2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın anneler

Testin iyi çıkmış canım gözün aydın.
Ben de şu an 57'yim 9 kilo aldım görünüyor ama herkes bana "sen hiç kilo almadın mı?" Diye soruyor sürekli. Vücut görüntümde sıfır kilo ama nerde bu 9 kilo bilmiyorum
Doğuma kadar 60 anca olurum diyorum ben mesela. Ama belli de olmaz. Belki 65 olurum belki 70 Doğumdan önceki son haftada da 1 kilo veriliyor ilginç bir şekilde.

Canim hiç sıkma canını yiyemiyorum diye inanki sağlıklı beslenmek önemli çok yemek değil hem sağlıklı düzgün beslenince asıl anne değil bebek kilo alıyor .. ben kesinlikle hamilesin 2 kişilik yemen gerek olayına karşıyım bu bitek bizim millette var sorsan çok kilolu bir bebek için oh iyi beslenmiş demekki derler halbuki 4 kilo sonrası bebek için bile tehlikeli onun için bile sağlıksız..böyle düşündüğüm içinde bu kadar iştahımın açık olması beni zorluyor doğumdan sonra bir şekilde elbet verilir kilolar ama ömründe 55 kilo üstünü tartıda hiç görmeyen ben haliyle gördükçe şok oluyorum

Günaydın tatlım aynı senin durumdayım kilolar nerede anlamaya çalışıyorum hala bulamadım ama istikrarlı bir şekilde artıyor bu kilolar bende doguma kadar 70 olmaktan korkuyorum 68 e bile raziyim 70 li rakamları görmek istemiyorum senin kaçınci haftan ?

Canım günaydın, eşimle konuştum. Askere ilk gittiklerinde kıdemli uzman başçavuş orada haklarını okumuş, 1. dereceden yakın vefatına 3 gün, doğuma 10 günlük izin uygulanıyormuş. Askerken herkes geçiçi olarak 657'ye tabii olduğundan bu hakları varmış. Ayrıca dediğim gibi izinli olduğu 10 gün de 21 günden düşüyormuş. Haberin olsun.

Geçen gün 4350 doğurdu dediğim arkadaşımın 2. Çocuğu da 4 kilonun üstünde doğmuştu ama şu an 17 aylık daha 10 kilo yok diyordu geçen gün. Doğum kilosu sonraki kilosunu ve sağlığını garantilemiyor. Hatta hiç alakası yok

34'e başladık bugün teyzesi
Kalan zamanda ne kadar kilo alırım bilmiyorum ama inan hiç umrumda değil. Sağlıkla şu çocuğu doğurayım da başka bir kısa vadeli planım yok.

En fazla 60 olursun sen

Kızlar benim kız baya coştu buaralar tum gece başını ittirmye çalıştı sancı yapti o yaptikca ben korkuyorum ya nolur dr bu durum normal desin sabah hareketinden ve sancidan ağladım ilk defa

Kızlar benim kız baya coştu buaralar tum gece başını ittirmye çalıştı sancı yapti o yaptikca ben korkuyorum ya nolur dr bu durum normal desin sabah hareketinden ve sancidan ağladım ilk defa
Başı olduğuna emin misin? Ben de başı zannediyordum ama eğer sertlikse o kuyruk sokumu oluyormuş, doktorum öyle dedi. İçeride gerildiği için sert bir tabaka kaburgamın sol tarafından dışarı çıkıyor, top gibi. Kafası değilmiş o, popo ve kuyruk sokumu bölümü olabilir.

Bende son 2 aydan korkuyorum bu zamana kadar iyi geldim avaba dedigin gibi 3 le bitirir miyim? Son aylar ya bebeğin en hizlj aldiği dönem bide annenin vücudunun odem yaptiği dönem
Canm ben ilk oglumda son 2 ayda 3 kilo almistim ama hic odemim yoktu tabi istahimda acik degildi. Cnm ben şekeri kesince inan hic kilo almadim ya 1 ayda. Aslinda kilo almamak cok kolaymis sekerin varmis gibi dusuncen kesin kilo verirsin ama emzirmeden sonra şimdi sekeri olmayan yesin valla.

Sadece es dogumuna mi 10 gun izin veriliyormus cnm. Benim kardesim gidecek bedelliye o ablam doguruyor diye izin alabilir mi acaba

Bir yaşından sonra çocuk yapısı neyse o oluyor benim kiz bebekken tombik bi bebekti suan ki kilosu da iyiymis (bana gore hep zayif)cocuk ne zaman hareketlendi büyüdü seçmeler başladı canim istemiyor acaba değilimler basladi ne yaparsan yap yemiyor bazen o yuzden yok zayif yok bilmem ne takmamak gerek akisina birakacaz ama icimiz rahat etmiyor

Günaydın kızlar dün gece hiç uyumadım çok zor bi geceydi Sabah baş ağrısıyla kalktım ama kontrolümüz vardı gittik eşimle kızımı gördüm keyfim yerine geldi çok şükür 2200 gram 44 cm olmuşbende 70 kilo olmuşum toplamda 15 kilo almışım daha da Doğuma bir aydan fazla yemeğe devam kilolar hiç umrumda değil valla boyun uzun zayıf hamile kalmıştım hiç de belli olmuyor :)

Ay maşalalh yavruna zaten en önemlisi bebeklerin sağlı dogması kiloları takmamak gerek diyorum ama takılmıyo da degılım canım

Canım ben ilk gebelikte 55 ile basladim 70i gördüm belki geçmişimdir de ve dogumdan bir ay sonra tekrar 55 oldum simdi 60ile basladim 65 im değişiyor kilo alimi bebek saglikli olsun da kilolar gidiyor biraz azimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…