- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.881
Eski sezeryan dikişimi düzeltebilmesi icin sancimin acilmamin olmamasi gerekiyor cnm ondan sancisiz acılmasız sezeryanla alicak bebegimi zamanında insallah. Ama böyle giderse ben sömestr tatilinde dogururum gibi çünkü ilerde gidiyor bebek.Canım geçmiş olsun. Çocuk besleniyordur sen merak etme. 2 günlük hastalıkla depoların boşalmaz. En kısa sürede iyileşip yemeye başlarsın umarım.
Maşallah canım ne güzel büyümüş kuzucuk :)
Sancın olması için riskli gördüğü bir durum mu var? Bu haftada kimsenin sancısı olmasın aman dursun bebişler içerde.
Maşallah bebişine canım :)
B12 de ne kadar düşükse hem hap hem iğne mi verdi?
Canım rüyalar bilinç altının yansıması. Sağlıkla doğum yapabilecek miyiz diye düşünüyoruz ya sürekli ondan görmüşsünüzdür ikiniz birden aynı rüyayı. Rüyada bir insanı ölmüş görmek ömrünü uzatır derler bizde de. Canını sıkma hiç, altı üstü bir rüya.
Canım takma kafana uyuyodur belki az sonra hareket eder eminimKızlar bugün çok kötüyüm halsizlik var ve kustum en kotusude benim velet oglenden beri hareket etmiyor birşey mi oldu aceba acile gitmeli miyim suan tatlı birseyler yiyip uzandim bana misin demiyor şuan çok tedirginim
Eski sezeryan dikişimi düzeltebilmesi icin sancimin acilmamin olmamasi gerekiyor cnm ondan sancisiz acılmasız sezeryanla alicak bebegimi zamanında insallah. Ama böyle giderse ben sömestr tatilinde dogururum gibi çünkü ilerde gidiyor bebek.
Canım çarşamba gidecektim uçuşu iptal ettiler kar yağışından dolayı cumartesiye erteledik hava güzel görünüyor inşaallah kalkar bu sefer hayırlısıyla sağ salim giderimAynen canım ne yaptın ailenin yanına gittin mi
Ay hadi isallah sağlıcakla varırsın ailenin yanınaCanım çarşamba gidecektim uçuşu iptal ettiler kar yağışından dolayı cumartesiye erteledik hava güzel görünüyor inşaallah kalkar bu sefer hayırlısıyla sağ salim giderimMalum burası mahrem bölgesi gibi biyer
Sipa ya hiç bu kadar uyumazdı şimdi uyandı ufak ufak tepik atıyor.Canım takma kafana uyuyodur belki az sonra hareket eder eminim
İnşallah canım hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı artıkCanm spinalden daha cok memnun kalırsın bence. Ben kürtajda genel anestezi olmus biri olarak kesinlikle spinal diyorum. Öncelikle bebegini goruyorsun sadece midem bulanmisti oda bir süre sonra gecmisti o da ben acil alindigim icin sezeryana midem tamamen bos degildi ondan olabilir. Ameliyattan sonra hemen bacaklarimi hissetmemistim ondan agrimi da hissetmedim. Sonra yuruttuler beni bol bol cay kahve ictim bas agrisi olmamasi icin. Hic bas agrisi ve bel agrisi yasamadim cok şükür. Genel anesteziden uyanmasi zor oluyor kafani kaldiramiyon o ana sahit olamiyorsun. Spinalde bir de sakinlestirici yapiyorlar canm merak etme stres olmazsin.
Çok hareket edince yorulmuş annesi yorgunluktan hareket edecek hali kalmamış kuzunun:))Aynen uyuyormus cok hareketli bebek normalde oglenden beri hareket etmeyince çok korktum. Gerci hala hareket etmiyor ya sıpa neyseki iyi dedi
Canım genel artık neredeyse zor yapıyorlar annenin herhangi bir sorunu yoksa spinali tercih ediyor doktorlar herkes memnun hemen hemen muhtemelen bende spinal olacam bakalım hakkımızda hayırlısı artıkRahatladım cnm tsk ederim. Amin inşallah sağlıkla kavusalim acıyı da sancıyi da unuturuz. Bnde genel düşünüyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkımızda
Cetvel nasıl olusuyor ki ben bilgilerimi yazmıştım yollamistim aslinda son adeti falan. 37 gecince ya da 38 basi dedi doktor. Dogumum 4 subat normalde 38 basi. Bugun ciger gelisimi de iyi dedi doktor. Saglikli olsunlar da kilo onemli degil ben 39 da dogup ciger gelisimini tamamlamayan bebek duydum 34 de doğup hic kuveze girmeyende var. Bakalim saglikla hayirlisi ile gelsin bebisler merakla bekliyoruz kime benzicekler o dili kime cikardi bu ne saygisizlik hepsinin hesabini sorucam beyfendidenAnladım canım. Doğumun ne zaman görünüyor normalde?
Bebeğin gelişimi ile pek alakası yok doğumun başlamasının. Kilosu iyi olursa, erken gelişirse, daha erken haftalarda bile alınsa sıkıntı yaşamazsın. Öyle bir artısı olur. Ama kilosuna bakıp 37'den önce girme bence sezaryene. Ciğer gelişimi bitsin 38'i bekle. Bu arada senin neden hamilelik cetvelin yok kız
Canım hiç korkma birşeyde yokmuş iymiş zaten yat dinlenmeye çalış elinle sürekli okşa karnını konuş tepki verecektir annesine inşaallah ara ara benimde oluyor öyle sıkma canını geçmiş olsun tekrardanAynen uyuyormus cok hareketli bebek normalde oglenden beri hareket etmeyince çok korktum. Gerci hala hareket etmiyor ya sıpa neyseki iyi dedi
Amin canımAy hadi isallah sağlıcakla varırsın ailenin yanına
Demekki yorulmuş beyfendi,ay canım böyle bir anda hareketsiz kalinca birde ne yaptiysam tepki vermedi 2 kezde kusunca kafama deli seyler geldi. Sağolsun eşimde uzaktan beni strese sokmaya yetti. Neyseki iyiymiş. Simdi ufaktan başladı harekete.İnşallah canım hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı artık
Çok hareket edince yorulmuş annesi yorgunluktan hareket edecek hali kalmamış kuzunun:))
Canım genel artık neredeyse zor yapıyorlar annenin herhangi bir sorunu yoksa spinali tercih ediyor doktorlar herkes memnun hemen hemen muhtemelen bende spinal olacam bakalım hakkımızda hayırlısı artık
O kadar hareketliki normalde sabah 11den aksam 6ya kadar tepki vermedi sıpa oynadım konuştum sarstım yok pasam hic oralı olmadı eşimde yanımda olmayınca o ayrı panik yaptırdı banaCanım hiç korkma birşeyde yokmuş iymiş zaten yat dinlenmeye çalış elinle sürekli okşa karnını konuş tepki verecektir annesine inşaallah ara ara benimde oluyor öyle sıkma canını geçmiş olsun tekrardan
çok sağol canım . Bayağı düşük ya referans aralığı 180-810 benim 183 çıkmış . Hapla toparlanması zor dedi .Maşallah bebişine canım :)
B12 de ne kadar düşükse hem hap hem iğne mi verdi?
Cetvel nasıl olusuyor ki ben bilgilerimi yazmıştım yollamistim aslinda son adeti falan. 37 gecince ya da 38 basi dedi doktor. Dogumum 4 subat normalde 38 basi. Bugun ciger gelisimi de iyi dedi doktor. Saglikli olsunlar da kilo onemli degil ben 39 da dogup ciger gelisimini tamamlamayan bebek duydum 34 de doğup hic kuveze girmeyende var. Bakalim saglikla hayirlisi ile gelsin bebisler merakla bekliyoruz kime benzicekler o dili kime cikardi bu ne saygisizlik hepsinin hesabini sorucam beyfendiden
çok sağol canım . Bayağı düşük ya referans aralığı 180-810 benim 183 çıkmış . Hapla toparlanması zor dedi .
Oyyy canım benim annesini korkutası varmış paşanın üzülme senSipa ya hiç bu kadar uyumazdı şimdi uyandı ufak ufak tepik atıyor.
Canım ya inşaallah sağ salim kucaklarımıza alırızda şu endişeli hallerimiz geçer hayırlısıylaO kadar hareketliki normalde sabah 11den aksam 6ya kadar tepki vermedi sıpa oynadım konuştum sarstım yok pasam hic oralı olmadı eşimde yanımda olmayınca o ayrı panik yaptırdı bana
Pasam şimdiden annesini oynatıyor parmağında vallaOyyy canım benim annesini korkutası varmış paşanın üzülme sen
Amin canım inşallahCanım ya inşaallah sağ salim kucaklarımıza alırızda şu endişeli hallerimiz geçer hayırlısıyla
Gerçekten öyle :) benim hamileliğin zor oldu ya bide bu en son hemoroid beni mahvetti eşim diyor ki bu bebek ilerde senin sözünü dinlemesin ben ona sorarım neler çektin diyor ama bi doğsa benim çektiklerim falan unutulur bizi oynatırlar parmaklarındaPasam şimdiden annesini oynatıyor parmağında valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?