- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.841
Geçmiş olsun canım ya . Ben rahatsizken benim ki hareketsiz oluyor genelde . Insaallah kötü birsey yoktur yaKızlar bugün çok kötüyüm halsizlik var ve kustum en kotusude benim velet oglenden beri hareket etmiyor birşey mi oldu aceba acile gitmeli miyim suan tatlı birseyler yiyip uzandim bana misin demiyor şuan çok tedirginim
ben bu hafta yıkamaya başladım bebeğimin kıyafetlerini.. uni baby mavi kapaklı olanı aldım birde pembe kapaklı yumuşatıcısını..en çok önerilenler bunlardı
Maşallah Paşa’ya ay spinal olacaksın çok heyecanlı ilki nasıldı canımKizlar doktordan çıktım simdi 30+4 deyiz 1950 gram olmus bebegim. Doktor cok hareketli dedi hatta bir ara bize dilini cikardi resmen saniyede poz degistirdi ayagini kafasina atti bir ara.doktor senin isin var bu bebekle dediilaclara devam dedi 36.haftadan sonra alttan muayene edicek ya da sancim oldugu anda. Sancımin olmamasi gerekmis. Spinal anestezi olucaksin dedi. Sanirim dogum yaklasiyor kizlar
Maşallah bebişineGüzel anneler bizde doktordan geldik. Çok şükür iyiymiş durumu 1650 gr 41 cm olmuşuz.ayakları tam yüzünün yanındaydı nasıl güldük ama yalnız benim tahlillerde b12 çok düşük çıkmış iğne ve hap verdi . Unutkanlık yorgunluk halsizlik yapar dedi . Var da zaten .
Canım yattığın yerde göbeğini aç iki elini koy tamam teninin üstüne biraz bekle kesin hissedersin hareketini bi dene cvp yaz bizeKızlar bugün çok kötüyüm halsizlik var ve kustum en kotusude benim velet oglenden beri hareket etmiyor birşey mi oldu aceba acile gitmeli miyim suan tatlı birseyler yiyip uzandim bana misin demiyor şuan çok tedirginim
Arkadaslar soylemis ama ben de soylemis olayim, armut onerilmisti ilk dogumumda, yapisal bir problem yoksa.
Gecmis olsun, nasil da anlamislar ultrasonda hayret ettim valla.
Hadi gozun aydin guzel haberlerle gelmissin. Darisi bize artik.
Cok guzel olmus canim, bayildim, masaallah.
Cok guzel fikirmis, ben de onluk mu yaptirsam ki. Bir ogretmen arkadasim resimli yazili cok guzel bir onluk yaptirmis netten, onun doktora uyarlanmis hali cok hos olabilir.
Bebekle ilgili hersey yolundaymis masaallah ne guzel, sen de dahabiyi olursun umarim, ameliyata falan gerek kalmadan kendiliginden gecer insaallah.
Islak mendil koy canim, baska eksikleri arkadaslar yazmis zaten, oglunun takimlarini ayri posetle, ebe hemsireye verirken tek posette rahat olur, hem yere dustu kirlendi riski falan olmaz.
Yani bence de devam edebilirsin, sikildigin yoruldugun yerde raporu bozdurup izne ayrilirsin yine, illa ki 37. haftayi beklemek zorunda degilsin.
Aynen canım özellikle son günlerde fena halsiz hissediyordum ondan kaynaklanıyormuş demek kiMaşallah bebişineb12 eksikliği çok kötü oluyor insan kendini devamlı yorgun halsiz hissediyor ilaçlarını alınca rahatlarsın canım
maşallah tosuncuk olmuş paşaKizlar doktordan çıktım simdi 30+4 deyiz 1950 gram olmus bebegim. Doktor cok hareketli dedi hatta bir ara bize dilini cikardi resmen saniyede poz degistirdi ayagini kafasina atti bir ara.doktor senin isin var bu bebekle dediilaclara devam dedi 36.haftadan sonra alttan muayene edicek ya da sancim oldugu anda. Sancımin olmamasi gerekmis. Spinal anestezi olucaksin dedi. Sanirim dogum yaklasiyor kizlar
günlerimiz aynı seninle canm,dünde ben yazmıştım ya 2 gündür hiç hareket etmiyor diye bugece açıldı hanımefendi bugün de baya enerjik di,ama için rahat etmeyecekse git tabiki.Kızlar bugün çok kötüyüm halsizlik var ve kustum en kotusude benim velet oglenden beri hareket etmiyor birşey mi oldu aceba acile gitmeli miyim suan tatlı birseyler yiyip uzandim bana misin demiyor şuan çok tedirginim
Ilki de spinaldi canm ben cok memnun kaldim spinalden genel olmak istemezdim.Maşallah Paşa’ya ay spinal olacaksın çok heyecanlı ilki nasıldı canım
Maşallah bebişineb12 eksikliği çok kötü oluyor insan kendini devamlı yorgun halsiz hissediyor ilaçlarını alınca rahatlarsın canım
Nz_dukkan diye sayfa var instgramda oraya bir bak istersen bende yaptrmayo dusunuyormEki Görüntüle 2215194 evet,böyle birşey yaptırmak istiyorum ama nerden yaptırabilirim bilmiyorum
Hastaneye gidiyorum şuan yoldayım ne yapdiysam kıpırdamadıGeçmiş olsun canım ya . Ben rahatsizken benim ki hareketsiz oluyor genelde . Insaallah kötü birsey yoktur ya
çok teşekkür ederim bakıyorum hemenNz_dukkan diye sayfa var instgramda oraya bir bak istersen bende yaptrmayo dusunuyorm
Maşallah prenseseGene azaldı, iki hafta oldu, eskiden 1 ay hiç beklenmiyordu.Rahatladım tabi ya ama iyi ki de gitmişim, bu haftalardan sonra en ufak değişiklikte gel anlayamayabilirsin dediler. Doğru ölçtüyse nöbetçi Dr, 41 cm olmuşuz :)
arkadaşlar bugün rüyamda doğum yapmıştım ve bebeğimi başka hastaneye sevketmişler nefes almıyordu diyo doktor,hiç önemsemedim hamileyken aklımız hep bebekte olduğu için siye düşündüm şimdi yeğenim aradı teyze bugün rüyamda sen zor bi doğum yapıyorsun ve bebek nefes almıyordu morarmıştı sonra da ölmüştü diyo,aynı gün aynı rüyayı görmek nedir ya şuan hiç iyi hissetmiyorum
evet ya böyle rüyaların kesinlikle anlatılmaması lazım çok kötü oldumKötüye yorma canım, olabilir bu tarz rüyalar, o korku hep içimizde var Allah’a emanetleri. Yalnız yeğenin de ne diye arayıp felaket tellalı gibi rüyasını ayrıntısıyla anlatmış, benim bildiğim anlatılmaz böyle rüyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?