2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bizimki erkek kardeş konusunda çok katı . birisi erkek kardeşin olacak deyince ağlıyor hayırr ben erkek istemiyorum diyor. bende kızımın bir kız kardeşi benimde 2. bir kızım olacağı için çok mutluyum eşimde öyle. allah herkesin gönlüne göre verdi

Canım ben zaten 2 yıl ücretsiz izne kesin ayrılıcam. ben 32'den sonra mı 37'den sonra mı izne ayrılayım karar veremiyorum diye sormuştum. Kısmetse ben de 2.5 yaşına kadar bakmak istiyorum. Ama çalışmaya karar verdim 37. haftaya kadar.

şule seninle benim günümüz aynı. bakalım kim önce doğuracak seninde sezeryandı dimi. dr ne dedi kaçıncı haftada alacak doğuma? ekstra bi durum çıkmazsa? bana 39 dedi.
Canım benim sat 19 Mayıs aslında doğum tarihi 23 Şubat çıkıyor hesaplayınca ama buraya ekleyince 24 gösteriyor neden bilmem olsun sonuç olarak yakınız bi gün var aramızda doktorla henüz konuşmadık bu ay sonunda randevum var o zaman konuşuruz büyük ihtimalle 9 şubatta 38.haftam doluyor artık ondan sonraki herhangi bir gün sezaryen olurum diye tahmin ediyorum en çokta genel mi olacak spinal mi merak ediyorum ilki geneldi

Reactions: nix

Arkadaslar soylemis ama ben de soylemis olayim, armut onerilmisti ilk dogumumda, yapisal bir problem yoksa.

Gecmis olsun, nasil da anlamislar ultrasonda hayret ettim valla.

Hadi gozun aydin guzel haberlerle gelmissin. Darisi bize artik.

Takı yastıkları pahalı diye evdeki kumaştan iplerden kızıma yastık yaptım

Cok guzel olmus canim, bayildim, masaallah.

kızlar ben doktora doğum da isimli bone hediye etmek istiyorum nerde yaptırılıyor bilginiz varmı?

Cok guzel fikirmis, ben de onluk mu yaptirsam ki. Bir ogretmen arkadasim resimli yazili cok guzel bir onluk yaptirmis netten, onun doktora uyarlanmis hali cok hos olabilir.

Bebekle ilgili hersey yolundaymis masaallah ne guzel, sen de dahabiyi olursun umarim, ameliyata falan gerek kalmadan kendiliginden gecer insaallah.

Islak mendil koy canim, baska eksikleri arkadaslar yazmis zaten, oglunun takimlarini ayri posetle, ebe hemsireye verirken tek posette rahat olur, hem yere dustu kirlendi riski falan olmaz.

Sanırım ben de devam edeceğim, evde vakit hiç geçmez gibi.

Yani bence de devam edebilirsin, sikildigin yoruldugun yerde raporu bozdurup izne ayrilirsin yine, illa ki 37. haftayi beklemek zorunda degilsin.

Kadın doğumcumda şaşırdı radyalog bunu nasıl farketti diyip güldü :))) ama rahatlattı beni çok önemli bir şey değil üzülme başka sağlık sorunu olmasın defi.

Valla canm 32 de calisabilir raporu al sonra zaten istedigin hafta izne çıkabiliyorsun. Benim Artik tahammul gucum kalmadi eski dikis yerlerimde cok agriyor ondan 37 ye kadar beklemeyemicem. Isin rahatsa calis tabi hayirli dogumlar simdiden

erkek çocuk ya gününde yada 10 gün geç gelir derler cnm kızlar erken geliyo :) oğlumda çok istemiştim doğum günümde gelsin ama buna kısmetmiş baksana allah nelere kadir isteğimiz elbet bigün oluyo ama zamanı belli olmuyo işte :) o yüzden ümitsizliğe kapılmıyorum ben artık herşeyden ümidim var isteğimiz bigün gerçekleşiyo biz olmadı diyoruz ama meğer zamanı değil diye olmuyormuş :)

merhabalar:) yazdıklarınızı okuyunca doktorum konusuyor gıbı oldum:9 dün bende 31+6 ydım çalışabilir raporu aldım. 1996 gr ama boyunu hatırlayamadım arada kaynadı sanırım:) doğum 6 şubat ama dun extra bi beklenen tarih falan dıye yorum yapmadı. çok şükür sağlıklılar. sezeryan düşünüyorm ama doktorla hiç konunsmadık bakalım. sağlıkla alalım inş.

Maşallah bebeğine
Çok özel bir sebebi yoksa neden sezaryen düşündüğünü sorabilir miyim?
Acı çekerim diye mi korkuyorsun yoksa fiziksel sebepleri mi var? İlk çocuğun sanırım.

İyi aksamlar kızlar çok fena usutmusum yatıyorum 2 gündür hic istahim yok zorla bir iki lokma yiyorum ama moralim de çok bozuluyor yemem lazim diye .galiba acıkıyorum farketmiyorum zaten yediğimi de çoğu zaman cikartiyorum doktorda geçen randevuda senin şekerin düşünce bebeğinde düşüyor o yüzden uyuyor demişti bebek benim depolarimdan yeterince alıyordur değil mi ben toparlayana kadar birşey olmaz

ben bu hafta yıkamaya başladım bebeğimin kıyafetlerini.. uni baby mavi kapaklı olanı aldım birde pembe kapaklı yumuşatıcısını..en çok önerilenler bunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…