- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.741
Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama doktora muayne olamadım c.tesi gitcem bana değerler normal gibi geldi yazayimda bilen varsa yorum yapabilir mi?merak ettim.
75gr glukoz yüklendi.
Açlık:86
Tokluk 1.saat:136
2.saat:109
Birde şuan 27+2 haftalık hamileyim 52 kilo ile hamile kaldım boyum 1.62 şuan tam 62 kiloyum bu gidişle 70le bitiricem galiba biraz keyfim kaçtı çünkü aynaya baktığımda alınan bir kilo göremiyorum büyüyen göbeğim dışında hamile olmasam max 54 55 olmuş olurdum bu görüntüde bu kilolar nerede ??? Son 3 ay çok daha fazla kilo alınıyor olması beni korkutuyor sizce 65 le bitirme ihtimalim var mı yediklerime dikkat ederek .. yani son 3 ay sadrce 1 er kilo almak munkun mudur ?sizlerde durum ne ?
Canim hiç sıkma canını yiyemiyorum diye inanki sağlıklı beslenmek önemli çok yemek değil hem sağlıklı düzgün beslenince asıl anne değil bebek kilo alıyor .. ben kesinlikle hamilesin 2 kişilik yemen gerek olayına karşıyım bu bitek bizim millette var sorsan çok kilolu bir bebek için oh iyi beslenmiş demekki derler halbuki 4 kilo sonrası bebek için bile tehlikeli onun için bile sağlıksız..böyle düşündüğüm içinde bu kadar iştahımın açık olması beni zorluyorCanım mümkün ama her bünyenin kilo almasi farklı, o yuzden kiyaslama kimseyle dusun bak bir akrabam 26 kg aldi hamilelik boyunca doğuma 1 haftasi vardi kara kara düşünüyordu nasıl gidecek bu kilolar diye. Doğumdan tam 2 ay sonra eski kilosuna gelmişti. Eminim dahada zayıflamıştır. Sindi bebeginin senin beslenmene ihtiyaci var. Tabiki sekeri ve hamur isini çok abartma ama açlık hissin varsa tabikide ye bence. Emzirirken zaten çoğu insan kilonun nasıl gittigini anlamiyoruz diyor. Doğumdan sonra ağır seyler yemezsin sut yapacak şeyler ve bol bol su icersin kilo diye birsey kalmaz.Bak bende seker yüzünden yiyemiyorum. Aceba bebek besleniyor mu hep bir soru işareti. Son aylarda ay basi 2 kga kadar almak normalmiş bilgin olsun bu arada.
Günaydın tatlımGünaydın anneler
Testin iyi çıkmış canım gözün aydın.
Ben de şu an 57'yim 9 kilo aldım görünüyor ama herkes bana "sen hiç kilo almadın mı?" Diye soruyor sürekli. Vücut görüntümde sıfır kilo ama nerde bu 9 kilo bilmiyorum
Doğuma kadar 60 anca olurum diyorum ben mesela. Ama belli de olmaz. Belki 65 olurum belki 70Doğumdan önceki son haftada da 1 kilo veriliyor ilginç bir şekilde.
GünaydınGünaydınnn
Canım günaydın, eşimle konuştum. Askere ilk gittiklerinde kıdemli uzman başçavuş orada haklarını okumuş, 1. dereceden yakın vefatına 3 gün, doğuma 10 günlük izin uygulanıyormuş. Askerken herkes geçiçi olarak 657'ye tabii olduğundan bu hakları varmış. Ayrıca dediğim gibi izinli olduğu 10 gün de 21 günden düşüyormuş. Haberin olsun.Kizlar günaydın,
Dr Banu Çiftçi'nin gebelik takibi uygulamasi var boy kilo girince doğuma gittiginizde olmaniz gereken kiloya kadar söylüyor. Ayrıca beslenme,doğum vs aklınıza gelen çoğu seyle ilgili bilgi var ben play store dan "Banu" yazarak cikan uygulamayı indirdim. Boyle bir uygulamaya ihtiyaç duyanlar da indirebilir
Canim hiç sıkma canını yiyemiyorum diye inanki sağlıklı beslenmek önemli çok yemek değil hem sağlıklı düzgün beslenince asıl anne değil bebek kilo alıyor .. ben kesinlikle hamilesin 2 kişilik yemen gerek olayına karşıyım bu bitek bizim millette var sorsan çok kilolu bir bebek için oh iyi beslenmiş demekki derler halbuki 4 kilo sonrası bebek için bile tehlikeli onun için bile sağlıksız..böyle düşündüğüm içinde bu kadar iştahımın açık olması beni zorluyordoğumdan sonra bir şekilde elbet verilir kilolar ama ömründe 55 kilo üstünü tartıda hiç görmeyen ben haliyle gördükçe şok oluyorum
Günaydın tatlımaynı senin durumdayım kilolar nerede anlamaya çalışıyorum hala bulamadım ama istikrarlı bir şekilde artıyor bu kilolar bende doguma kadar 70 olmaktan korkuyorum 68 e bile raziyim 70 li rakamları görmek istemiyorum senin kaçınci haftan ?
En fazla 60 olursun senGünaydın anneler
Testin iyi çıkmış canım gözün aydın.
Ben de şu an 57'yim 9 kilo aldım görünüyor ama herkes bana "sen hiç kilo almadın mı?" Diye soruyor sürekli. Vücut görüntümde sıfır kilo ama nerde bu 9 kilo bilmiyorum
Doğuma kadar 60 anca olurum diyorum ben mesela. Ama belli de olmaz. Belki 65 olurum belki 70Doğumdan önceki son haftada da 1 kilo veriliyor ilginç bir şekilde.
Başı olduğuna emin misin? Ben de başı zannediyordum ama eğer sertlikse o kuyruk sokumu oluyormuş, doktorum öyle dedi. İçeride gerildiği için sert bir tabaka kaburgamın sol tarafından dışarı çıkıyor, top gibi. Kafası değilmiş o, popo ve kuyruk sokumu bölümü olabilir.Kızlar benim kız baya coştu buaralar tum gece başını ittirmye çalıştı sancı yapti o yaptikca ben korkuyorum ya nolur dr bu durum normal desin sabah hareketinden ve sancidan ağladım ilk defa
az kalmış surda canım sabret sağlıkla kucagına almak nasıp etsinAy kızlar bir an önce doğurmak istiyorum gece uykuları bana haram oldu sabah hareketlerim kısıtlandı evde birşey yapamıyorum doğru düzgün napcam bilemiyorum ya
gayet iyi canım sonucların dokdor da böyle dicekSelam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama doktora muayne olamadım c.tesi gitcem bana değerler normal gibi geldi yazayimda bilen varsa yorum yapabilir mi?merak ettim.
75gr glukoz yüklendi.
Açlık:86
Tokluk 1.saat:136
2.saat:109
Sağol canim desteğin için senin kaçıncı haftan? Şeker hiç kullanmıyorum çayda kahvede filan arada yaptığım tatlı kacamaklarim oluyor sadece ekmek sabah kahvaltıda yerim sadece ama hep açlık hissi gündüz değil akşamları nasıl bunu durdurcam bilmiyorum bugün akşam 8den sonra bi kase yoğurt yedim kesmedi üzerine elma yedim ve inan hala açım[/QUOTE hic sorma cnm ya dun gece herkes uyuyunca yaramaz cocuk gibi mutfaga gidip biraz makarna yedim cerez yedim üstüne. Geceleri midem kazinarak uyaniyorum. Ya mecbur yicez ne yapak tansiyonumuz mu dussun bayilak mi kiloyu hic takmiyorum cnm veririz nasil olsa saglikli olalim da biz ve bebeklerimiz. Simdi kahvalti yapicam 2 yumurta yerim en az yumurta hem tok tutuyor hem de şekeri dusuruyormus. Cnm sufle istiyor bugun sekerimi olcucem eger dusuk cikarsa bir adet sufle yicem kendim yapip. Insallah yiyebilirim
Canm ben ilk oglumda son 2 ayda 3 kilo almistim ama hic odemim yoktu tabi istahimda acik degildi. Cnm ben şekeri kesince inan hic kilo almadim ya 1 ayda. Aslinda kilo almamak cok kolaymis sekerin varmis gibi dusuncen kesin kilo verirsin ama emzirmeden sonra şimdi sekeri olmayan yesin valla.Bende son 2 aydan korkuyorum bu zamana kadar iyi geldim avaba dedigin gibi 3 le bitirir miyim? Son aylar ya bebeğin en hizlj aldiği dönem bide annenin vücudunun odem yaptiği dönem
Sadece es dogumuna mi 10 gun izin veriliyormus cnm. Benim kardesim gidecek bedelliye o ablam doguruyor diye izin alabilir mi acabaCanım günaydın, eşimle konuştum. Askere ilk gittiklerinde kıdemli uzman başçavuş orada haklarını okumuş, 1. dereceden yakın vefatına 3 gün, doğuma 10 günlük izin uygulanıyormuş. Askerken herkes geçiçi olarak 657'ye tabii olduğundan bu hakları varmış. Ayrıca dediğim gibi izinli olduğu 10 gün de 21 günden düşüyormuş. Haberin olsun.
Bir yaşından sonra çocuk yapısı neyse o oluyor benim kiz bebekken tombik bi bebekti suan ki kilosu da iyiymis (bana gore hep zayif)cocuk ne zaman hareketlendi büyüdü seçmeler başladı canim istemiyor acaba değilimler basladi ne yaparsan yap yemiyor bazen o yuzden yok zayif yok bilmem ne takmamak gerek akisina birakacaz ama icimiz rahat etmiyorAynen canm haklisin bakalim kimlerin dogru cikacak ama cidden 1 hafta geriden gelenler biz ilerde olanlari gecebilir hicbir şey belli değil hem iri bebek sağlıklı bebektir anlayisi da yanlış. Bu isler gercekten belli olmuyot ya 2500 gram doguyor bebek kuveze girmiyor. 3800 ile bizim arkadasin bebegi hala kuvezde solunum destegi alıyor cigerleri ıslakmış hala. Yani hic kiloyu takipta morelimizi bozmayalim. Benim oğlum 7 yasinda 19 kilo. 3200 kilo dogdu. Valla ona kilo aldircam diye ne cektim ondan onemli olan dogumdan sonrasi ozellikle ek gidaya gecince tuaflasiyorlar
Ay maşalalh yavruna zaten en önemlisi bebeklerin sağlı dogması kiloları takmamak gerek diyorum ama takılmıyo da degılım canımGünaydın kızlar dün gece hiç uyumadım çok zor bi geceydiSabah baş ağrısıyla kalktım ama kontrolümüz vardı gittik eşimle kızımı gördüm keyfim yerine geldi çok şükür 2200 gram 44 cm olmuş bende 70 kilo olmuşum toplamda 15 kilo almışım daha da Doğuma bir aydan fazla yemeğe devam kilolar hiç umrumda değil valla boyun uzun zayıf hamile kalmıştım hiç de belli olmuyor :)
Canım ben ilk gebelikte 55 ile basladim 70i gördüm belki geçmişimdir de ve dogumdan bir ay sonra tekrar 55 oldum simdi 60ile basladim 65 im değişiyor kilo alimi bebek saglikli olsun da kilolar gidiyor biraz azimleGünaydın tatlımaynı senin durumdayım kilolar nerede anlamaya çalışıyorum hala bulamadım ama istikrarlı bir şekilde artıyor bu kilolar bende doguma kadar 70 olmaktan korkuyorum 68 e bile raziyim 70 li rakamları görmek istemiyorum senin kaçınci haftan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?