2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Oyy maşallah kuzuya . Kocaman olmuş. Artık az kaldı hepimizin yaklaşıyoruz yavaş yavaş:) sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.

Bende bu benzer ruya gordum canm hemde cok tamamen bilinçaltı. Hem ruyada ölmesi uzun ömre isaret derler büyükler bizde. Gayet rahat bir doğumun olacak Allahin izniyle

Canım Allah hayra çıkarsın. Bilinçaltımız çok etkiliyor bizi. Hiç etkisinde kalma. Tesadüften ibaret rüyalarınız. Bak bugün Perşembe dua et kötü rüyanın şerrinden Allaha sığın.
Bende bu benzer ruya gordum canm hemde cok tamamen bilinçaltı. Hem ruyada ölmesi uzun ömre isaret derler büyükler bizde. Gayet rahat bir doğumun olacak Allahin izniyle
sağolun kızlar,inşallah ömrü uzamıştır yavrumun,Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin

Cnm bnmde sezaryen olucak büyük ihtimalle. İlk olduğu icin merak ediyorum kaç gün hastanede kaldın ? Ağrın çok oldu mu yani bebeği kucağına kendi başına ne zmn alabiliyorsun? Genel de Anesteziyi atmak zor oluyor mu ? Çok sordum kusura bakma sen tecrübeli olduğun için öğreneyim istiyorum

Y Yslysl seni merak ettim, sıkıntı yok anneyi korkutmuş dimi?
Allah'ın izniyle birşeyi yoktur canm güzel haberlerle dön
Korkutttu sıpa beni ya hareket etmedi ama kalp atışları var dedi takip et sıkıntı olursa drnu gidersin dedi.Devlet hastanesine gittik adam kendi kendine baktı Ben duymadim kalp atışını dr baktı iyi dedi eve geldik
Canım yattığın yerde göbeğini aç iki elini koy tamam teninin üstüne biraz bekle kesin hissedersin hareketini bi dene cvp yaz bize

Ilki de spinaldi canm ben cok memnun kaldim spinalden genel olmak istemezdim.
Ay benim ilki geneldi bakalım bu nasıl olacak çok korkuyorum spinalden

Canım bi gece kaldım hastanede uyanmak zor oldu biraz sesleri duyuyordum ama göz kapaklarımı kaldırmaya halim bile yoktu acı hissediyorsun sonuçta ameliyat oluyorsun yarı baygındım hemşireler oğlumu göğüsüme tutturmuş emzirmeye çalışıyorlardı çok vakit geçmesin diye omları hissedip duyuyordum ama bir türlü tam olarak uyanamadım sonra uyandım hemen oğlumu kucağıma verdiler hiç tereddütsüz emzirdim süt sıkıntısı çekmedim çok şükür sonra kalktım yürüdüm bol bol yürüyünce açılıyor insan yattıkça daha kötü oluyor çünkü ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlanıyorsun bebeğimle hep kendim ilgilendim yani yatmadım çok ilk zamanlar ağrın sızın oluyor ama dayanılmayacak birşey değil canım inan her doğumun kendine göre zorluğu var ama Allah sana o gücü veriyor canım

Canım geçmiş olsun. Çocuk besleniyordur sen merak etme. 2 günlük hastalıkla depoların boşalmaz. En kısa sürede iyileşip yemeye başlarsın umarım.

Maşallah canım ne güzel büyümüş kuzucuk :)
Sancın olması için riskli gördüğü bir durum mu var? Bu haftada kimsenin sancısı olmasın aman dursun bebişler içerde.

Maşallah bebişine canım :)
B12 de ne kadar düşükse hem hap hem iğne mi verdi?

Canım rüyalar bilinç altının yansıması. Sağlıkla doğum yapabilecek miyiz diye düşünüyoruz ya sürekli ondan görmüşsünüzdür ikiniz birden aynı rüyayı. Rüyada bir insanı ölmüş görmek ömrünü uzatır derler bizde de. Canını sıkma hiç, altı üstü bir rüya.

Aman neyse iyiymiş ya gerisi mühim değil. Uyuyordur belki kuzucuk :)

Canm spinalden daha cok memnun kalırsın bence. Ben kürtajda genel anestezi olmus biri olarak kesinlikle spinal diyorum. Öncelikle bebegini goruyorsun sadece midem bulanmisti oda bir süre sonra gecmisti o da ben acil alindigim icin sezeryana midem tamamen bos degildi ondan olabilir. Ameliyattan sonra hemen bacaklarimi hissetmemistim ondan agrimi da hissetmedim. Sonra yuruttuler beni bol bol cay kahve ictim bas agrisi olmamasi icin. Hic bas agrisi ve bel agrisi yasamadim cok şükür. Genel anesteziden uyanmasi zor oluyor kafani kaldiramiyon o ana sahit olamiyorsun. Spinalde bir de sakinlestirici yapiyorlar canm merak etme stres olmazsin.

sağolun kızlar,inşallah ömrü uzamıştır yavrumun,Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin
Amin cnm. Yeğenin de nasıl açıp söyler öyle anlamış değilim gebe halinle. Normalde böyle rüya görünce kimseye anlatmadan suya açıp oku derler. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle sağlıkla kavusuruz yavrularimiza.

Ay canım hayrola isallah rüyalar terse çıkarmış. Valla benimki bugün çok korkuttu beni. Düşüncesi bile çok kötü Allah kimseye evlat acısı yaşanmasın

Rahatladım cnm tsk ederim. Amin inşallah sağlıkla kavusalim acıyı da sancıyi da unuturuz. Bnde genel düşünüyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…