- 23 Ağustos 2012
- 14.877
- 39.366
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.861
evet ya böyle rüyaların kesinlikle anlatılmaması lazım çok kötü oldum
Kizlar doktordan çıktım simdi 30+4 deyiz 1950 gram olmus bebegim. Doktor cok hareketli dedi hatta bir ara bize dilini cikardi resmen saniyede poz degistirdi ayagini kafasina atti bir ara.doktor senin isin var bu bebekle dediilaclara devam dedi 36.haftadan sonra alttan muayene edicek ya da sancim oldugu anda. Sancımin olmamasi gerekmis. Spinal anestezi olucaksin dedi. Sanirim dogum yaklasiyor kizlar
evet ya böyle rüyaların kesinlikle anlatılmaması lazım çok kötü oldum
Amin canm inşallahOyy maşallah kuzuya . Kocaman olmuş. Artık az kaldı hepimizin yaklaşıyoruz yavaş yavaş:) sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.
Bende bu benzer ruya gordum canm hemde cok tamamen bilinçaltı. Hem ruyada ölmesi uzun ömre isaret derler büyükler bizde. Gayet rahat bir doğumun olacak Allahin izniylearkadaşlar bugün rüyamda doğum yapmıştım ve bebeğimi başka hastaneye sevketmişler nefes almıyordu diyo doktor,hiç önemsemedim hamileyken aklımız hep bebekte olduğu için siye düşündüm şimdi yeğenim aradı teyze bugün rüyamda sen zor bi doğum yapıyorsun ve bebek nefes almıyordu morarmıştı sonra da ölmüştü diyo,aynı gün aynı rüyayı görmek nedir ya şuan hiç iyi hissetmiyorum
Sen yorgunsan oda hareket pek etmiyor canm. güzel haberle gelHastaneye gidiyorum şuan yoldayım ne yapdiysam kıpırdamadı
Canım Allah hayra çıkarsın. Bilinçaltımız çok etkiliyor bizi. Hiç etkisinde kalma. Tesadüften ibaret rüyalarınız. Bak bugün Perşembe dua et kötü rüyanın şerrinden Allaha sığın.
sağolun kızlar,inşallah ömrü uzamıştır yavrumun,Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesinBende bu benzer ruya gordum canm hemde cok tamamen bilinçaltı. Hem ruyada ölmesi uzun ömre isaret derler büyükler bizde. Gayet rahat bir doğumun olacak Allahin izniyle
Allah'ın izniyle birşeyi yoktur canm güzel haberlerle dönHastaneye gidiyorum şuan yoldayım ne yapdiysam kıpırdamadı
Cnm bnmde sezaryen olucak büyük ihtimalle. İlk olduğu icin merak ediyorum kaç gün hastanede kaldın ? Ağrın çok oldu mu yani bebeği kucağına kendi başına ne zmn alabiliyorsun? Genel de Anesteziyi atmak zor oluyor mu ? Çok sordum kusura bakmaCanım benim sat 19 Mayıs aslında doğum tarihi 23 Şubat çıkıyor hesaplayınca ama buraya ekleyince 24 gösteriyor neden bilmemolsun sonuç olarak yakınız bi gün var aramızda doktorla henüz konuşmadık bu ay sonunda randevum var o zaman konuşuruz büyük ihtimalle 9 şubatta 38.haftam doluyor artık ondan sonraki herhangi bir gün sezaryen olurum diye tahmin ediyorum en çokta genel mi olacak spinal mi merak ediyorum ilki geneldi
Hastaneye gidiyorum şuan yoldayım ne yapdiysam kıpırdamadı
Korkutttu sıpa beni ya hareket etmedi ama kalp atışları var dedi takip et sıkıntı olursa drnu gidersin dedi.Devlet hastanesine gittik adam kendi kendine baktı Ben duymadim kalp atışını dr baktı iyi dedi eve geldikAllah'ın izniyle birşeyi yoktur canm güzel haberlerle dön
Canım yattığın yerde göbeğini aç iki elini koy tamam teninin üstüne biraz bekle kesin hissedersin hareketini bi dene cvp yaz bize
Ay benim ilki geneldi bakalım bu nasıl olacak çok korkuyorum spinaldenIlki de spinaldi canm ben cok memnun kaldim spinalden genel olmak istemezdim.
Canım bi gece kaldım hastanede uyanmak zor oldu biraz sesleri duyuyordum ama göz kapaklarımı kaldırmaya halim bile yoktu acı hissediyorsun sonuçta ameliyat oluyorsun yarı baygındım hemşireler oğlumu göğüsüme tutturmuş emzirmeye çalışıyorlardı çok vakit geçmesin diye omları hissedip duyuyordum ama bir türlü tam olarak uyanamadım sonra uyandım hemen oğlumu kucağıma verdiler hiç tereddütsüz emzirdim süt sıkıntısı çekmedim çok şükür sonra kalktım yürüdüm bol bol yürüyünce açılıyor insan yattıkça daha kötü oluyor çünkü ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlanıyorsun bebeğimle hep kendim ilgilendim yani yatmadım çok ilk zamanlar ağrın sızın oluyor ama dayanılmayacak birşey değil canım inan her doğumun kendine göre zorluğu var ama Allah sana o gücü veriyor canımCnm bnmde sezaryen olucak büyük ihtimalle. İlk olduğu icin merak ediyorum kaç gün hastanede kaldın ? Ağrın çok oldu mu yani bebeği kucağına kendi başına ne zmn alabiliyorsun? Genel de Anesteziyi atmak zor oluyor mu ? Çok sordum kusura bakmasen tecrübeli olduğun için öğreneyim istiyorum
İyi aksamlar kızlar çok fena usutmusum yatıyorum 2 gündür hic istahim yok zorla bir iki lokma yiyorum ama moralim de çok bozuluyor yemem lazim diye .galiba acıkıyorum farketmiyorum zaten yediğimi de çoğu zaman cikartiyorumdoktorda geçen randevuda senin şekerin düşünce bebeğinde düşüyor o yüzden uyuyor demişti bebek benim depolarimdan yeterince alıyordur değil mi ben toparlayana kadar birşey olmaz
Kizlar doktordan çıktım simdi 30+4 deyiz 1950 gram olmus bebegim. Doktor cok hareketli dedi hatta bir ara bize dilini cikardi resmen saniyede poz degistirdi ayagini kafasina atti bir ara.doktor senin isin var bu bebekle dediilaclara devam dedi 36.haftadan sonra alttan muayene edicek ya da sancim oldugu anda. Sancımin olmamasi gerekmis. Spinal anestezi olucaksin dedi. Sanirim dogum yaklasiyor kizlar
Güzel anneler bizde doktordan geldik. Çok şükür iyiymiş durumu 1650 gr 41 cm olmuşuz.ayakları tam yüzünün yanındaydı nasıl güldük ama yalnız benim tahlillerde b12 çok düşük çıkmış iğne ve hap verdi . Unutkanlık yorgunluk halsizlik yapar dedi . Var da zaten .
arkadaşlar bugün rüyamda doğum yapmıştım ve bebeğimi başka hastaneye sevketmişler nefes almıyordu diyo doktor,hiç önemsemedim hamileyken aklımız hep bebekte olduğu için siye düşündüm şimdi yeğenim aradı teyze bugün rüyamda sen zor bi doğum yapıyorsun ve bebek nefes almıyordu morarmıştı sonra da ölmüştü diyo,aynı gün aynı rüyayı görmek nedir ya şuan hiç iyi hissetmiyorum
Korkutttu sıpa beni ya hareket etmedi ama kalp atışları var dedi takip et sıkıntı olursa drnu gidersin dedi.Devlet hastanesine gittik adam kendi kendine baktı Ben duymadim kalp atışını dr baktı iyi dedi eve geldik
Canm spinalden daha cok memnun kalırsın bence. Ben kürtajda genel anestezi olmus biri olarak kesinlikle spinal diyorum. Öncelikle bebegini goruyorsun sadece midem bulanmisti oda bir süre sonra gecmisti o da ben acil alindigim icin sezeryana midem tamamen bos degildi ondan olabilir. Ameliyattan sonra hemen bacaklarimi hissetmemistim ondan agrimi da hissetmedim. Sonra yuruttuler beni bol bol cay kahve ictim bas agrisi olmamasi icin. Hic bas agrisi ve bel agrisi yasamadim cok şükür. Genel anesteziden uyanmasi zor oluyor kafani kaldiramiyon o ana sahit olamiyorsun. Spinalde bir de sakinlestirici yapiyorlar canm merak etme stres olmazsin.Ay benim ilki geneldi bakalım bu nasıl olacak çok korkuyorum spinalden
Canım bi gece kaldım hastanede uyanmak zor oldu biraz sesleri duyuyordum ama göz kapaklarımı kaldırmaya halim bile yoktu acı hissediyorsun sonuçta ameliyat oluyorsun yarı baygındım hemşireler oğlumu göğüsüme tutturmuş emzirmeye çalışıyorlardı çok vakit geçmesin diye omları hissedip duyuyordum ama bir türlü tam olarak uyanamadım sonra uyandım hemen oğlumu kucağıma verdiler hiç tereddütsüz emzirdim süt sıkıntısı çekmedim çok şükür sonra kalktım yürüdüm bol bol yürüyünce açılıyor insan yattıkça daha kötü oluyor çünkü ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlanıyorsun bebeğimle hep kendim ilgilendim yani yatmadım çok ilk zamanlar ağrın sızın oluyor ama dayanılmayacak birşey değil canım inan her doğumun kendine göre zorluğu var ama Allah sana o gücü veriyor canım
Amin cnm. Yeğenin de nasıl açıp söyler öyle anlamış değilim gebe halinle.sağolun kızlar,inşallah ömrü uzamıştır yavrumun,Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin
Ay canım hayrola isallah rüyalar terse çıkarmış. Valla benimki bugün çok korkuttu beni. Düşüncesi bile çok kötü Allah kimseye evlat acısı yaşanmasınarkadaşlar bugün rüyamda doğum yapmıştım ve bebeğimi başka hastaneye sevketmişler nefes almıyordu diyo doktor,hiç önemsemedim hamileyken aklımız hep bebekte olduğu için siye düşündüm şimdi yeğenim aradı teyze bugün rüyamda sen zor bi doğum yapıyorsun ve bebek nefes almıyordu morarmıştı sonra da ölmüştü diyo,aynı gün aynı rüyayı görmek nedir ya şuan hiç iyi hissetmiyorum
Aynen uyuyormus cok hareketli bebek normalde oglenden beri hareket etmeyince çok korktum. Gerci hala hareket etmiyor ya sıpa neyseki iyi dediAman neyse iyiymiş ya gerisi mühim değil. Uyuyordur belki kuzucuk :)
Rahatladım cnm tsk ederim. Amin inşallah sağlıkla kavusalim acıyı da sancıyi da unuturuz. Bnde genel düşünüyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkımızdaAy benim ilki geneldi bakalım bu nasıl olacak çok korkuyorum spinalden
Canım bi gece kaldım hastanede uyanmak zor oldu biraz sesleri duyuyordum ama göz kapaklarımı kaldırmaya halim bile yoktu acı hissediyorsun sonuçta ameliyat oluyorsun yarı baygındım hemşireler oğlumu göğüsüme tutturmuş emzirmeye çalışıyorlardı çok vakit geçmesin diye omları hissedip duyuyordum ama bir türlü tam olarak uyanamadım sonra uyandım hemen oğlumu kucağıma verdiler hiç tereddütsüz emzirdim süt sıkıntısı çekmedim çok şükür sonra kalktım yürüdüm bol bol yürüyünce açılıyor insan yattıkça daha kötü oluyor çünkü ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlanıyorsun bebeğimle hep kendim ilgilendim yani yatmadım çok ilk zamanlar ağrın sızın oluyor ama dayanılmayacak birşey değil canım inan her doğumun kendine göre zorluğu var ama Allah sana o gücü veriyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?