman ister bilinmez:))
merhabalar:) yazdıklarınızı okuyunca doktorum konusuyor gıbı oldum:9 dün bende 31+6 ydım çalışabilir raporu aldım. 1996 gr ama boyunu hatırlayamadım arada kaynadı sanırım:) doğum 6 şubat ama dun extra bi beklenen tarih falan dıye yorum yapmadı. çok şükür sağlıklılar. sezeryan düşünüyorm ama doktorla hiç konunsmadık bakalım. sağlıkla alalım inş.Hastanedeki işimi hallettim, çalışabilir raporumu aldım, Elif kızımı gördüm geldim
Her şey yolunda çok şükür. Plasenta yerinde, suyu iyi, rahim uzunluğu iyi, hala baş aşağı pozisyonda
Lakin, bu ultason cihazlarının ölçüm aralıklarının Çinlilere göre yapıldığını düşünmeye başladım. Biz Türk milleti öyle ufak tefek bir millet değiliz ki. 2032 gram/45.5 cm ölçümler. Boyu 33 hafta 3 gün ile, Kilo da 32 hafta 6 gün ile uyumlu görünüyor. Bugün 32+0. Beklenen doğum tarihi 31 Ocak oldu
Bana boyutları gayet normal geldi ama bu ölçüm tahminlerine göre 2-3 haftaya doğururum ben
Şakası bir yana, görmek rahatlatıyor insanı. Bir sonraki randevum kendi doktoruma 35+3'te çünkü. O kadar süre dayanamazdım zaten
merhabalar:) yazdıklarınızı okuyunca doktorum konusuyor gıbı oldum:9 dün bende 31+6 ydım çalışabilir raporu aldım. 1996 gr ama boyunu hatırlayamadım arada kaynadı sanırım:) doğum 6 şubat ama dun extra bi beklenen tarih falan dıye yorum yapmadı. çok şükür sağlıklılar. sezeryan düşünüyorm ama doktorla hiç konunsmadık bakalım. sağlıkla alalım inş.
ben bu hafta yıkamaya başladım bebeğimin kıyafetlerini.. uni baby mavi kapaklı olanı aldım birde pembe kapaklı yumuşatıcısını..en çok önerilenler bunlardıKızlar deterjan olarak ne kullanmayı dusunuyorsunuz ? Sıvı deterjanlarda cok katki maddesi var bu granül sabun tozu seklinde olanlarda hem makineye zarar veriyormus hemde kıyafetleri hemen bi yıkamada eskitiyomus ben cok kararsiz kaldimm hangisi daha iyi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?