2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar doktordan çıktım simdi 30+4 deyiz 1950 gram olmus bebegim. Doktor cok hareketli dedi hatta bir ara bize dilini cikardi resmen saniyede poz degistirdi ayagini kafasina atti bir ara.doktor senin isin var bu bebekle dedi ilaclara devam dedi 36.haftadan sonra alttan muayene edicek ya da sancim oldugu anda. Sancımin olmamasi gerekmis. Spinal anestezi olucaksin dedi. Sanirim dogum yaklasiyor kizlar

Güzel anneler bizde doktordan geldik. Çok şükür iyiymiş durumu 1650 gr 41 cm olmuşuz. ayakları tam yüzünün yanındaydı nasıl güldük ama yalnız benim tahlillerde b12 çok düşük çıkmış iğne ve hap verdi . Unutkanlık yorgunluk halsizlik yapar dedi . Var da zaten .

Kızlar bugün çok kötüyüm halsizlik var ve kustum en kotusude benim velet oglenden beri hareket etmiyor birşey mi oldu aceba acile gitmeli miyim suan tatlı birseyler yiyip uzandim bana misin demiyor şuan çok tedirginim
Geçmiş olsun canım ya . Ben rahatsizken benim ki hareketsiz oluyor genelde . Insaallah kötü birsey yoktur ya

Maşallah Paşa’ya ay spinal olacaksın çok heyecanlı ilki nasıldı canım

Maşallah bebişine b12 eksikliği çok kötü oluyor insan kendini devamlı yorgun halsiz hissediyor ilaçlarını alınca rahatlarsın canım

Kızlar bugün çok kötüyüm halsizlik var ve kustum en kotusude benim velet oglenden beri hareket etmiyor birşey mi oldu aceba acile gitmeli miyim suan tatlı birseyler yiyip uzandim bana misin demiyor şuan çok tedirginim
Canım yattığın yerde göbeğini aç iki elini koy tamam teninin üstüne biraz bekle kesin hissedersin hareketini bi dene cvp yaz bize

evet,böyle birşey yaptırmak istiyorum ama nerden yaptırabilirim bilmiyorum

maşallah tosuncuk olmuş paşa

günlerimiz aynı seninle canm,dünde ben yazmıştım ya 2 gündür hiç hareket etmiyor diye bugece açıldı hanımefendi bugün de baya enerjik di,ama için rahat etmeyecekse git tabiki.

Ilki de spinaldi canm ben cok memnun kaldim spinalden genel olmak istemezdim.

arkadaşlar bugün rüyamda doğum yapmıştım ve bebeğimi başka hastaneye sevketmişler nefes almıyordu diyo doktor,hiç önemsemedim hamileyken aklımız hep bebekte olduğu için siye düşündüm şimdi yeğenim aradı teyze bugün rüyamda sen zor bi doğum yapıyorsun ve bebek nefes almıyordu morarmıştı sonra da ölmüştü diyo,aynı gün aynı rüyayı görmek nedir ya şuan hiç iyi hissetmiyorum

Maşallah prensese bnm dr um en gec 3 haftada bir cagirdi cnm bir ay i hiç bulmadi bende o kadar bekleyemezdim zaten evhamliyim hatta dr um 3 hafta çok gelirse 2 haftada bir de gelebilirsin demişti

Kötüye yorma canım, olabilir bu tarz rüyalar, o korku hep içimizde var Allah’a emanetleri. Yalnız yeğenin de ne diye arayıp felaket tellalı gibi rüyasını ayrıntısıyla anlatmış, benim bildiğim anlatılmaz böyle rüyalar.

Kızlar benim 1 haftadır baş ağrım arttı, öyle ki sanki başımda baskı var gibi. Arada alttan ağrı vuruyor, bugün iki kere belimden ağrı vurdu ama bunlar çok minik şekilde oluyor. Baş ağrısı beni mahvediyor tansiyonum da normal 9 a 5 genelde neden oluyor bu ağrı anlamıyorum.

evet ya böyle rüyaların kesinlikle anlatılmaması lazım çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…