2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Eski sezeryan dikişimi düzeltebilmesi icin sancimin acilmamin olmamasi gerekiyor cnm ondan sancisiz acılmasız sezeryanla alicak bebegimi zamanında insallah. Ama böyle giderse ben sömestr tatilinde dogururum gibi çünkü ilerde gidiyor bebek.

Anladım canım. Doğumun ne zaman görünüyor normalde?
Bebeğin gelişimi ile pek alakası yok doğumun başlamasının. Kilosu iyi olursa, erken gelişirse, daha erken haftalarda bile alınsa sıkıntı yaşamazsın. Öyle bir artısı olur. Ama kilosuna bakıp 37'den önce girme bence sezaryene. Ciğer gelişimi bitsin 38'i bekle. Bu arada senin neden hamilelik cetvelin yok kız

İnşallah canım hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı artık

Aynen uyuyormus cok hareketli bebek normalde oglenden beri hareket etmeyince çok korktum. Gerci hala hareket etmiyor ya sıpa neyseki iyi dedi
Çok hareket edince yorulmuş annesi yorgunluktan hareket edecek hali kalmamış kuzunun:))

Rahatladım cnm tsk ederim. Amin inşallah sağlıkla kavusalim acıyı da sancıyi da unuturuz. Bnde genel düşünüyorum ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkımızda
Canım genel artık neredeyse zor yapıyorlar annenin herhangi bir sorunu yoksa spinali tercih ediyor doktorlar herkes memnun hemen hemen muhtemelen bende spinal olacam bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Cetvel nasıl olusuyor ki ben bilgilerimi yazmıştım yollamistim aslinda son adeti falan. 37 gecince ya da 38 basi dedi doktor. Dogumum 4 subat normalde 38 basi. Bugun ciger gelisimi de iyi dedi doktor. Saglikli olsunlar da kilo onemli degil ben 39 da dogup ciger gelisimini tamamlamayan bebek duydum 34 de doğup hic kuveze girmeyende var. Bakalim saglikla hayirlisi ile gelsin bebisler merakla bekliyoruz kime benzicekler o dili kime cikardi bu ne saygisizlik hepsinin hesabini sorucam beyfendiden

Aynen uyuyormus cok hareketli bebek normalde oglenden beri hareket etmeyince çok korktum. Gerci hala hareket etmiyor ya sıpa neyseki iyi dedi
Canım hiç korkma birşeyde yokmuş iymiş zaten yat dinlenmeye çalış elinle sürekli okşa karnını konuş tepki verecektir annesine inşaallah ara ara benimde oluyor öyle sıkma canını geçmiş olsun tekrardan

Demekki yorulmuş beyfendi,ay canım böyle bir anda hareketsiz kalinca birde ne yaptiysam tepki vermedi 2 kezde kusunca kafama deli seyler geldi. Sağolsun eşimde uzaktan beni strese sokmaya yetti. Neyseki iyiymiş. Simdi ufaktan başladı harekete.

O kadar hareketliki normalde sabah 11den aksam 6ya kadar tepki vermedi sıpa oynadım konuştum sarstım yok pasam hic oralı olmadı eşimde yanımda olmayınca o ayrı panik yaptırdı bana

Tam olarak demeye çalıştığım şey oydu aslında. Biz belli bir kiloya gelince doğmaya hazırmış gibi düşünüyoruz ya, aslında kilo doğum için kriter değil. Dediğin gibi 38. Haftasında 4 kilo doğan bebek küvöze ihtiyaç duyabiliyorken, 35. Haftasında 2.5 kilo doğan çocuk direk normal yaşamına başlayabiliyor. Onlar doğacağı vakti biliyor da biz bilmiyoruz.
Hareket etmiş rahatlamışsındır. Meyve yiyince her zamandan çok hareketleniyor benim kız. Sen de bir dene.
Hamilelik cetveli için de, benim yazdığım mesajın sonunda kırmızı bilgi paragrafının altında şu cümle var:
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Bu cümleye tıkla, çıkan sayfada doldur bilgilerini.

O kadar hareketliki normalde sabah 11den aksam 6ya kadar tepki vermedi sıpa oynadım konuştum sarstım yok pasam hic oralı olmadı eşimde yanımda olmayınca o ayrı panik yaptırdı bana
Canım ya inşaallah sağ salim kucaklarımıza alırızda şu endişeli hallerimiz geçer hayırlısıyla

Pasam şimdiden annesini oynatıyor parmağında valla
Gerçekten öyle :) benim hamileliğin zor oldu ya bide bu en son hemoroid beni mahvetti eşim diyor ki bu bebek ilerde senin sözünü dinlemesin ben ona sorarım neler çektin diyor ama bi doğsa benim çektiklerim falan unutulur bizi oynatırlar parmaklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…